croolewna 31.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Wybraliśmy dachówkę, której, jak się okazuje w całej południowej Polsce nie ma! Psiakość same problemy z domówieniem. Jest to Koramic E 32+ kasztanowa angoba szlachetna. Trzeba było brakujące boczne dachówki u producenta w Niemczech zamawiać. Co prawda nie osobiście a przez sprzedawcę ale same problemy z tym Jedno jest pewne - nikt w okolicy takiej dachówki miec nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 31.10.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ekipa p.pawła 667188757 bardzo sprawna ekipa,będziecie zadowoleni Dzięki, zadzwonię popytam, a tak dla porównania jeżeli to nie tajemnica to ile biorą za m2 i co zawiera cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 01.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 kiszczel polecam Pawła Kiznera z ekipą. tel: 886-059-088 Możesz obejżeć mój domal, wyszło im całkiem całkiem Z innej beczki. Znacie Pana Jana Fabię? FACHMAN to jego firma, płytki, wykończenia, itd. Robił u mnie, zapaprał mi płytki w salonie fugą epoksydową i nie przyznaje się do roboty. Próbuję się z nim skontaktować, może ktoś mi pomoże, bo nie odbiera telefonów ode mnie. Jakby ktoś zadzwonił i zapytał czy to prawda, to może by się zreflektował i wyczyścił płytki (da się, choć środki do czyszczenia będą kosztowały jakieś 400 zł na jeden salon tylko). A tak poza tym, to uważajcie na niego, bo pokazał co potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wczoraj 03.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Widzę że tu co niektórzy prawie już kończą budowę ! gratuluje ja niestety zwolniłem . Jako że przymierzam się do podłogówki chciałbym polecić wam firmę http://www.dobo.pl/ gdzie zakupiłem bo bardzo niewygórowanych cenach wszystko co było niezbędne . Obsługa i komunikacja na medal ceny można samemu sprawdzić , transport bardzo dostępny . Teraz z innej beczki ja pytałem chłopaków od pana Pary (jak robili mi tynki ) że mają kogoś do wylewek godnego polecenie , być może sami zaczną to robić . Chętnie bym im zlecił ale niestety dopiero w kwietniu 2012. A może macie jakiegoś godnego polecenia rolnika , potrzebuję przeorać i zkultywowac ziemie ( chciałbym już trawke posiać na wiosne ) Pozdrawiam wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 03.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A może macie jakiegoś godnego polecenia rolnika , potrzebuję przeorać i zkultywowac ziemie ( chciałbym już trawke posiać na wiosne ) Pozdrawiam wszystkich budujacych Skąd kolega jest? Bo jeżeli koło Łodzi (a tak wskazuje profil) to z Oświęcimia nie znajdziesz rolnika chętnego do orania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 04.11.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Skąd kolega jest? Bo jeżeli koło Łodzi (a tak wskazuje profil) to z Oświęcimia nie znajdziesz rolnika chętnego do orania... hehehe, dobre:) u nas się płytki klada. Drzwi wewn wczoraj Panowie powprawiali:) Kominek już działa, kafle wyszły super:) niedługo zima..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wczoraj 05.11.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No tak zapomniałem że lustracje mamy we krwi haha . Poprawiłem mape !! W koncu pan Para może wszędzie tynkować . Oranie w Rajsku a rolnik może być nawet z Ukrainy nie mam nic przeciwko . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 07.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej! Czy ktoś ma sprawdzone namiary na firmę sprzedającą okna? Najlepiej z montażem. Marzą mi się takie ze złotymi szprosami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 09.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ma ktoś namiary na firmę, która robi badania kamerą termowizyjną, ale muszą posiadać nagrzewniceza jakiś tydzień/dwa będę chciał zrobić badanie a do tego czasu na pewno nie będzie u mnie działało ogrzewaniea jakoś muszę w środku nagrzać do ponad 20 st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 23.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 UWAGA OSTRZEGAM Kupiłem całość materiałów na dach w firmie P.P.U.H. NETBUD Anita Głuszek Siedziba: ul. Wadowicka 7/39 43-300 Bielsko-Biała Biuro i Magazyn: ul. Strażacka 81 43-300 Bielsko-Biała dostawa potwierdzona przez w/w firmę 11.10.2011r do dnia dzisiejszego 23.11.2011r nie otrzymałem okien dachowych wartości 4370zł jak również zwrotu pieniędzy pomimo wypowiedzenia umowy do tego kilku tygodniowe opóźnienie w dostawie dachówek i akcesorii (wyobraźcie sobie ekipę która czeka kilka tygodni na dostawę) coś okropnego same kłamstwa i nie odbieranie telefonów do tego brak faktury VAT. Oczywiście sprawa będzie miała swój epilog nie tylko w Sądzie to na moje pocieszenie . UWAGA istnieje na Allegro Nick: dachy_max oraz po drugim okna_kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 24.11.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Hej! Czy ktoś ma sprawdzone namiary na firmę sprzedającą okna? Najlepiej z montażem. Marzą mi się takie ze złotymi szprosami.. Chłopaki z Witkowic. 508-289-549 i 515-076-502 Mirpol lub Mirbud, nie pamiętam. Konkretni, nie ściemniają i szybcy są. Firma na dorobku znaczy się, starają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 25.11.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Chłopaki z Witkowic. 508-289-549 i 515-076-502 Mirpol lub Mirbud, nie pamiętam. Konkretni, nie ściemniają i szybcy są. Firma na dorobku znaczy się, starają się. Potwierdzam, u mnie też montowali, z realizacji i montażu jestem zadowolony. Co do okien będzie można coś powiedzieć po tym jak zamieszkamy. Są to okna z Oknohitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 25.11.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Gdzie kupowaliście drzwi zewnętrzne i wewnętrzne i co to były za marki.Kto może polecić dobrego fachmana od kuchni, oczywiście w rozsądnych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 25.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam wszystkich budujących. Jestem nowa na forum. Mam pozwolenie na budowę i będę zaczynać wczesną wiosną - jak tylko będzie to możliwe.:yes: Będę budować w okolicach Oświęcimia. Mam już podpisaną umowę z wykonawcą na SSO. Czy solidny to to okaże. Buduję wg projektu Archonu dom w majeranku 2N. Aktualnie jeżdżę po sklepach szukając materiałów. Czy ktoś z Was robił pełną płytę fundamentową i zabezpieczenie przed szkodami górniczymi IV kategorii? Pozdrawiam wszystkich budujących i "byle do wiosny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 25.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Sprzedam stemple około 200 sztuk dł ok 2,70m zależy od stempla mam również podkładki pocięte z desek jakby ktoś potrzebował dłuższe. Czy Twoja oferta jest nadal aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 25.11.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam wszystkich budujących. Jestem nowa na forum. Mam pozwolenie na budowę i będę zaczynać wczesną wiosną - jak tylko będzie to możliwe.:yes: Będę budować w okolicach Oświęcimia. Mam już podpisaną umowę z wykonawcą na SSO. Czy solidny to to okaże. Buduję wg projektu Archonu dom w majeranku 2N. Aktualnie jeżdżę po sklepach szukając materiałów. Czy ktoś z Was robił pełną płytę fundamentową i zabezpieczenie przed szkodami górniczymi IV kategorii? Pozdrawiam wszystkich budujących i "byle do wiosny" ja mam płytę fundamentową ale bez zabezpieczenia przed szkodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 26.11.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 ja mam płytę fundamentową ale bez zabezpieczenia przed szkodami Oglądałam Twoje wpisy i zdjęcia. Dobrze to wygląda ja mam niestety podwójną płytę i 18 trzpieni - pionowych słupów zbrojonych i wylewanych monolitem. Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Kalumet jeżeli chodzi o prąd to rozumiem że podpisałeś z Kętami umowę o prąd do budynku mieszkalnego i zrobili Ci przyłącz mimo tego, że budynku jeszcze nie było? Czy ktoś to z energetyki sprawdzał? Aktualnie poszukuję desek szalunkowych, garaża oraz stempli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 26.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 A wracając do okien , to czy ktoś miał coś do czynienia z firmą F.H.U PIODOR z Kęt z ulicy rajskiej1b , a pytam się dlatego że mam przystępną ofertę od nich tylko nie wiem jak będzie z montażem i serwisem dlatego byłbym wdzięczny za jakieś głosiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 26.11.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie odsprzedam stemple budowlane, dł. 2,75m i kilkanaście sztuk dł. 3,20m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 26.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Oglądałam Twoje wpisy i zdjęcia. Dobrze to wygląda ja mam niestety podwójną płytę i 18 trzpieni - pionowych słupów zbrojonych i wylewanych monolitem. Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Kalumet jeżeli chodzi o prąd to rozumiem że podpisałeś z Kętami umowę o prąd do budynku mieszkalnego i zrobili Ci przyłącz mimo tego, że budynku jeszcze nie było? Czy ktoś to z energetyki sprawdzał? Aktualnie poszukuję desek szalunkowych, garaża oraz stempli. umowę podpisałem na przyłącze po uzyskaniu PnB skrzynkę postawili przed ruszeniem z budową ale umowę na dostawę prądu dopiero po zgłoszeniu gotowej inst elektr w domu zlecając samemu zrobienie projektu przyłącza elektr o wiele szybciej można mieć prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts