Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa OŚWIĘCIMSKA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Contractor Oświęcim tel:697-697-158

Inżbet Oświęcim tel: 607-669-744

Łęki: 338485048

Kościelnik: 338432685

Ceny trzeba sprawdzić bo ja korzystałem z nich 2 lata temu, u mnie większość Contractor.

Inżbet- w zeszłym roku spisywał się b.dobrze, mam nadzieję, że i w tym tak będzie.

Gdzie kupowaliście materiały na instalacje centralnego ogrzewania, wodę?

Witam

Polecam:

-INSTALHURT- http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13919814

Do do dużych zakupów, do Tych nie jest daleko a sporo można zaoszczędzić. Dobrze mieć też kogoś na miejscu gdzie będzie można wziąć na WZ.

Przy tej instalacji straciłem chyba najwięcej nerwów, ale za to ile się nauczyłem:

- Warto poprosić o listę planowanych zakupów w cenami (po super zniżkach ekipy), samodzielna wycieczka do paru sklepów z tą listą może zaowocować oszczędnościami idącymi w tysiące.

- Kupiłem grubsze komponenty samemu to okazuję się że ceny ekipy na kolanka itd są dużo wyższe niż na półce w supermarkecie, powód "podobno lepsze, a tamte się rozlatują".

Tytułem komentarza, rozumiem że każdy chce zarobić. Dobremu fachowcowi należy się dobra zapłata, ale strasznie się denerwuję jak ktoś robi mnie na szaro.

Pozdrawiam Bacher