kasja83 01.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 witam. Zanim ktoś jeszcze będzie chciał wbijać siekierę w plecy ( ) chciałam potwierdzić, że okoliczności sprawy mojego "wtargnięcia" zostały z Ramilą wyjaśnione i nadal żyjemy w forumowej zgodzie:-) Nikogo nie wprowadziłam celowo w błąd, żeby obejrzeć dom i działkę. Co do "wprowadzania" potencjalnych klientów na istniejące budowy to faktycznie są to sprawy dosyć dyskusyjne, bo zdarza się (jak w tym przypadku), że Budowlaniec nie pyta wcześniej o takową zgodę właściciela i nie ustala z nim warunków takich "odwiedzin", a przecież nie każdy moze sobie tego życzyć. Z mojej strony pozostaje jeszcze nadmienić tylko, ze niepotrzebnie wspomniałam o takim zdarzeniu na pulicznych forum- zamiast na priv- przez co Ramila faktycznie mogła poczuć się zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 01.03.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Super, że się wyjaśniło !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 01.03.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Apropos Targów to na wiosne napewno beda Targi Budownictwa w Bielsku-Białej. Kilka razy już byłem, ale teraz też pojadę. Tylko kiedy sie dokładnie odbędą to sam nie wiem, szukam juz plakatów po Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 01.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dalej szukam firmy do docieplenia domu, bo 40 PLN za m2 to dla mnie zdzierstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 01.03.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Apropos Targów to na wiosne napewno beda Targi Budownictwa w Bielsku-Białej. Kilka razy już byłem, ale teraz też pojadę. Tylko kiedy sie dokładnie odbędą to sam nie wiem, szukam juz plakatów po Bielsku 08 - 10 kwiecień 2011 TWÓJ DOM 2011 - Międzynarodowe Targi Budownictwa i Wyposażenia Wnętrz Bielsko-Biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 02.03.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No i proszę, tam warto pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 02.03.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzień Dobry, Śledzę ten wątek juz od bardzo dawna i może mogłabym się zapisać? Buduję w Pisarzowicach - 13 km od Bielska i jakieś 25 km od Oświęcimia, więc całkiem niedaleko w/g projektu APS 161. Z różnymi mało ciekawymi przygodami, dobrnęłam do stanu surowego zamkniętego (brak mi jeszcze drzwi wejściowych i bramy garażowej). Co do targów to wcześniej odbędą się również w Wadowicach 12.03-13.03.2011 - DOM Z POMYSŁEM 2011, INSTAL-ECO - Wadowickie Targi Budownictwa ,Instalacji i Wyposażenia Wnętrz potem, wspomnane już targi w Bielsku-Białej, no i 20.05.2011-22.05.2011 - XIII Oświęcimskie Targi - DOM I OTOCZENIE, INSTAL-ECO Informacje zaczerpnięte ze strony: http://www.eurobudowa.pl/targi/ Pozdrawiam Bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 02.03.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 witam. Zanim ktoś jeszcze będzie chciał wbijać siekierę w plecy ( ) chciałam potwierdzić, że okoliczności sprawy mojego "wtargnięcia" zostały z Ramilą wyjaśnione i nadal żyjemy w forumowej zgodzie:-) Nikogo nie wprowadziłam celowo w błąd, żeby obejrzeć dom i działkę. Co do "wprowadzania" potencjalnych klientów na istniejące budowy to faktycznie są to sprawy dosyć dyskusyjne, bo zdarza się (jak w tym przypadku), że Budowlaniec nie pyta wcześniej o takową zgodę właściciela i nie ustala z nim warunków takich "odwiedzin", a przecież nie każdy moze sobie tego życzyć. Z mojej strony pozostaje jeszcze nadmienić tylko, ze niepotrzebnie wspomniałam o takim zdarzeniu na pulicznych forum- zamiast na priv- przez co Ramila faktycznie mogła poczuć się zaskoczona. cóż...przezorny zawsze ubezpieczony!!! mimo że miło sobie tutaj gawędzimy myślę że należy pamiętać że siedzimy w internecie....a tu różnie bywa...dlatego moim zdaniem warto uważać...chociaż czasem bywają totalni ekshibicjoniści pokazujący totalnie wszystko, myślę że to nie miejsce na to. Oczywiście to tylko moje prywatne zdanie...ale na przyszłość rzeczywiście trzeba najpierw dobrze przemyśleć co się opisuje. Cieszę się że dziewczyny sobie wyjaśniłyście wszystko. POGODO WRÓĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 02.03.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 15-17 kwiecień w Katowicach będą międzynarodowe targi budownictwa mieszkaniowego targbud 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 02.03.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ...Co do targów to wcześniej odbędą się również w Wadowicach 12.03-13.03.2011 - DOM Z POMYSŁEM 2011... Wg informacji jakie ja znalazłem targi w Wadowicach DOM z POMYSŁEM 2011 odbędą się już w ten weekend 04 - 06 marca 2011. Więcej info tutaj: http://dom.money.pl/budownictwo/targi-budowlane/dom;z;pomyslem;2011;-;wadowickie;targi;budownictwa;instalacji;i;wyposazenia;wnetrz,445.html Wie ktoś może czy warto się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 02.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Pochwalę się:-)Dziś przyjechała na działkę pierwsza partia- 970 bloczków fundamentowych. Jestem strasznie szczęśliwym inwestorem- HDS wjechał na działkę bez problemów, a dodam, ze w tej kwestii miałam poważne obawy, bo dojazd do działki jest bardzo wąski i do tego spory spad z drogi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 03.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wie ktoś czemu nie można wysłać Prywatnej Wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 06.03.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonego stolarza do zrobienia schodów z dębowych lub jesionowych.Czy może ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 06.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 A co to ??? No nie mówcie, ze budujecie - chyba Grupa nam umiera !!!!!!!!!!!!!!!1Ramila co z tymi PW, czemu nie moge wysłać?Do Misiora klepałem ze 3 razy w sprawie wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 06.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Zajrzyjcie tutaj koniecznie, chce ktoś jechać z naszego terenu. PW dalej nie mogę wysyłaćhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?174552-Zaproszenie-do-Instytutu-Chemicznej-Przer%C3%B3bki-W%C4%99gla-lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 07.03.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ramila co z tymi PW, czemu nie moge wysłać? Do Misiora klepałem ze 3 razy w sprawie wylewek No faktycznie coś jest na rzeczy z tymi prywatnymi wiadomościami,próbowałam właśnie wysłać do Ciebie żeby Ci napisać że nie ma żadnego problemu a tu zonk, wyskoczyło mi że masz zawaloną skrzynkę i najpierw musisz zrobić trochę miejsca.Sprawdź swoją skrzynkę i daj zanć czy miałeś pełną czy to jakieś błędy na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 07.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 tlalken zrobiłam mały teścik i spróbowałam wysłać wiadomość prywatną do JLWW i normalnie mi wysłało, więc raczej problem jest z przepełnioną skrzynką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No kurna jasne, że skrzynka przepełniona, ehh było sie na profilowany angielski zapisać a nie niemiecki . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.03.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 To co wybiera się ktoś do Zabrza do Instytutu Przeróbki Wegla? Tylko Petervedo pisał coś w tym temacie. Poczytajcie temat który wkleiłem wcześniej.Zawijan to człowiek, który o spalaniu węgla i piecu Ogniwo wie chyba wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 07.03.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No kurna jasne, że skrzynka przepełniona, ehh było sie na profilowany angielski zapisać a nie niemiecki . Dzięki Spoko, cieszę się że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts