sammi 02.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ja w projekcie mam grzejniki kermi podobno to średnia półka więc ich nie będę zmieniał My jesteśmy zdecydowani na Floridę ponieważ są już długo na rynku i instalatorzy nie mają do nich zastrzeżeń oraz......są w miarę tanie 29 zł za żeberko Jeśli szukacie grzejników-suszarek do łazienki zobaczcie do Monowic. Myśmy zjeździli jak zwykle świat, a znaleźliśmy pod nosem. Przypomniałam sobie o tej hurtowni ponieważ do mieszkania do łazienki wszystko stamtąd braliśmy Było najtaniej i nadal jest Instalatorzy również się tam zaopatrują I jeszcze blachę na okucia czy do czegoś innego jak ktoś potrzebuje to na Rudzach jest najtaniej. Myśmy na zadaszenie kojca 2 gatunek brali po 16 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 02.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Z racji przygotowań do sezonu mam pytanko ; Czy ma ktoś na zbyciu stemple budowlane o wys. 2,80??! Stempli nie mam ale chętnie odsprzedam niemiecką watę do ocieplenia SZWENK 20. Tanio 3 rolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 02.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ja potrzebuję styropian pod wylewkę. Proszę, jeśli możecie dajcie znać gdzie najtaniej. Będę wdzięczna Może komuś został styropian i chce odsprzedać? A może macie coś jeszcze na zbyciu? No to otwieramy Jarmark Oprócz Szwenka wełny mam jeszcze zbędne wapno I Europalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 02.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 PilneCzy ma ktoś namiary na jakąś firmę transportową lub kierowcę, który świadczy takie usługi? Nie chodzi mi o transport materiałów sypkich tylko o przewóz długich elementów,dokładnie 12 metrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 03.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Pilne Czy ma ktoś namiary na jakąś firmę transportową lub kierowcę, który świadczy takie usługi? Nie chodzi mi o transport materiałów sypkich tylko o przewóz długich elementów,dokładnie 12 metrowych. jesienią również szukałem dłużycy i muszę Cię zmartwić u wszystkich pierwszy wolny termin był za około 3 tyg jak ktoś miał wolny termin to cena zabijała łatwiej znaleźć ciągnik z naczepą ( mają coś koło 13m) ale w paru firmach powiedzieli prosto w oczy im się nie opłaca obsługiwać zwykłego szaraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 03.02.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jeśli szukacie grzejników-suszarek do łazienki zobaczcie do Monowic. Myśmy zjeździli jak zwykle świat, a znaleźliśmy pod nosem. to jest przy drodze 44 za murem jadąc z Oświęcimia ? my niestety musimy się sami zaopatrzyć w grzejnik łazienkowy mają tam grzejniki z możliwością podpięcia grzałki elektr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 03.02.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 ja wiem kto korzystał z ich usług i u kogo w porębie budowali... u mnie Moi drodzy ważna sprawa mi się nasunęła! Arekon jak widzę szuka fachowca na portalu szukajfachowca.pl:-) Firma marbud (piszą, ze są z Kęt) zrobiła mi wycenę domu bez fundamentów- fajna cena, więc zastanawiam się czy nie skorzystać z ich oferty, bo póki co mam podpisaną umowę na fundamenty. Tak mi się skojarzyło, że Ty Ramila jesteś za granicą i nawet zaczęłam korespondować z kimś na szukajfachowca na temat tej ekipy, też budowa w Porębie i też są za granicą, tylko nick inny- może to Ty??Napisz coś o tej firmie, bo tutaj zasygnalizowałaś taki uśmieszek i nie wiem co myśleć, bo na szukajfachowca otrzymałam opinię pozytywną- może tego wymaga poprawnoć polityczna forum na szukajfachowca, a zależy mi na szczerej opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 03.02.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Pilne Czy ma ktoś namiary na jakąś firmę transportową lub kierowcę, który świadczy takie usługi? Nie chodzi mi o transport materiałów sypkich tylko o przewóz długich elementów,dokładnie 12 metrowych. Ramilko na Priv posłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 03.02.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 to jest przy drodze 44 za murem jadąc z Oświęcimia ? my niestety musimy się sami zaopatrzyć w grzejnik łazienkowy mają tam grzejniki z możliwością podpięcia grzałki elektr ? Jadąc na Zator od Oświęcimia skręcasz w prawo, mają reklamę przy drodze ABA się ta hurtownia nazywa Kurcze nie wiem, może zadzwoń żeby nie jechać na darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 03.02.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Chwalę się Jeszcze nieskończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 03.02.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A teraz inspiracja dla szukających kominków pasujących zarówno do wnętrz w stylu nowoczesnym jak i rustykalnym http://images45.fotosik.pl/594/0329704a14d7154em.jpg Mały ale waryjocik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 03.02.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Chwalę się Jeszcze nieskończona. http://images45.fotosik.pl/593/1d907f47a9392ca5m.jpg Sammi! Gratuluję bardzo i tempa i efektów! Naprawdę imponujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kicek26 03.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No po papiery na PNB złożone , zostaje mi tylko oczekiwać tych 3 miesięcy ... w między czasie sobie wytnę kiedy drzewa przeszkadzające przy wjeździe i trzeba by troche go utwardzić ... martwi mnie tylko że warunki na wodę dali mi na podłączenie się po drugiej stronie drogi i to będzie mega problem jak to zrobić, a woda niby była w działce obok w trójniku i tu zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 03.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Sammi! Gratuluję bardzo i tempa i efektów! Naprawdę imponujące. Dziękuję Zorzo Zobacz na ten Oknoplast niebieskie szyby są po prostu bajeranckie:yes: I Włoszczowa też robi furrorę Podstawa to solidne drzwi:lol2: Ogólnie chatka wygląda jak domek Shreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 03.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 sammi i kalumet dzięki za zainteresowanie moją sprawą kalumet myśle że zwykła naczepa nie wystarczy bo to co przywiozę trzeba jeszcze jakoś rozładować,ja się nie znam ale chyba musi być jakiś hds czy cos takiego. sammi oczywiście gratuluję postępów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 03.02.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Pilne Czy ma ktoś namiary na jakąś firmę transportową lub kierowcę, który świadczy takie usługi? Nie chodzi mi o transport materiałów sypkich tylko o przewóz długich elementów,dokładnie 12 metrowych. Ja też poproszę te namiary. Potrzebuję przewieźć tonę stali właśnie 12 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 04.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ja też poproszę te namiary. Potrzebuję przewieźć tonę stali właśnie 12 m. Jeśli kupujesz stal na składzie budowlanym to oni Ci przywożą swoim samochodem, no chyba że kupiłeś od prywatnej osoby to masz teraz problem. Ja już nie szukam transportu bo stal przywiezie mi własnie firma od której kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 04.02.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam, Poszukuje dobrej ceny na porotherm wienerberger 30 (plus na ściany działowe) moja aktualna cena to 4,30brutto z dowozem z magazynowaniem. Może ktoś pochwalić się lepszą ceną, a może jeszcze jakaś wróżka wie kiedy kupić materiał? (start budowy maj 2011) ja wiem gdzie jest taniej 30 poroterm 4.06zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 04.02.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jeśli kupujesz stal na składzie budowlanym to oni Ci przywożą swoim samochodem, no chyba że kupiłeś od prywatnej osoby to masz teraz problem. Ja już nie szukam transportu bo stal przywiezie mi własnie firma od której kupuję Znajomemu zostało stali z budowy i odkupuje od niego w cenie ze stycznia 2010. Reszta wiadomo ze składu będzie wraz z transportem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 04.02.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witaj szymon1010812 To może pochwal się gdzie znalazłeś taką cenę pustaka a napewno forumowicze, którzy zaczynają przygodę z budowaniem będą Ci bardzo wdzięczni i przyznaj się... jesteś sprzedawcą tych pustaków czy też zaczynasz budowę swojego domku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts