MiSiOr 26.06.2012 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, Szukam "speca" do pociągnięcia wody, prądu i gazu z domu do miejsca przyłącza, ktoś pamięta może jaki to jest koszt? (odległość niewielka ok 30m) Pozdrawiam JLWW WODA - najlepiej okoliczni wodociągowcy, w znaczeniu spółka miejska. Nie będą się potem szczypać jak coś nie pójdzie i będzie trzeba egzekwować gwarancję. Sprawdzone. Prąd - polecam P. Tomalę - 604 073 481 - gość pracuje w energetyce, więc z niczym nie miał problemów. Gaz - polecam P. Syptę - 608 079 945 - kompleksowo z papierami mi pozałatwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 27.06.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dzięki MiSiOr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_86 01.07.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Witam,poszukuję fachowca do budowy domu, murarza, cieśle zbrojarza w jednej osobie.Bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 03.07.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Coś forum zamiera... No więc, dziś był grad, jakieś 1,5 cm! Mam zdjęcia. Ale nadal gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorowczykKDR 03.07.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Gdzie ten grad ??? - proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 04.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dawno mnie tu nie było! Pozdrawiam wszystkich. PNB właśnie się uprawomocniło. Czas pomyśleć o jakiś wykonawcach. Gdzieś była biała lista z naszej okolicy i nie potrafię jej teraz namierzyć. Gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 04.07.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dawno mnie tu nie było! Pozdrawiam wszystkich. PNB właśnie się uprawomocniło. Czas pomyśleć o jakiś wykonawcach. Gdzieś była biała lista z naszej okolicy i nie potrafię jej teraz namierzyć. Gdzie to jest? Witaj.A konkretnie czego szukasz??Ekipy budowlanej?Ja śmiało mogę polecić firmę Marbud z Andrychowa.Chłopaki świetnie się spisują, na budowie porządek, robota pali się w rękach. Jestem na etapie krycia dachu- a firma ta do tej pory robiła wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 05.07.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dawno mnie tu nie było! Pozdrawiam wszystkich. PNB właśnie się uprawomocniło. Czas pomyśleć o jakiś wykonawcach. Gdzieś była biała lista z naszej okolicy i nie potrafię jej teraz namierzyć. Gdzie to jest? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_86 07.07.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Witaj.A konkretnie czego szukasz??Ekipy budowlanej?Ja śmiało mogę polecić firmę Marbud z Andrychowa.Chłopaki świetnie się spisują, na budowie porządek, robota pali się w rękach. Jestem na etapie krycia dachu- a firma ta do tej pory robiła wszystko. a może mi pani napisać na privle biorą za budowe ogolnie lub za poszczegolne etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tata Tomka 08.07.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Witam wszystkich. Sprzedam drut zbrojeniowy fi 8mm gładki w kłębach, cena : 2zł za kg prawdziwa !!! OKAZJA !!! kto pierwszy ten lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 11.07.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Szukam opinii o firmach od ociepleń, konkretnie firmy Pana Kuśnierz oraz Pana Michalaka, obie chyba z okolic Bielan, Nowej Wsi. Jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek- 11.07.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Szukam opinii o firmach od ociepleń, konkretnie firmy Pana Kuśnierz oraz Pana Michalaka, obie chyba z okolic Bielan, Nowej Wsi. Jakieś doświadczenia? Podpinam się pod pytanie Mylasa. Ewentualnie może ktoś jest po ociepleniu i może polecić ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 12.07.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Witam, poszukuję fachowca do budowy domu, murarza, cieśle zbrojarza w jednej osobie. Bardzo proszę o namiary Polecam moja ekipę chłopaki z Chełmka, ale dojeźdzają gdzie potrzeba - Kraków, Śląsk. Firma nazywa się ULMAR Dachy. Nie ma dachu z którym by sobie nie poradzili. U mnie robili od murowania ścian - niestety żałuję, że wcześniej się z nimi nie skontaktowałam, bo inna firma popsuła mi fundamenty. Robią szybko, czysto i sprawnie. Teraz kończą murować szczyty i nareszczcie zaczną dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 12.07.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Michalak jest spoko, bierz go. Człowiek wapno Kuśnierz - hmm, zastanów się, nie żebym odradzał, ale zobacz u mnie płytki które robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 13.07.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Michalak jest spoko, bierz go. Człowiek wapno Kuśnierz - hmm, zastanów się, nie żebym odradzał, ale zobacz u mnie płytki które robił... Dzięki, Jednak dobrze obstawiłem bo wczoraj umówiłem się z Michalakiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko75 15.07.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Witam. Szukam ekipy do budowy piwnicy. Budowa w Babicach od września. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helenka23 16.07.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witambardzo proszę o namiary na ekipę robiącą zbrojenia i szałunki schodów i deki.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 16.07.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Sprzedam ok.100 stempli budowlanych-po pierwszej budowie.606-743-978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 20.07.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Zastanawiamy się nad przyłączami. Od czego zacząć? Ile się czeka? Co samemu się robi, a co wykona gestor sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 20.07.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 A to może troche z innej beczki , bo o kolektorach jeszcze zdaje sie dyskusji u nas nie było . Poczytałem troche o tym na forum i zdaje sie jestem jeszcze bardziej głupi niż wcześniej bo każdy chwali co innego .To może trzeba poszukać na własnym ( czyt. oświęcimskim ) podwórku , może w Was już jakieś posiada (prosze o opinie) no i podstawowe pytanie płaskie czy rurowe ?A jeszcze jedno miał ktoś do czynienia z firmą ekosun z bielska mają one i chwalą rurowe ale mają jakieś chinskie i tu instynkt samozachowawczy każe mi uciekać ale z drugiej strony przedstawiciel od nich mówił jakby z sensem ( ale czy to nie chywyt marketingowy) no i cena dość przyzwoita bo niecałe 7 tysi .Więc prosze o opinie i uwagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts