tlalken 17.02.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witam wszystkich, eh dawno tu nie zaglądałam, my już na finiszu, teraz czekamy na kuchnie , schody, kładziemy panele , bo gres i płytki połozone , no i mozna sie wprowadzać może na majówkę się uda, a jak tam inwestorzy, którzy zaczynali z nami mniej więcej -myślę tu o Mimonie, Tlalken, Bochen, itd mieszkacie już? No ja już mieszkam od sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 17.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Co do piecow z osieka to nie dajcie się namówić na tą miedziana wężownice montowaną w piecu do ogrzewania CWU, lepiej zainwestować i powiesić zasobnik wody.Miedz i stal to bardzo zła para do łączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 18.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Co do piecow z osieka to nie dajcie się namówić na tą miedziana wężownice montowaną w piecu do ogrzewania CWU, lepiej zainwestować i powiesić zasobnik wody. Miedz i stal to bardzo zła para do łączenia. Mnie pierwotnie instalator też namawiał na wężownice, ale doszedłem do wniosku że będzie jednak bojler. A co miałeś jakieś przykre doświadczenia z wężownicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragon2006 19.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Rodzice użytkują piec od Płonki od 2004roku,piec z wężownicą,w przeciągu tych ponad 7 lat piec był raz napawany oraz raz wymieniany był sterownik(w skutek wyładowań atmosferycznych)praktycznie żadnych problemów z obsługą pieca a tym bardziej z wężownicą,w domu zamieszkuje 5 osób wydajność wężownicy jest zadowalająca,problem jednak pojawia się w momencie jak przez dłuższą chwilę następuje pobór ciepłej wody(np.prysznic) na dwóch kondygnacjach w tym momencie woda ta po kilku minutach z gorącej robi się letnia i nie pomagają tu żadne regulacje na sterowniku.Mimo tych drobnych problemów rodzice są bardzo zadowoleni z pieca a jeszcze bardziej właśnie z wężownicy(wcześniej użytkowali bojler 200l).Dodam tylko że nie jest to kryptoreklama,po prostu uważam z doświadczeń innych że wężownica mimo swoich drobnych wad jest dobrym rozwiązanie dla domu w którym zamieszkuje 4-5 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejowa25 27.02.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 No ja już mieszkam od sierpnia 2011 No to Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejowa25 27.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 rzeczywiście dawno cię nie było, ale im bliżej końca tym chyba mniej się zagląda. U nas też powoli bliżej przeprowadzki. Mamy już schody, kuchnię łazienkę na dole, płytki położone tam gdzie mamy być, mąż teraz będzie kładł panele, pomalował już wszystko prócz jednego pokoju. Więc tak jak i ty może na majówkę? Mimonko myślę jednak, że jesteście jakiś miesiąc do przodu przed nami, z tego co piszesz:)my nie mamy jeszcze ani schodów, ani kuchni "zamontowanej", nawet ściany nie pomalowane, kompletna jest tylko łazienka, WC,pralnia, salon (bez mebli i ścian) no i w końcu mamy wszystkie podłączone media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dumaxxxnt 02.03.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected]Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu. P.S. Powodzenia w budowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 03.03.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witajcie, brakuje mi około 100 szt pustaków połówek, może komuś z was zostały po budowie,chętnie odkupię, mogą byc zakładowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 04.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A mi z kolei zostały dachówki, roben fleming jesienny liść, skrajne i normalna. Oddam w dobre ręce po okazyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idzi6 09.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witajcie Przyjmę gruz pod drogę dojazdową w Grojcu i kupię po dobrej cenie stemple wysokości 2,70-2,80m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 09.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witajcie Przyjmę gruz pod drogę dojazdową w Grojcu i kupię po dobrej cenie stemple wysokości 2,70-2,80m Posłałem info w sprawie stempli na priv, tel. 507-192-748. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuchu 09.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam. Prosiłbym o namiary na dobra ekipę od dachów ewentualnie info jakie mają ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 13.03.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam, widzę że mały zastój nam się tu zrobił więc śpieszę go przerwać i poinformować że zaczynamy wykańczać poddasze, pojawiają się już profile aluminiowe wełna a w planach oczywiście regipsy. Wiosna idzie, więc piszcie jak tam u Was. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 13.03.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 oczywiście nie aluminiowe, bo za drogie ale ocynk, taki mały błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 14.03.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 heh, u nas też wiosna idzie;) Ktoś się wprowadził ostatnio? Andrzej i Nel czy dobrze przeczytałam że dach ci robił Zdzisek:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 14.03.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No jeżeli masz na myśli Krzysztofiaka, to tak. Robił robił i jak do tej pory jest ok. No i mam nadzieję że tak zostanie, w planach przeprowadzka w sierpniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 15.03.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 tak tak, jego mam:). Myślę że będzie ok, bo fachowiec z niego jest bardzo dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 16.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam chciałabym przywitać wszystkich z grupy, jestem z okolic, budujemy od tamtego roku , obecnie jesteśmy na etapie instalacji , szukamy jeszcze tylko dobrego płytkarza , planujemy zamieszkać w przyszłym roku na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorowczykKDR 19.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam. Poszukuję dobrego kierownika budowy.Jeżeli macie jakieś namiary to proszę na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 19.03.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam, witam.A z jakich okolic? Jeśli wolno zapytać. Płytkarza nie polecę, gdyż nie znam. U siebie zamierzam kłaść sam. W sobotę byliśmy już nawet zamówić płytki, na razie do łazienek i kuchni, płytki z Paradyża, seria My Way, noce naturalne satyna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts