kszysiek20 18.05.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej do wybudowania domu - stan surowy otwarty, pełne podpiwniczenie, 1-piętrowy z płaskim dachem, bloczki silikatowe, stropy i fundamenty monolityczne. Informacje na priv lub mail: [email protected]Pozdrawiam i DziękiKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia_01 25.05.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Kochani moi czy macie jakieś namiary na sprawdzone formy dokonywujące studnie . Bardzo prosze o opinię. No i jeszcze jedno macie napiery na tani i solidny tartak, czy tez górali co by nam deski szałunkowe i wieźbę sprzedali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 26.05.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 becia_01 od studni polecam http://www.wiercenie-studni.eu/, polecała ich tez kiedyś sammi myśmy skorzystali i do tej pory jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 26.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Kochani moi czy macie jakieś namiary na sprawdzone formy dokonywujące studnie . Bardzo prosze o opinię. No i jeszcze jedno macie napiery na tani i solidny tartak, czy tez górali co by nam deski szałunkowe i wieźbę sprzedali. Ja mogę polecić tartak w Rzykach tel. 33 870 21 73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 01.06.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jeżeli jesteśmy już przy temacie studni...czy posiada ktoś HYDROGEOLOGICZNA MAPĘ Oświęcimia a najlepiej Polanki Wielkiej lub okolic ?...bo w te różdżki, wahadełka nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 02.06.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Do Mylas !!!!! Dziś robiłem wylewki Jestem super happy !!!!!! Miałem pytać o gości od tynków z Łęk i spytałem. Ta ekipa z Łęk to ekipa od p. Markiewicza. Ale szef wylewkarzy powiedział, że na pierwszym miejscu są tynki u mnie, potem ten pan z Łęk, a potem to już długo długo nic w okolicy Ekipa od wylewek super sprawna, dokładny pomiar m2 bez naciągania i podanie materiałów do zamówienia, cementu zostały dosłownie 2 worki. Wpadli o 6 i o 12 po robocie. Czy prosto ? Tego jeszcze nie wiem. Post pisany na gorąco Na pewno się podzielę opinią mógłbys podać namiar na ekipe od wylewek? na razie tynkuje nam Pan Para;) dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 02.06.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 mógłbys podać namiar na ekipe od wylewek? na razie tynkuje nam Pan Para;) dzieki za namiary jeśli chodzi o tynki wewn. wykonywane przez p.Para,potwierdzam dobrą opinie,u nas robił jakieś 2tyg.temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 03.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Czy ktoś wykonuje lub wykonał już wentylację mechaniczną u siebie w domu? (WM z odzyskiem ciepła)Interesuje mnie, które kominy pozostawił a które zlikwidował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 04.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Ciesze się bardzo, że jesteście zadowoleni z ekipy tynkarskiej pana Pary, namiary na ekipe od wylewek , pan Marszałek z Zasola Bielańskiego - 888-500-538.Długo szukałem wylewkarzy, a w okolicy Kęt Andrychowa ich nie brakuje, ceny u wszystkich takie same 10-12 zł/m2Ostatecznie namiar wziąłem od kogoś z Polanki, tam płytki kładł mój znajomy kafelkarz i bardzo chwalił wykonanie wylewek przez tą ekipe.Ja też moge w 100 % ich polecić, jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 04.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 tlalken dokladnie już z tym panem jestesmy umówieni na wizytę więc dzięki za info że jest godny polecenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia_01 04.06.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 WITAM WSZYSTKICH, CZY MOGLIBYŚMY ZNOWU UZUPEŁNIAĆ LISTĘ BIAŁO CZARNĄ BO MYŚLE ZE BO SIĘ PRZYDA KAŻDEMU Z NAS:)http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162292-Bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w-i-sprzedawc%C3%B3w-O%C5%9Bwi%C4%99cim-i-OKOLICE/page4[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 04.06.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Ja uzupełniam na bierząco kochana:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 04.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Poszukuje kogoś od piorunochronu!!! Bednarke mam juz w ziemi. Trzeba poskakać po dachu i połączyć.Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 06.06.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 szybkie pytanie do was, gdzie zamawialiście wklady kominkowe? gdzie piece kupowaliście? co do piorunochronu ktos tu polecał ekipe z wieprza- ja tylko dodam że bardzo dużo sobie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 06.06.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Poszukiwany blaszak na budowę! Jeżeli ktoś ma a nie potrzebuje już z przyjemnością odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 06.06.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 haha, blaszak rzecz niezbędna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 06.06.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 heh...próbujemy wkopać się w naszą działkę-jak widać pogoda dopisuje:-)ciągle nam dolewa, a u nas glina, więc pięknę bajorko się robi!!Dziś w Wiadomościach widziałam, że ludzie padają od upałów i gorąca-czy moja działka jest w tym samym kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 06.06.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 gdzie piece kupowaliście? Ja wybrałem tłokowca na miał z firmy Specstal dokładnie kocioł PT2b z podajnikiem bocznym. Poczatkowo byłem zdecydowany na KotłoBudOsiek, ale po wizycie u kilku znajomych i rozmowie na targach budowlanych w Bielsku z właścicielem Spacstalu zdecydowałem się na ich piec. Kilku znajomych go ma i bardzo chwalą za solidność wykonania i trwałość Zalety: - stal kotłowa 8 mm -w palenisku automatycznym spala - miał, groszek, ekogroszek retopal -w palenisku stałym - muł, flot, drewno, węgiel orzech - możliwość czopucha od góry i z tyłu - u mnie od tyłu - naprawde bardzo duże palenisko tradycyjne nie to co w KBO - firma pracuje nad sterownikem z PiD do tego kotła - piec bardzo ciężki 20 kW waży 490 kg, przy 360 kg wagi pieca z KBO Wady: - mała pojemność zasobnika, - czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 07.06.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 heh...próbujemy wkopać się w naszą działkę-jak widać pogoda dopisuje:-)ciągle nam dolewa, a u nas glina, więc pięknę bajorko się robi!!Dziś w Wiadomościach widziałam, że ludzie padają od upałów i gorąca-czy moja działka jest w tym samym kraju? kasja to może ty sąsiadką moja jestes:) bo u mnie też sama glina;) a zaczyna sie w zasiegu mojego wzroku jakas budowa:) ziemi nawiezione że ho ho! My poszukujemy pieca gazowego. A kominki? ktoś juz robil rozeznanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixxer 07.06.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Stali bywalcy często wychwalają geodetę Pana Janusza. Prosze o dokładniejsze namiary nazwisko:) mam problem z granicami działki bo fachowcy co robili droge z gminy powyrywali słupki (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts