sammi 17.11.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Arro namiary poszły Priv. Powodzonka Mimonko namiary na pana od mebli przesyłam również a priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 17.11.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Kto może się pochwalić dobrymi namiarami na dostawców / producentów okien PCV? Również szukam. DZWONIŁAM do Stolbud Włoszczowa prześlę okna i drzwi do wyceny do Krakowa. Zobaczymy co zaproponują. A moze ktoś z forumowiczów już to przerabiał i może coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 17.11.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 I ja się podpinam pod namiary na okna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 17.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 tak z ciekawości do tych co zalali stropy: ile mieliście stempli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 17.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 tak z ciekawości do tych co zalali stropy: ile mieliście stempli? Kupionych mieliśmy 300 ale pod strop poszło 270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 18.11.2010 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam, Poszukuję sprawdzonego stolarza.Mam do zamówienia drzwi wewnętrzne i schody.Czy ktoś może polecić stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 18.11.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Czy ktoś się orientuje ile kosztują deski na podbitkę grubość 2cm (kubik)? (Może ktoś polecić jakiś skład skład drewna z dobrymi cenami?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 18.11.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Myśmy już kupili okna. Daleko się szuka a mamy na miejscu Robstan na ul Kolbego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 18.11.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Myśmy już kupili okna. Daleko się szuka a mamy na miejscu Robstan na ul Kolbego. Masz rację Czasem się szuka po świecie a ma się pod nosem:yes: A cenowo jak?Sprawdzałeś gdzieś jeszcze? Z montażem brałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 18.11.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Zorzo jak ja Arro i Ty zdecydujemy się na tego producenta kotłów będziemy negocjować ceny. W grupie siła;) Sammi droga! Obawiam się, ze w moim przypadku jeszcze długo nie będziemy tego pieca zamawiać. Pewnie gdzieś za rok dopiero. Na razie też rozglądamy się za oknami, ale jeszcze nie jesteśmy pewni, czy drewniane, czy pcv. Dopiero się musimy zorientować co do różnicy w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 18.11.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 tak z ciekawości do tych co zalali stropy: ile mieliście stempli? My mieliśmy koło 300 ale nie wszystkie zużyli, zostało koło 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 18.11.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam, Poszukuję sprawdzonego stolarza.Mam do zamówienia drzwi wewnętrzne i schody. Czy ktoś może polecić stolarza? Spróbuj tu- http://www.fachowcy.pl/company/898878,Drabczyk-Krystian-Pracownia-Stolarska. Widziałam parę robionych przez nich schodów i drzwi i bardzo mi się podobały. My będziemy u nich zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 18.11.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Masz rację Czasem się szuka po świecie a ma się pod nosem:yes: A cenowo jak?Sprawdzałeś gdzieś jeszcze? Z montażem brałeś? Braliśmy z montażem. Okna dużo tańsze niż z oknoplastu. Mieliśmy jeszcze kilka ofert, ale wszystkie delikatnie wyższe od Robstanu. Ale zadecydowało to, iż wszystko blisko, serwis mają na miejscu. Okna ładne i przyjechały nawet przed czasem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 18.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Czy ktoś się orientuje ile kosztują deski na podbitkę grubość 2cm (kubik)? (Może ktoś polecić jakiś skład skład drewna z dobrymi cenami?) Podbitke kupuje sie ma m2 ja kupiłem u ciesli razem z więźbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 18.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Kto może się pochwalić dobrymi namiarami na dostawców / producentów okien PCV? Witam ja wybierałem pomiędzy Dako, Oknoplast i Oknoplus - w Dako w Kętach pan wycenił mi z montażem kolor Orzech tylko z zewnątrz na 8400 - w Oknoplusie kolor Orzech obustronny 9400 z montażem - w Oknoplascie w Kętach kolor obustronny Orzech profil Koncept z montażem , listwy parapetowe i dostawki dolne w oknach balkonowych 4 szt. okien - całość 8700 z montażem. Polecam, fachowo, solidnie, bez wazeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 18.11.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Możesz podać namiary? Cieśla robił mi dach i sam wycinał więźbe, raczej nie handluje samym drzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 18.11.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam. Gdzie kupowaliście ceramikę budowlaną?? Potrzebuje kupić w tym roku Porotherm Wienerberger. Najlepszą cenę zaproponowano mi w GAMA w Bielanach PW 25 za 4,8 złPW11,5 za 4,5 zł z transportem i depozytem.Wiecie gdzie można dostać jeszcze lepszą cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 19.11.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Co do więźby zamóliśmy w Trak-Hanie ale na białą listę bym ich nie wpisała.Negocjacje stanęły na 680 zł za m3, więc na nast. dzień posyłam zestawienie i niespodzianka.Przez noc drzewo podrożało i ni ma mowy 700 i koniec.Nie lubię takich zagrywek i na pewno bym podziękowała tym bardziej iż w tartaku w Rzykach k. Andychowa pani Dorotka dwoiła się i troiła ale niestety tam nie impregnują a my sami po prostu nie damy rady.Podsumowując jeśli macie czas i na spokojnie możecie sobie sami zaimpregnować polecam tartak Rzyki bo drzewo pierwsza klasa i obsługa fachowa oraz ewelacyjny kontakt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 19.11.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 A teraz betoniarnia Podolsze. Pierwszy raz brałam beton z Podolsza no rewelacja, bo zamówiłam za ponad 10.000, więc jeździli jak na .......teraz potrzebowałam 5 kubikow na piątek , w środę dali rady, w czwartek nie bo mieli za dużo zamówień , mówię mu że za 10.000 jak brałam nie było problemu, on że zadzwoni w piątek rano i powie czy da rady (a ja mam się modlić żeby dał rady szanowny Pan i murarzom powiedzieć że może popracują, a może się poopalają, bo fajna pogoda), dzwoni rano że jednak da rady, a co ja na to ...teraz to Cię mam w ....gdzieś, tak jak Ty mnie miałeś. Inżbet ma przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 19.11.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 w tartaku w Rzykach k. Andychowa pani Dorotka dwoiła się i troiła ale niestety tam nie impregnują a my sami po prostu nie damy rady. Podsumowując jeśli macie czas i na spokojnie możecie sobie sami zaimpregnować polecam tartak Rzyki bo drzewo pierwsza klasa i obsługa fachowa oraz ewelacyjny kontakt . Sammi a możesz podać dokładniejsze namiary na ten tartak i jeśli możesz to podaj cenę za m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts