Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

witam. Zanim ktoś jeszcze będzie chciał wbijać siekierę w plecy ( :-) ) chciałam potwierdzić, że okoliczności sprawy mojego "wtargnięcia" zostały z Ramilą wyjaśnione i nadal żyjemy w forumowej zgodzie:-) Nikogo nie wprowadziłam celowo w błąd, żeby obejrzeć dom i działkę.

Co do "wprowadzania" potencjalnych klientów na istniejące budowy to faktycznie są to sprawy dosyć dyskusyjne, bo zdarza się (jak w tym przypadku), że Budowlaniec nie pyta wcześniej o takową zgodę właściciela i nie ustala z nim warunków takich "odwiedzin", a przecież nie każdy moze sobie tego życzyć. Z mojej strony pozostaje jeszcze nadmienić tylko, ze niepotrzebnie wspomniałam o takim zdarzeniu na pulicznych forum- zamiast na priv- przez co Ramila faktycznie mogła poczuć się zaskoczona.

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Apropos Targów to na wiosne napewno beda Targi Budownictwa w Bielsku-Białej.

Kilka razy już byłem, ale teraz też pojadę.

Tylko kiedy sie dokładnie odbędą to sam nie wiem, szukam juz plakatów po Bielsku :)

08 - 10 kwiecień 2011 TWÓJ DOM 2011 - Międzynarodowe Targi Budownictwa i Wyposażenia Wnętrz Bielsko-Biała

Dzień Dobry,

Śledzę ten wątek juz od bardzo dawna i może mogłabym się zapisać? Buduję w Pisarzowicach - 13 km od Bielska i jakieś 25 km od Oświęcimia, więc całkiem niedaleko :) w/g projektu APS 161.

Z różnymi mało ciekawymi przygodami, dobrnęłam do stanu surowego zamkniętego (brak mi jeszcze drzwi wejściowych i bramy garażowej).

Co do targów to wcześniej odbędą się również w Wadowicach 12.03-13.03.2011 - DOM Z POMYSŁEM 2011, INSTAL-ECO - Wadowickie Targi Budownictwa ,Instalacji i Wyposażenia Wnętrz

potem, wspomnane już targi w Bielsku-Białej, no i 20.05.2011-22.05.2011 - XIII Oświęcimskie Targi - DOM I OTOCZENIE, INSTAL-ECO

Informacje zaczerpnięte ze strony: http://www.eurobudowa.pl/targi/

Pozdrawiam

Bea

witam. Zanim ktoś jeszcze będzie chciał wbijać siekierę w plecy ( :-) ) chciałam potwierdzić, że okoliczności sprawy mojego "wtargnięcia" zostały z Ramilą wyjaśnione i nadal żyjemy w forumowej zgodzie:-) Nikogo nie wprowadziłam celowo w błąd, żeby obejrzeć dom i działkę.

Co do "wprowadzania" potencjalnych klientów na istniejące budowy to faktycznie są to sprawy dosyć dyskusyjne, bo zdarza się (jak w tym przypadku), że Budowlaniec nie pyta wcześniej o takową zgodę właściciela i nie ustala z nim warunków takich "odwiedzin", a przecież nie każdy moze sobie tego życzyć. Z mojej strony pozostaje jeszcze nadmienić tylko, ze niepotrzebnie wspomniałam o takim zdarzeniu na pulicznych forum- zamiast na priv- przez co Ramila faktycznie mogła poczuć się zaskoczona.

cóż...przezorny zawsze ubezpieczony!!! mimo że miło sobie tutaj gawędzimy myślę że należy pamiętać że siedzimy w internecie....a tu różnie bywa...dlatego moim zdaniem warto uważać...chociaż czasem bywają totalni ekshibicjoniści pokazujący totalnie wszystko, myślę że to nie miejsce na to. Oczywiście to tylko moje prywatne zdanie...ale na przyszłość rzeczywiście trzeba najpierw dobrze przemyśleć co się opisuje. Cieszę się że dziewczyny sobie wyjaśniłyście wszystko.

POGODO WRÓĆ!!!

...Co do targów to wcześniej odbędą się również w Wadowicach 12.03-13.03.2011 - DOM Z POMYSŁEM 2011...

Wg informacji jakie ja znalazłem targi w Wadowicach DOM z POMYSŁEM 2011 odbędą się już w ten weekend 04 - 06 marca 2011.

Więcej info tutaj: http://dom.money.pl/budownictwo/targi-budowlane/dom;z;pomyslem;2011;-;wadowickie;targi;budownictwa;instalacji;i;wyposazenia;wnetrz,445.html

Wie ktoś może czy warto się wybrać?

Pochwalę się:-)Dziś przyjechała na działkę pierwsza partia- 970 bloczków fundamentowych. Jestem strasznie szczęśliwym inwestorem- HDS wjechał na działkę bez problemów, a dodam, ze w tej kwestii miałam poważne obawy, bo dojazd do działki jest bardzo wąski i do tego spory spad z drogi:-)

Ramila co z tymi PW, czemu nie moge wysłać?

Do Misiora klepałem ze 3 razy w sprawie wylewek

No faktycznie coś jest na rzeczy z tymi prywatnymi wiadomościami,próbowałam właśnie wysłać do Ciebie żeby Ci napisać że nie ma żadnego problemu a tu zonk, wyskoczyło mi że masz zawaloną skrzynkę i najpierw musisz zrobić trochę miejsca.Sprawdź swoją skrzynkę i daj zanć czy miałeś pełną czy to jakieś błędy na forum. Pozdrawiam