Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zorzo jak ja Arro i Ty zdecydujemy się na tego producenta kotłów będziemy negocjować ceny.

W grupie siła;)

Sammi droga! Obawiam się, ze w moim przypadku jeszcze długo nie będziemy tego pieca zamawiać. Pewnie gdzieś za rok dopiero. Na razie też rozglądamy się za oknami, ale jeszcze nie jesteśmy pewni, czy drewniane, czy pcv. Dopiero się musimy zorientować co do różnicy w cenie. ;)

Witam,

Poszukuję sprawdzonego stolarza.Mam do zamówienia drzwi wewnętrzne i schody.

Czy ktoś może polecić stolarza?

Spróbuj tu- http://www.fachowcy.pl/company/898878,Drabczyk-Krystian-Pracownia-Stolarska. Widziałam parę robionych przez nich schodów i drzwi i bardzo mi się podobały. My będziemy u nich zamawiać. :)

Masz rację:)

Czasem się szuka po świecie a ma się pod nosem:yes:

A cenowo jak?Sprawdzałeś gdzieś jeszcze?

Z montażem brałeś?

Braliśmy z montażem. Okna dużo tańsze niż z oknoplastu.

Mieliśmy jeszcze kilka ofert, ale wszystkie delikatnie wyższe od Robstanu.

Ale zadecydowało to, iż wszystko blisko, serwis mają na miejscu.

Okna ładne i przyjechały nawet przed czasem.

Polecam

Kto może się pochwalić dobrymi namiarami na dostawców / producentów okien PCV?

Witam ja wybierałem pomiędzy Dako, Oknoplast i Oknoplus

- w Dako w Kętach pan wycenił mi z montażem kolor Orzech tylko z zewnątrz na 8400

- w Oknoplusie kolor Orzech obustronny 9400 z montażem

- w Oknoplascie w Kętach kolor obustronny Orzech profil Koncept z montażem , listwy parapetowe i dostawki dolne w oknach balkonowych 4 szt. okien - całość 8700 z montażem. Polecam, fachowo, solidnie, bez wazeliny

Co do więźby zamóliśmy w Trak-Hanie ale na białą listę bym ich nie wpisała.

Negocjacje stanęły na 680 zł za m3, więc na nast. dzień posyłam zestawienie i niespodzianka.

Przez noc drzewo podrożało i ni ma mowy 700 i koniec.

Nie lubię takich zagrywek i na pewno bym podziękowała tym bardziej iż w tartaku w Rzykach k. Andychowa pani Dorotka dwoiła się i troiła ale niestety tam nie impregnują a my sami po prostu nie damy rady.

Podsumowując jeśli macie czas i na spokojnie możecie sobie sami zaimpregnować polecam tartak Rzyki bo drzewo pierwsza klasa i obsługa fachowa oraz ewelacyjny kontakt .

A teraz betoniarnia Podolsze. Pierwszy raz brałam beton z Podolsza no rewelacja, bo zamówiłam za ponad 10.000, więc jeździli jak na .......

teraz potrzebowałam 5 kubikow na piątek , w środę dali rady, w czwartek nie bo mieli za dużo zamówień , mówię mu że za 10.000 jak brałam nie było problemu, on że zadzwoni w piątek rano i powie czy da rady (a ja mam się modlić żeby dał rady szanowny Pan i murarzom powiedzieć że może popracują, a może się poopalają, bo fajna pogoda), dzwoni rano że jednak da rady, a co ja na to ...teraz to Cię mam w ....gdzieś, tak jak Ty mnie miałeś.

Inżbet ma przywieźć.

w tartaku w Rzykach k. Andychowa pani Dorotka dwoiła się i troiła ale niestety tam nie impregnują a my sami po prostu nie damy rady.

Podsumowując jeśli macie czas i na spokojnie możecie sobie sami zaimpregnować polecam tartak Rzyki bo drzewo pierwsza klasa i obsługa fachowa oraz ewelacyjny kontakt .

Sammi a możesz podać dokładniejsze namiary na ten tartak i jeśli możesz to podaj cenę za m3.