mylas 01.09.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 A Mylasa pamiętam ze szkoły, świat jest mały No cześć Ania, ładny macie widoki z domku , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 01.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Hej Mylas, prawda, że ładny? budujemy w Osieku Andrzej i Nel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 01.09.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witajcie, kurczę ale z was ranne ptaszki no chylę czoła "mylas" wpis o 5:50. A muszę przyznać rację mylasowi, że widoczki "croolewno" macie ładne, ja żeby zobaczyć góry to muszę iść na piętro, a jak sąsiadom drzewka podrosną to zostanie wyłaz dachowy i stanowisko dla kominiarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 02.09.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Niestety nie wiem jak długo będą te widoczki bo ktoś właśnie kupił działkę naprzeciwko i niedługo ruszy tam kolejna budowa.. więc może się okazać, że będzie widok na cegły i betoniarkę w ogóle to widzę wielki boom budowlany w mojej okolicy, 4 budowy ruszyły w tym roku w obrębie 500 m! A 2 kolejne niebawem się zaczną! A mówią, że jest kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilski 02.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam,Może pomożecie mi w wyborze pieca na węgiel(bez podajnika). Dom około 160 m2...Orientuje się ktoś może w tym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia_01 06.09.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witam , ja również dołączam się do prośby o kontakt na dobre i tanie drewno na wieźbę - a jeżeli ktoś brał w Rzykach to proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 06.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ma ktoś namiary na montazystow szamba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 07.09.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 becia_01 my ostatecznie zdecydowaliśmy o kupnie drewna od naszego dacharza, jest spod Jeleśni, ma tartak. Kubik z dowozem kosztuje 750,00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 07.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Potrzebny wykonawca do dachu (więźba i krycie) tanio i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 08.09.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 A co tam u starych forumowiczów? mnie aktualnie wodociągi doprowadziły wodę do domu:) gaz się robi:) prąd zrobiony ale czekam na zabudowę licznika (juz 100 lat!). No i kafle na kominek w poniedziałek z pieca wyjmują, ale na wkład musimy poczekać sporo bo 4 tygodnie-trudno. Jesień się robi Panie i Panowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 08.09.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Potrzebny wykonawca do dachu (więźba i krycie) tanio i solidnie. Witam, U mnie więźbę i krycie robił Pan Krzysztofiak z Polanki. O ile nie pomyliłem nazwiska, miał teraz jakiś dach w Monowicach robić ale zawsze możesz zadzwonić i się spytać. 511862308. Ja ich polecam, ponieważ znają się na robocie i dach mam super. Możesz się powołać na Andrzeja z Rajska, to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 08.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam , ja również dołączam się do prośby o kontakt na dobre i tanie drewno na wieźbę - a jeżeli ktoś brał w Rzykach to proszę o opinie Witam, ja kupowałam w Rzykach i mogę polecić ten tartak. Pani Dorotka jest bardzo miłą osobą i fachowo doradza. Moi cieśle chwalili więźbę, za to na nadbitkę trochę ponarzekali, że źle wycięta i trzeba trochę się napracować co by ją dopasować (ale fachowcy nie byli by sobą gdyby co nieco nie ponarzekali) efekt końcowy za to super A tak z ciekawości, po ile teraz jest tam kubik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 11.09.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witam, Szukam sprawdzonego człowieka od cyklinowania i malowania parkietów.Bedę wdzieczny za przekazane namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuchu 12.09.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Sprzedam stemple około 200 sztuk dł ok 2,70m zależy od stempla mam również podkładki pocięte z desek jakby ktoś potrzebował dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejowa25 18.09.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, tych "starych" i nowych. Czy możecie polecić firmę lub fachowca od zabudowy kominka, oraz do obłożenia schodów wewnatrz(drewniane)Z góry dziękujemy za wszelkie informacje, namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 21.09.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Moi drodzy, pomóżcie. Szukam okien dachowych. Jakie polecacie? Gdzie najlepiej kupić? Może są teraz jakieś promocje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilski 21.09.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Moi drodzy, pomóżcie. Szukam okien dachowych. Jakie polecacie? Gdzie najlepiej kupić? Może są teraz jakieś promocje? Jeśli chodzi o okna dachowe to według mnie FAKRO się najlepiej sprawdzają.W Ketach je sprzedają tylko już nie pamiętam jak się ten sklep nazywa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BadMiky 21.09.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 WitamZastanawiam się nad kupnem okien. Gdzie wy kupowaliście? Na co zwrócić uwage przy kupnie okien?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 21.09.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Moi drodzy, pomóżcie. Szukam okien dachowych. Jakie polecacie? Gdzie najlepiej kupić? Może są teraz jakieś promocje? Ja przy kupnie całego dachu kupowałem okna dachowe fakro po(700zł ) , ale jednak zdecydowaliśmy że u cóki w pokoju damy jedno jeszcze dodatkowo więc pojechaliśmy do castoramy i tam zadziwiły nas okna z dobroplastu (czy jakoś tak)podobno dobre a cene coś w oklicach 750 zł razem z kołnierzem o wym 140 x78 a te 118x78 wychodziły coś ze 6 stówek dodam jeszcze że wcześniej byłem w mrówce w oswięcimiu pytałem o fakro to wychodziły ponad 1200zł ( z kołnierzem) , więc decyzja należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 22.09.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Moi drodzy, pomóżcie. Szukam okien dachowych. Jakie polecacie? Gdzie najlepiej kupić? Może są teraz jakieś promocje? Ja mam Roto, nie mieszkam ale od roku na dachu i sprawują się fajnie. Tak jak ktoś radził dobrze kupić je razem z resztą dachu to można dostać większy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts