tlalken 05.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ja wiem gdzie jest taniej 30 poroterm 4.06zl Ale ta cena to żadna rewelacja, żaden szał znajomy kupował w Kętach po 3,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 06.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ale ta cena to żadna rewelacja, żaden szał znajomy kupował w Kętach po 3,70 ale 5 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 06.02.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ale ta cena to żadna rewelacja, żaden szał znajomy kupował w Kętach po 3,70 a gdzie dokładnie? i kiedy to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 06.02.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 To szymon napisz cos wiecej i nie daj sie ciągnąć za język bo zachowujesz sie tak jak "wiem ale niepowiem" ,a pozatym jak Cie nasza Pani Moderatorka poprosiła o przedstawienie sie wiec. ... domyślasz sie co powinieneś zrobić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 06.02.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A tak w nawiasie to pustaki i tak mam kupione. Życzę miłej niedzieli wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 06.02.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A tak w nawiasie to pustaki i tak mam kupione. Życzę miłej niedzieli wszystkim witam ja tez zaczynam wlasno budowe miniaaturki archonu a poza tym zwiazany jestem z budowlanka materialy zobacz w brzeznicy w jerzyku lub w tomicach w bylej mleczarni ale najlepiej zawsze wyceniac calosc najlepiej np caly dach bo jedni licza np taniej dachowke a drozej wykonczenia , folie, oraz rynny a inni na odwrut a tak mamy rozeznanie w cenie calosci i mozna liczyc na rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 06.02.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Czy ktoś może polecić firmę, projektującą i montującą wentylacje mechaniczną z rekuperatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 06.02.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wiec witaj szymon w naszej grupce. A domek zgrabny, a gdzie go budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 06.02.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wiec witaj szymon w naszej grupce. A domek zgrabny, a gdzie go budujesz? w miejscowosci polwies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 06.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 ale 5 lat temu Nie 5 lat temu, a miesiąc temu w styczniu 2011. Ale ciekawe czy wiesz po ile 5 lat temu stał Porotherm 30 P+W ? He ... ? Bo ja daje rękę że to było dużo więcej niż 3,70 Powodzenia w budowaniu i witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 06.02.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 a gdzie dokładnie? i kiedy to było? W styczniu 2011 w Kętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 06.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nie 5 lat temu, a miesiąc temu w styczniu 2011. Ale ciekawe czy wiesz po ile 5 lat temu stał Porotherm 30 P+W ? He ... ? Bo ja daje rękę że to było dużo więcej niż 3,70 Powodzenia w budowaniu i witaj w grupie to dej nam namiary naten sklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.02.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 to dej nam namiary naten sklad Jak sie dowiem gdzie to na pewno napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ekipa od tynków wewnętrznych znaleziona Spod samućkik Tater Nie zapeszam, ale na pewno sie podziele opinią. Jednak przekonali mnie na tynk Baumit w workach. Oglądałem robote tym tynkiem i efekt rewelacja. Zdycydowałem się ponieważ tynk jest tak gładki, że nie trzeba gipsować, zaoszczędze na tym sporo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 07.02.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ekipa od tynków wewnętrznych znaleziona Spod samućkik Tater Nie zapeszam, ale na pewno sie podziele opinią. Jednak przekonali mnie na tynk Baumit w workach. Oglądałem robote tym tynkiem i efekt rewelacja. Zdycydowałem się ponieważ tynk jest tak gładki, że nie trzeba gipsować, zaoszczędze na tym sporo czasu A jak to wszystko cenowo wychodzi tzn. ile biorą od metra i ile kosztuje metr2 tego tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuchu 07.02.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich członków grupy:) Prosiłbym o wszelkie namiary na ekipy murarzy. Chodzi mi o wymurowanie od poziomu zero. Chciałbym ruszyć z murami w połowie roku. Będę wdzięczny za wszelkie namiary oraz jakie kwoty wychodzą za takie usługi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 07.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich członków grupy:) Prosiłbym o wszelkie namiary na ekipy murarzy. Chodzi mi o wymurowanie od poziomu zero. Chciałbym ruszyć z murami w połowie roku. Będę wdzięczny za wszelkie namiary oraz jakie kwoty wychodzą za takie usługi? Pozdrawiam. to zalezy jaki projekt jaki metrarz ale tak pszecietny domek z dachem to ceny zaczynajo sie od 22 tys bez fundamentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 07.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich członków grupy:) Prosiłbym o wszelkie namiary na ekipy murarzy. Chodzi mi o wymurowanie od poziomu zero. Chciałbym ruszyć z murami w połowie roku. Będę wdzięczny za wszelkie namiary oraz jakie kwoty wychodzą za takie usługi? Pozdrawiam. ale najlepiej zawsze ogladnac wczesniejsze budowy danej ekipy bo zdjecia zawsze mozna podstawic a tak mozna porozmawiac z klijentem masz wtedy pewnosc ze to oni budowali a nie ze sie podstawiaja i zawsze to co na zywo to w realu a na fotce mozna ujac co sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuchu 08.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ale najlepiej zawsze ogladnac wczesniejsze budowy danej ekipy bo zdjecia zawsze mozna podstawic a tak mozna porozmawiac z klijentem masz wtedy pewnosc ze to oni budowali a nie ze sie podstawiaja i zawsze to co na zywo to w realu a na fotce mozna ujac co sie chce W takim rzie prosiłbym o wszelkie namiary na sprawdzone i w miarę tanie ekipy budowlańców. Bede wdzięczny za każdy kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1010812 08.02.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 W takim rzie prosiłbym o wszelkie namiary na sprawdzone i w miarę tanie ekipy budowlańców. Bede wdzięczny za każdy kontakt pszesylam na priwat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts