mimona 18.08.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 ma ktoś namiary na dobrego elektryka ? chętnie poznam kalumet podawalam namiar nieco wyżej i na bialej i czarnej liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 18.08.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Słuchajcie ponawiam prośbę o namiary na kogos do tynkow zewnętrznych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixxer 18.08.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 W koncu coś już mam warunki zabudowy dalsze kroki podjęte. Wybór architekta i kierbud w jednym kogo polecacie?szybki i dokładny:) Czy znacie opinie o pracy Pana W.Platy lub Ł.Buczek ?Pana Bogackiego ktoś nam polecił ale wolałabym kogoś z Oświęcimia zawsze lepiej zna lokalne widzimiśie w Starostwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 18.08.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam wszystkich! Dopiero dziś natrafiłam na forum oświęcimiaków, miło mi będzie się dołączyć Buduję dom niedaleko, 15 km od miasta. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 19.08.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 W koncu coś już mam warunki zabudowy dalsze kroki podjęte. Wybór architekta i kierbud w jednym kogo polecacie?szybki i dokładny:) Czy znacie opinie o pracy Pana W.Platy lub Ł.Buczek ? Pana Bogackiego ktoś nam polecił ale wolałabym kogoś z Oświęcimia zawsze lepiej zna lokalne widzimiśie w Starostwie;) Pan Bogacki ma bardzo dobre rozeznanie w starostwie:) mogę ci go spokojnie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 20.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ja tez polecam Bogackiego - wszystko bardzo sprawnie. Gmina, Starostwo, GDDKiA Kraków - u mnie na białej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kicek26 24.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Siema wszystkim, poszukuję taniej pospółki do zasypania fundamentów, może macie jakieś namiary? Kurcze w takim upale robota idzie w mękach ale za to opalenizna lepsza jak z ciepłych krajów ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilski 24.08.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Siema wszystkim, poszukuję taniej pospółki do zasypania fundamentów, może macie jakieś namiary? Kurcze w takim upale robota idzie w mękach ale za to opalenizna lepsza jak z ciepłych krajów ^^ Witam, Ja brałem pospółke ze żwirowni w Rajsku. Bardzo tanio wyszła i fajnie się ubiła.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drpiwo 24.08.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam, Czekam na pozwolenie na budowę. Chciałabym jeszcze w tym roku wylać fundamenty. Pilnie poszukuję uczciwego kierownika budowy i dobrej firmy, która wykona fundamenty (bez podpiwniczenia). Heeelp Doświadczeni Koledzy i Koleżanki, czy możecie mi Kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 28.08.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Możecie polecić miejsce gdzie kupię niedrogą więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 28.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ja mogę polecić bardzo dobrych wylewkarzy ,wyłamałem się i wziąłem innych z wczesniej tu polecanych,a mianowicie ekipe Pawła Kwarciaka z zasola bielańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 30.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Możecie polecić miejsce gdzie kupię niedrogą więźbę? Witam, ja osobiście brałem w Harmężach, ale jak się moi stolarze dowiedzieli to dostałem burę. Podobno drodzy... Ja brałem od nich około 14 kubików, krokwie jak po byku 10x20 jętki, łaty i podbitkę i wyszło mnie ponad 12 tysięcy. Całość od razu poszła do impregnacji do Muzeum i przynajmniej po deszczach nie zszedł mi kolorek z drewna, co często widywałem w domkach w okolicy. Podobno jeszcze w Przeciszynie lub Polance jest tartak. Może ktoś inny wie. Ale jeśli chcesz brać więźbę na ten rok to możesz mieć kłopoty, kolega miesiąc temu chciał zamówić to ma termin wrześniowy. Więc szybko się decyduj i zamawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 30.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 W koncu coś już mam warunki zabudowy dalsze kroki podjęte. Wybór architekta i kierbud w jednym kogo polecacie?szybki i dokładny:) Czy znacie opinie o pracy Pana W.Platy lub Ł.Buczek ? Pana Bogackiego ktoś nam polecił ale wolałabym kogoś z Oświęcimia zawsze lepiej zna lokalne widzimiśie w Starostwie;) Ł. Buczek nie znam, za to W.Plata to mój kierownik. Hmmm, no cóż zachodzi podejrzenie że mogę być mało obiektywny w ocenie gdyż razem pracujemy i osobiście się znamy. Jest z Brzeszcz. Ja nie mam żadnych z nim problemów, zresztą znają się z szefem mojej ekipy budowlanej i większość spraw załatwiają sami, oczywiście tych o których ja i tak nie mam zielonego pojęcia. Natomiast jeśli chodzi o sprawy które później będę odczuwał ja jako użytkownik domku to zawsze jest rozmowa i konkretne przedstawienie tematu. Wtedy wymuszają na mnie podjęcie decyzji. Ja mogę go z czystym sumieniem polecić, jak i również moją ekipę budowlaną z Panem Julianem Zawadą na czele. Jeśli mam kłopoty z jakimś podwykonawcą to Pan W. zawsze daje mi namiary do kogoś innego i jak do tej pory jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 30.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A na koniec, prośba o kontakt na sprawną ekipę z okolic Oświęcimia od tynków maszynowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 31.08.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 A na koniec, prośba o kontakt na sprawną ekipę z okolic Oświęcimia od tynków maszynowych. Jak do tynków to u mnie robił Pan Andrzej Para i jestem bardzo zadowolony, na biało czarnej liście jest kilka pozytywnych opinii innych zadowolonych oraz namiary. To że nie z okolic nic nie przeszkadza bo na czas robót mieszkają w Kętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 31.08.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Andrzej i Nel, dzięki za info, tak na marginesie okazuje się, że pracujemy w tym samym miejscu. A Mylasa pamiętam ze szkoły, świat jest mały Co do więźby- większość mamy, z własnego drewna ale potrzebujemy dokupić ok. 5 kubików. Mamy dacharza z okolic Jeleśni, może on coś załatwi ale chcemy mieć porównanie cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 31.08.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jak brałem w Harmężach na FV to policzyli mi kubik po 720 plus 23% VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 31.08.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 A tak na marginesie to gdzie się budujesz "croolewno"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 31.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jak do tynków to u mnie robił Pan Andrzej Para i jestem bardzo zadowolony, na biało czarnej liście jest kilka pozytywnych opinii innych zadowolonych oraz namiary. To że nie z okolic nic nie przeszkadza bo na czas robót mieszkają w Kętach. Przepraszam jeżeli wykażę się nieznajomością forum, ale mógłbyś podać linka do tej czarno białej listy, ponieważ nie mogę jej znaleźć. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 31.08.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Odwołuję, poszukałem poszukałem i znalazłem. Namiary na pana Parę spisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts