JLWW 07.06.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 haha, blaszak rzecz niezbędna! Zgadzam się, dlatego szukam. W planach jest budowa garażu dlatego ma to być typowe pomieszczenie socjalno-magazynowe A może zbijał ktoś z desek takie pomieszczenie? Gdzie w okolicach Oświęcimia można kupić taki garaż nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.06.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Jak chcesz to podam Ci numer do tych co ja kupowałem blaszak. Przywieźli zlożyli i teraz u sąsiada druga młodość przeżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 08.06.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Jak chcesz to podam Ci numer do tych co ja kupowałem blaszak. Przywieźli zlożyli i teraz u sąsiada druga młodość przeżywa OK, jeżeli możesz podaj namiary, na priva, tutaj jak wolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 08.06.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ma ktoś do sprzedania zbiornik na wodę 1000l? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 08.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 OK, jeżeli możesz podaj namiary, na priva, tutaj jak wolisz. 601349934 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 08.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 JLWW poszukaj na allegropełno tam ogłoszeńczęsto w Małopolsce transport i składanie mają gratisa nieraz można trafić na promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 08.06.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 OK, jeżeli możesz podaj namiary, na priva, tutaj jak wolisz. Witam. Ja bede zamawiał blaszak tu http://allegro.pl/garaze-blaszane-garaz-blaszany-3x5-producent-03-i1639818541.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 08.06.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Pochwalcie się gdzie kupowaliście tarcicę budowlaną i stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 09.06.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Pochwalcie się gdzie kupowaliście tarcicę budowlaną i stemple Tarcicę polecam w Harmężach a stęple kupowałem na naszym forum i będę w przyszłym tygodniu odsprzedawał dalej . wiec jeśli chcesz to nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 09.06.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A ja ze swojej strony dzieki wielkie tlalkenowi i arro za namiary na Andrzeja Parę. Dzis skończyli tynkować. Polecam go dalej wszystkim którzy chcą! jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 09.06.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 JLWW my kupiliśmy blaszak na allegro-muszę się rozejrzeć w papierach to znajdę namiary na firmę-przyjechali gratis i złożyli. Wyszło dużo taniej niż zakup gdzieś lokalnie.Garaż jest już po zimowaniu i wygląda ok- nie przygiął się po śniegu itd. U nas dużo się dzieje!!Udało się wykopać fundamenty, zalać ławy.Teraz ekipa muruje ściany fundamentowe:-)Na tym etapie prac polecam Inżbet(ale jak wiem na forum nie jest to opinia odosobniona) beton szybko, tanio, sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 10.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mam jeszcze prośbe do wszystkich którzy maja juz parapety. Oczywiście pytanie podstawowe gdzie zamawialiście i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 10.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ciesze się że jesteś zadowolona z pana Pary !!! Parapety zamówiłem z konglomeratu, kolor - brecia aurora - Oknoplast w Kętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 11.06.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 JLWW podaję namiary na blaszaka:firma Euro-bom z Krakowa, strona:http://www.garaze.malopolska.pl . My za swój daliśmy rok temu 1230 zł. powinni mieć też konto na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 12.06.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Z innej beczki. Potrzebuje drewno kominkowe, może ma ktoś jakiś tani namiar. Choćby z lasa Jakieś 10 kubików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Entera 12.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 WitamProszę o namiary na dobre biuro projektowe okolice Chrzanowa,Oświęcimia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 14.06.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Poszukuje sprawdzonej firmy projektującą i wykonującą wentylacje mechaniczne z odzyskiem ciepła, czy spotkał się ktoś może z firmą ASK Sp. z o.o. z siedzibą w Brzeźnicy koło Krakowa? Może ktoś poleci jeszcze inną? masz już tą firmę od WM z reku ? zastanawiam się nad tym a bank chce nam dać więcej kasy niż chcieliśmy miałem z tego zrezygnować aby obniżyć koszty ale skoro bank sam daje więcej to można skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1982G 14.06.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam! Jestem tu nowa, ale do grupy oświęcimskiej chyba się zaliczam. W końcu Grojec to największe sołectwo gminy Oświęcim a właśnie w Grojcu mam (a właściwie to prawie mam) działkę i tam budujemy (zamierzamy budowac ) swój domek wg projektu W-52.12a. Przed nami dłuuuga droga. Najpierw właśnie od budowy drogi muszę zacząc. Mamy tego jakies 90-100 m do zrobienia. Na razie jest tylko wykopane i nawiezione trochę gruzu. Jakby ktos wiedział, że gdzieś ktoś właśnie chce się pozbyc gruzu to ja jestem chętna. Potrzebuję tego tyle, że ło ho ho! Najlepiej za cenę transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1982G 14.06.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 To ja jeszcze z pytankiem. Nie potrafię jeszcze szukac na forum, a poszukuję kogoś kto buduje dom wg projektu W-52.12a (można go znaleźc w wydawnictwie Postaw Dom, Dobre Projekty albo Dobry Dom). Chciałabym wiedziec czy wprowadzali jakies zmiany i wogóle. I czy warto budowac dom z piwnicami. Straszliwie podrażają koszty budowy ale z kolei moja działka jest nachylona z południa na północ i w sumie warto ten spadek wykorzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 14.06.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ania1982G witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts