Nellly 03.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam gdzie można kupić w okolicach Oświęcimia w dobrej cenie piasek do zasypki fundamentów potrzebuję ok.20 samochodów 15 tonowych. Nie może to być piasek zamułkowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 03.04.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam, gdzie w okolicach oświęcimia znajdę sprzet budowlany do wynajęcia? Chodzi mi aktualnie o wynajęm zagęszczarki gruntu ... W Chełmku facet ma zagęszczarkę, koparkę, ale nie wiem jak ceny. Kopał mi na działce i proponował zagęszczarkę ale ja dopiero zaczynam. Podaje nr tel. 605091470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 04.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mam do sprzedania 150 szt. stempli długości 2,70. Używane 1 raz. Cena ok 3,00 zł/szt. Do odbioru w Osieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_86 04.04.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam Ile tych desek potrzebujesz? Zostało mi z budowy z 4-5 kubików. 3,2 grubość Pozdrawiam proszę o kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkobat 05.04.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam.Mam pytanie odnośnie klinów używanych przy montażu okien, czy kliny wyciąga się po jakimś czasie.Jedni fachowcy uważają że wyciąga się po tygodniu wszystkie a inni że tylko górne i czym zabezpieczyć piankę przed utlenianiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 05.04.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam. Mam pytanie odnośnie klinów używanych przy montażu okien, czy kliny wyciąga się po jakimś czasie. Jedni fachowcy uważają że wyciąga się po tygodniu wszystkie a inni że tylko górne i czym zabezpieczyć piankę przed utlenianiem. Pozdrawiam. nam powiedzieli że nie wolno wyciągać, ale ich nie posłuchalismy i wyciągnęlismy. Czy coś się stanie? nie wiem. Na razie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 05.04.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 marcin_86 nie moge wysłać wiadomości na priva bo mnie wylogowywuje,ale deski już nieaktualne, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 05.04.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam. Mam pytanie odnośnie klinów używanych przy montażu okien, czy kliny wyciąga się po jakimś czasie. Jedni fachowcy uważają że wyciąga się po tygodniu wszystkie a inni że tylko górne i czym zabezpieczyć piankę przed utlenianiem. Pozdrawiam. Wyciągnąć można wszystkie kliny za wyjatkiem dolnych, one MUSZĄ zostać, miejsca gdzie były kliny dopianować. Wyciągnięcie dolnych może spowodować że okno z czasem osiądzie bo sama pianka tego nie utrzyma, w takim przypadku co nieco sytuację poprawi wczesne zamocowanie parapetów, poza tym w wielu umowach dot. montaży (u mnie również) wyraźnie pisze że podstawą ewentualnych reklamacji jest pozostawienie dolnych podpór. Co do piany z zewnątrz to nie obcinać jej teraz tylko dopiero podczas docieplania, jak chcesz to możesz się bawić z malowaniem farbą akrylową która zabezpieczy ją przed erozją. Poczytaj forum tam o tym piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_86 05.04.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Mam do sprzedania 150 szt. stempli długości 2,70. Używane 1 raz. Cena ok 3,00 zł/szt. Do odbioru w Osieku. witaj, a masz może deski szalunkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_86 05.04.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 kupie uzbrojona skrzynke elektryczna , prowizorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxx 07.04.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Sprzedam:-garaż budowlany 3,5x2m solidny ciężki, zamykanie na 2 kłódki, w kilku miejscach widoczne ślady korazji, ale przeżyje jeszcze nie jedną budowę cena 450zł-betoniarkę 250L (duża, nie mieszalnik pasz z marketu) zasilanie 3 fazowe cena 500złdźwig -maszyna wyciągowa bez słupa i bez silnika gratisowo dla kupującego kompletZainteresowanym prześlę zdjęcia Budowa w Bojszowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogacz5 07.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Przestudiowałam białą/czarną listę w temacie okien. Ogólnie wiem, że pozytywne opinie-Oknoplast Kęty. Może polecicie jeszcze jakieś firmy???jakie macie okna w domu?Czy pakiet trzyszybowy to teraz już podstawa jeśli mowa o ciepłych oknach?I temat bram garażowych- gdzie warto zajrzeć (chodzi mi o tańsze bramy), gdzie montaż też będzie spoko? Ja mam od dwóch lat okna trzyszybowe Jezierskiego, jeszcze na stałe nie przeprowadziłem się więc ciężko coś powiedzieć, na pewno są ciężkie więc trzeba zwrócić uwagi na wykonanie zawiasów, ogólnie polecam firmę. Bramę z Hormana z napędem somfy ale nie wiem czy można ją zaliczyć do tańszych. Niestety dobra firma (czyt. jakość materiału) to dopiero połowa sukcesu, montaż w moim przypadku to masakra - okna i brama. Kilka razy wzywałem firmy na poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_86 08.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 WITAM,KUPIĘ DESKI SZALUNKOWE, KANTÓWKI, STAL ZBROJENIOWĄ, SKRZYNKĘ ELEKTRYCZNA-BUDOWLANAMKONTAKT NA PRIV LUB [email protected]POZDRAWIAM,MARCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 09.04.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Mam do sprzedania 150 szt. stempli długości 2,70. Używane 1 raz. Cena ok 3,00 zł/szt. Do odbioru w Osieku. Wysłałam Ci emaila na priv ale milczysz. Daj bliższe namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 10.04.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Kogo polecacie do:- sufity podwieszane z płyt G-K- drenaż działki, szambo z kręgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 12.04.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam Czy zna ktoś może ekipę od tynków p. Raj z Nowej Wsi? Może u kogoś wykonywał, szukam opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 12.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ponawiam prośbę o fachowca od regipsów i od drenażu, ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 13.04.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 mam do sprzedania dwa zbiorniki na wodę 1000l każdycena za jeden zbiornik 200 złbiorąc dwa zbiorniki cena 190 za zbiornikmożliwość transportuinfo na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 14.04.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ponawiam prośbę o fachowca od regipsów i od drenażu, ktoś pomoże? Na białej liście polecałem ekipę Juliana Zawady. Robili drenaż dookoła domku u mnie, teraz właśnie skończyli ocieplanie poddasza łącznie z regipsami. wysyłam na priva kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 16.04.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Mam do sprzedania 150 szt. stempli długości 2,70. Używane 1 raz. Cena ok 3,00 zł/szt. Do odbioru w Osieku. już nieaktualne, sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts