tlalken 07.05.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 na dobrze zrobione tynki nie trzeba gładzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 08.05.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 tak tak...robota robota i robota....a ja pytam, znacie kogoś kto robi odgromienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 08.05.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Czy ktoś podnosił poziom działki np o 1m (20arów!!!) ? Zastanawiam się jak zrobić to, aby nie utopić sąsiada. Ma ktoś może namiary na gruz? ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 08.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dobrze że nie jesteśmy sąsiadami , generalnie uważałbym z tym na twoim miejscu z tym podnoszeniem działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 08.05.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 tak tak...robota robota i robota....a ja pytam, znacie kogoś kto robi odgromienia? Firma z Wieprza http://www.piorunochron.com/prod01.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 11.05.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Czy korzystał ktoś z usług firmy A*S Sławomir Stanek ?? http://www.asbojszowy.pl/oferta.htmlJakieś opinie odnośnie ich pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasx1402 11.05.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witam wszystkich budujących. My również zamierzamy ruszyć z budową za niedługo w związku z tym poszukujemy stempli i desek szalunkowych, jeśli ma ktoś do sprzedania to proszę pisać. Pozdrawiam A to nasz domek:http://www.archeton.pl/projekt-domu-fionarex_1049_opisogolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 13.05.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Czy ktoś może polecić dobrego kierownika budowy? Takiego który, sprawdzi, pomoże a nie będzie się czepiał ...no i nie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 14.05.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Czy ktoś może polecić dobrego kierownika budowy? Takiego który, sprawdzi, pomoże a nie będzie się czepiał ...no i nie drogi witam,korzystam z poleconego przez kolegę,jestem zadowolony,place w transzach ,zostala jeszcze jedna;)w sumie 2000 zl,przyjedzie,sprawdzi ,doradzi,nie narzekam,jest z oswiecimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 14.05.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 witam,korzystam z poleconego przez kolegę,jestem zadowolony,place w transzach ,zostala jeszcze jedna;)w sumie 2000 zl,przyjedzie,sprawdzi ,doradzi,nie narzekam,jest z oswiecimia Możesz wysłać mi namiary na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 15.05.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam.Moje pytanko -gdzie można kupić zbiornik 1000l w okolicy OświęcimiaCoś takiego:http://imageshack.us/photo/my-images/192/99813938.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 15.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam. Moje pytanko -gdzie można kupić zbiornik 1000l w okolicy Oświęcimia Coś takiego: http://imageshack.us/photo/my-images/192/99813938.jpg/ spytaj w brzeszczach,jadąc od osw. po prawej stronie przed torami i stacją paliw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaciek 16.05.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Czy korzystał ktoś z usług firmy A*S Sławomir Stanek ?? http://www.asbojszowy.pl/oferta.html Jakieś opinie odnośnie ich pracy? Nie chcę nikogo oczerniać ale... cytat znajomej, której robił przyłącze wodociągowe " NIKOMU BYM GO NIE POLECIŁA " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia_01 16.05.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 WITAM - wreszcie powoli mogę dołączyć do forum, wprawdzie w dłoni nie mam jeszcze pozwolenia budowlanego (maja czas do 12 czerwca), ale kostka, stal, i dachówka już czeka. Drodzy użytkownicy tego forum chciałabym się dopytać czy fundamenty robiliście przy użyciu desek czy gotowych form, co się bardziej opłaca (jeżeli macie namiary na firmy podnajmujące formy to też proszę). Ponadto jeżeli jest tu ktoś kto chciałby odsprzedać stęple (do piwnicy i normalne) i deski szalunkowe to sie piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 16.05.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 WITAM - wreszcie powoli mogę dołączyć do forum, wprawdzie w dłoni nie mam jeszcze pozwolenia budowlanego (maja czas do 12 czerwca), ale kostka, stal, i dachówka już czeka. Drodzy użytkownicy tego forum chciałabym się dopytać czy fundamenty robiliście przy użyciu desek czy gotowych form, co się bardziej opłaca (jeżeli macie namiary na firmy podnajmujące formy to też proszę). Ponadto jeżeli jest tu ktoś kto chciałby odsprzedać stęple (do piwnicy i normalne) i deski szalunkowe to sie piszę. BECIA_01, my mamy do odsprzedania stemple i kołki szałunkowe!!! elegancko ułożone czekaja na kupców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 16.05.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam. Moje pytanko -gdzie można kupić zbiornik 1000l w okolicy Oświęcimia Coś takiego: http://imageshack.us/photo/my-images/192/99813938.jpg/ Witam. Może się komuś przydać - te pojemniki o które pytałem można kupić w Monowicach - tam jest myjnia TIR przy trasie na Zator i sprzedają je w cenie 200 zł czyste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pir 16.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 WITAM - wreszcie powoli mogę dołączyć do forum, wprawdzie w dłoni nie mam jeszcze pozwolenia budowlanego (maja czas do 12 czerwca), ale kostka, stal, i dachówka już czeka. Drodzy użytkownicy tego forum chciałabym się dopytać czy fundamenty robiliście przy użyciu desek czy gotowych form, co się bardziej opłaca (jeżeli macie namiary na firmy podnajmujące formy to też proszę). Ponadto jeżeli jest tu ktoś kto chciałby odsprzedać stęple (do piwnicy i normalne) i deski szalunkowe to sie piszę. Witaj, zdecydowanie bardziej opłacają się bloczki fundamentowe, o ile musisz dużo szalować. Przy cenach desek szalunkowych 500-650 zł każdy m3 desek jest na wagę złota... Pamiętaj żeby dobrze zaizolować fundament. Na tym nie oszczędzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 16.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam. Może się komuś przydać - te pojemniki o które pytałem można kupić w Monowicach - tam jest myjnia TIR przy trasie na Zator i sprzedają je w cenie 200 zł czyste:) ci w Brzeszczach mają po 150 zł czyste zbiorniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 17.05.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Nie chcę nikogo oczerniać ale... cytat znajomej, której robił przyłącze wodociągowe " NIKOMU BYM GO NIE POLECIŁA " Możesz napisać coś więcej na temat tej firmy, będę wdzięczny (Może być na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuchu 18.05.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam.Miąłbym prośbę mogę prosić o namiary na sprawdzone ekipy od dachów na priv.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts