sammi 19.11.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Sammi a możesz podać dokładniejsze namiary na ten tartak i jeśli możesz to podaj cenę za m3. Jasne Namiary poszły na Priv I negocjuj Pani Kasia to uczciwa kobitka,także nie będzie takiej sytuacji jak w Trak-Hanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 20.11.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Dziękuję sammi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 20.11.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 sammi - u mnie TrakHan się sprawdził, dlatego poleciłem. Nie miej mi za złe Co do betonu, to Contractor z Oświęcimia swego czasu miał ceny niezłe (kwiecień, wtedy zalewałem). Terminy i pani na kasie też ok. Konkretni i słowni. Może dlatego że brałem po najpierw 20 (fundamenty) a potem jakieś 18 (strop) qbików? tlalken okna brałem u Pana BAścika z Witkowic - MirPol. Zrobione przez Achtelika z Oknoplastu (Chełm Śląski) z roletami elektrycznymi. Szyba 0,7, profil Ideal4000, złoty dąb obustronne, cena powalająca - 30 800,00 zł za wszystko... 16 okien z czego 11 elektryczne rolety... Jeszcze jedno. Ile u Was chcą za tynki ? Cementowo-wapienne. I czy ktoś ma spływ liniowy w brodziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 20.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam. Najlepszą ofertę na wienerbergera dostałem w Tomicach Niwa. Ale mają tam porotherm z CERMEGAD`u. Czy ktoś z Was miał może z tego zakładu kostkę. Jest Równie dobra jak z Oleśnicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 21.11.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 MiSior absolutnie nie mam żalu o Trak-Han. Dzięki temu mam nadzieję na dach w tym roku . I negocjacje szły w dobrym kierunku, dopóki nie posłałam zestawienia. przystałam na cenę 700 , ale serce boli , że mogło być taniej,kiedy każdy grosz na wagę zota Jeśli chodzi o Inżbet spisali się na medal. B 20 po 220 zł. Przyjechali bez łaski, przed czasem, klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 23.11.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dzwoniłem wczoraj do składu GAMA w Bielanach i powiem Wam, że pełen profesjonalizm. Namiary na nich dostałem od znajomego który u nich kupował. Konkretnie pytałem o styropian i jego ceny.Bo w Kętach troche drogo. W firmie GAMA Swisspor 10 fasada za 117 m3, a w Kętach za 126 zł. Z tym że w firmie GAMA powiedzieli, że jak się nie spieszy, to żeby zadzwonić w połowie grudnia, bo najpewniej cena bedzie jeszcze lepsza. Bardzo spodobało mi się podejście tego Pana więc pozowliłem się tym podzielić. Jak stwierdził Pan w telefonie - raczej staramy się dobrze doradzać niz naciągać. A wszedzie w Kętach na składają że 125 za 10 fasady Austrotherm to dobra cena i żeby kupować. Pytałem znajomego co docieplenia robi i jakość Swisspora podobno porównywalna z Austrothermem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 24.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Gdyby ktoś potrzebował to znajomy ma do sprzedania 200 szt. stempli budowlanych, długość 2,60. Lokalizacja Bulowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 24.11.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dzwoniłem wczoraj do składu GAMA w Bielanach i powiem Wam, że pełen profesjonalizm. Namiary na nich dostałem od znajomego który u nich kupował. Konkretnie pytałem o styropian i jego ceny.Bo w Kętach troche drogo. W firmie GAMA Swisspor 10 fasada za 117 m3, a w Kętach za 126 zł. Z tym że w firmie GAMA powiedzieli, że jak się nie spieszy, to żeby zadzwonić w połowie grudnia, bo najpewniej cena bedzie jeszcze lepsza. Bardzo spodobało mi się podejście tego Pana więc pozowliłem się tym podzielić. Jak stwierdził Pan w telefonie - raczej staramy się dobrze doradzać niz naciągać. A wszedzie w Kętach na składają że 125 za 10 fasady Austrotherm to dobra cena i żeby kupować. Pytałem znajomego co docieplenia robi i jakość Swisspora podobno porównywalna z Austrothermem Potwierdzam. Profesjonalne podejście do klienta. Kupiłem tam dzisiaj Porotherm Wienerbergera w dobrej cenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 25.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam ja wybierałem pomiędzy Dako, Oknoplast i Oknoplus - w Dako w Kętach pan wycenił mi z montażem kolor Orzech tylko z zewnątrz na 8400 - w Oknoplusie kolor Orzech obustronny 9400 z montażem - w Oknoplascie w Kętach kolor obustronny Orzech profil Koncept z montażem , listwy parapetowe i dostawki dolne w oknach balkonowych 4 szt. okien - całość 8700 z montażem. Polecam, fachowo, solidnie, bez wazeliny Tlalken będę wdzięczna za foto okien balkonowych Jakie masz? otwierane na wew./zew.? My mamy okno na taras o wym. 80 180 80 z czego 80-tki stałe po bokach a środek no właśnie albo rozsuwany albo otwierany standard. Może ktoś jeszcze może się pochwalić oknami szczególnie tymi balkonowo-tarasowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 25.11.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ja mam okna balkonowe pojedyńcze 90-210, montaż dopiero w połowie grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 25.11.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 do sprzedania 200 szt. Wienerberger Porotherm 11,5 P+W . 200 szt.. Odbiór w Bulowicach. 4 PLN sztuka gdyby ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 26.11.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ja mam okna balkonowe pojedyńcze 90-210, montaż dopiero w połowie grudnia Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 26.11.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No i jednak zamówiliśmy Robena Fleminga po 2,57 szt. Promocja do końca listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 26.11.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 U mnie też taka miała byc i kolor Tobago, ale niestety rachunek ekonomiczny wybrał Brassa, co nie znaczy że żałuje. Dach wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 28.11.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 zima...prace ustały...brakło nam kilku dni do zalana stropu...ehhhh ale powiedzcie...ten śnieg jest przejściowy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 28.11.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Miejmy nadzieję, że tak. Mnie brakło jednego dnia do pełnego skończenia dachu. Nie mam jeszcze tylko obróbek blacharskich koło kominów i gąsiorów na kawałku kalenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 28.11.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Dla mnie zeson budowlany się skończył we wrześniu ale wszystkim, którym brakło dobrej pogody do zakończenia prac życzę aby te pierwsze oznaki zimy szybko minęły a prawdziwa zima przyszła później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 28.11.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 U mnie też taka miała byc i kolor Tobago, ale niestety rachunek ekonomiczny wybrał Brassa, co nie znaczy że żałuje. Dach wygląda super Mam nadzieję że będziemy zadowoleni z Robena Początkowo miała być cementowa, ale dach malutki ,więc różnica nie była kolosalna a myślę że jakościowo będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 28.11.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 zima...prace ustały...brakło nam kilku dni do zalana stropu...ehhhh ale powiedzcie...ten śnieg jest przejściowy nie? Jasne że przejściowy ponieważ jutro przyjeżdża mi więźba i mamy zamiar jeszcze w tym roku przykryć "willę":yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 28.11.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Miejmy nadzieję, że tak. Mnie brakło jednego dnia do pełnego skończenia dachu. Nie mam jeszcze tylko obróbek blacharskich koło kominów i gąsiorów na kawałku kalenicy Jak ja chciałabym być na tym etapie:yes: To byłby najlepszy prezent na gwiazdkę A jak nie zdążą na gwiazdkę to ... kiedyś zrobią Początkowo miała być tylko papierologia w tym roku, więc cieszę się że mamy AŻ TYLE. Ale jakby przykryli to Powodzonka i szybkiego zakończenia prac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts