arekon 18.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam. Jak jest teraz dobra cena za punkt instalacja elektryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellly 19.11.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ja ma Jangaza całkowity koszt to 9k ale instalator się machnął w wycenie na swoją niekorzyść i na koniec mnie olał także nie polecam osobnika z forum, który zajmuje się montażem tego reku Witaj a co się stało, że jesteś niezadowolony? Rozmawiałam z wykonawcą, który montował u Ciebie. Zrobił nam wycenę i zostawiliśmy otwory w stropie wg jego zaleceń. Ale jeżeli jest nierzetelny to nie będziemy z nim współpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 26.11.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam! Czy ktoś ma namiary na dobrą firmę sprzedającą i montującą okna PCV z okolic Oświęcimia, Kęt, Wadowic? Interesuje nas profil klasy A, np. Veka, Salamander, Brugmann, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 26.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam! Czy ktoś ma namiary na dobrą firmę sprzedającą i montującą okna PCV z okolic Oświęcimia, Kęt, Wadowic? Interesuje nas profil klasy A, np. Veka, Salamander, Brugmann, etc. Ja brałem okna w TMT Wadowice, filia Oswięcim-przedstawiciel Oknoplastu, mogę polecić, zarówno kontakt z przedstawicielem p. Wojtkiem Kamińskim jak i później sam montaż w jak najlepszym porządku. Same okna również wysoka jakość. Dali też bezpłatny kupon na pierwszą regulację okien. Montowałem końcem kwietnia tego roku, warto zamówić teraz końcem roku a odebrać poczatkiem przyszłego, dadzą trochę upustu. Z tego co wiem to mają też przedstawicielstwo w Kętach. Podjedź popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 26.11.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 My braliśmy w Wieprzu i z montażu/doradztwa jesteśmy zadowoleni, na profilu Brugmana. A drzwi w Kętach na Kościuszki za torami w kierunku Bielska- chyba Expert- braliśmy drzwi i także bez zastrzeżeń. Mają te same okna. Możliwość negocjacji w obu firmach. Niedrogie okna są też w Kętach na Sobieskiego na przeciwko szkoły. Mam takie w domu rodzinnym 7 lat i nic się nic nie dzieje. Staranny montaż - tutaj wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 26.11.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja polecam Sypte ja brałem okna deucenic-a okna dość wysokiej klasy , ze szprosami , w kolorze na zmówienie cena o niewiele wyższa niz powiedzmy to popularnych marek , montaż ,regulacja bezproblemowa , mam rok nic sie nie dzieje moge polecic .U mnie w planach hydraulika , może jakieś namiary na fachowców ? A nastepnie ogrodzenie , może jakieś propozycje fajnych murków i słupków murowanych czy kamiennych etc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 27.11.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Poszukuje namiarów na wykonawce wylewek (zastanawiam się nad pół suchą z mixokreta) i tynków. Nie koniecznie musi to być jedna ekipa. Czy ktoś może kogoś polecić, ile kosztuje m2? Czy ktoś wykonywał takie prace w okresie zimowym (dom z oknami - nic nie wieje,szczelne, dach cięgle ocieplany, koza na pokładzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 27.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 My za wylewki płaciliśmy 13 zł/m2 plus materiał, piasek, cement i plastyfikatory ok 800 zł. Mogę podać namiar na ekipę ale wylewki jeszcze nie zweryfikowane bo przed kładzeniem płytek, czy podłóg, na oko są ok Za tynki płaciliśmy 24 zł za m2 z materiałem ale ekipy nie polecam bo krzywo i brzydko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr I 28.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Poszukuje namiarów na wykonawce wylewek (zastanawiam się nad pół suchą z mixokreta) i tynków. Nie koniecznie musi to być jedna ekipa. Czy ktoś może kogoś polecić, ile kosztuje m2? Czy ktoś wykonywał takie prace w okresie zimowym (dom z oknami - nic nie wieje,szczelne, dach cięgle ocieplany, koza na pokładzie). cena robocizny ok 11 - 13 zł/m2 za samą robociznę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WikiO 29.11.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Cześć wszystkich nazywam się Wiktoria, będziemy budować się w okolilcach Oświęcimia, aktualnie próbujemy zdecydować się na projekt nowgo domu, czy ktoś z grupy mógłby polecić jakiegoś architekta z okolic oświęcimia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WikiO 29.11.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 29.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 My za wylewki płaciliśmy 13 zł/m2 plus materiał, piasek, cement i plastyfikatory ok 800 zł. Mogę podać namiar na ekipę ale wylewki jeszcze nie zweryfikowane bo przed kładzeniem płytek, czy podłóg, na oko są ok Za tynki płaciliśmy 24 zł za m2 z materiałem ale ekipy nie polecam bo krzywo i brzydko. Będę wdzięczny za namiary na ekipe od wylewek? Wylewki na mokro czy pół suche z mixokreta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 30.11.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Będę wdzięczny za namiary na ekipe od wylewek? Wylewki na mokro czy pół suche z mixokreta? Paweł Kwarciak 667 188 757, wylewki z mixokreta, ja jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 30.11.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam. Może ktoś ma na zbyciu piecyk-nagrzewnicę na butlę gazową (albo napromiennik)??Chętnie odkupię-606-743-978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 01.12.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Będę wdzięczny za namiary na ekipe od wylewek? Wylewki na mokro czy pół suche z mixokreta? Witam, nam wyleweki mixokretem robił pan Kłosowski z Andrychowa tel. 606130757, namiary na niego mam z forum i również jestem bardzo zadowolona, mamy już położone podłogi w domu więc już wiem, że nie tylko na oko są równe . Ma możliwość załatwienia taniej materiałów, tylko gorzej z terminami (ale tak to już jest, że przeważnie na dobrych fachowców trzeba czekać). Z innej dziedziny mogę polecić forumowego kolegę MiSiOra, który wykonał naszemu domkowi certyfikat energetyczny. Zrobił to szybko, bezproblemowo i myślę, że fachowo. W ogóle sympatyczny gość, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 02.12.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dziękuje za namiary na fachowców od wylewek. Czy ktoś z Was wykonywał wylewki(pół suche maszynowe) w zimie? Cześć wszystkich nazywam się Wiktoria, będziemy budować się w okolilcach Oświęcimia, aktualnie próbujemy zdecydować się na projekt nowgo domu, czy ktoś z grupy mógłby polecić jakiegoś architekta z okolic oświęcimia? Polecam Studio Architektury DZ namiary http://www.studiodz.pl - załatwiają wszystko od momentu kupna działki do uzyskania pozwolenia na budowę, b.dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 02.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Cześć wszystkich nazywam się Wiktoria, będziemy budować się w okolilcach Oświęcimia, aktualnie próbujemy zdecydować się na projekt nowgo domu, czy ktoś z grupy mógłby polecić jakiegoś architekta z okolic oświęcimia? Witam, nam domek przerabiało biuro H.T. architekci, oto namiar na ich stronę: http://www.htarchitekci.pl/ jesteśmy zadowoleni, może oni trochę mniej ponieważ nie daliśmy się im wyszaleć, choć chcieli, ale niestety my mieliśmy swoją wizję. Polecam ich bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 03.12.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Podaję namiar do naszych wylewek, P. Loranc 602 186 837 http://www.tynki-wylewki.com.pl/Nam poleciła go ekipa od dachu. Wylewki pół-suche, robiliśmy w sierpniu.A co do tynków to poszukaj tutaj na forum namiarow na p. Parę, nie zdecydowalismy się, i żałuję poneważ tutaj miał bardzo dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 03.12.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Czy ktoś z Was wykonywał wylewki(pół suche maszynowe) w zimie? Ja robiłam (o ile dobrze pamiętam) końcem lutego, podobno nawet lepiej, jak wylewki nie schną za szybko, tylko musisz utrzymywać dodatnią temp w domu (co przy dużych mrozach wcale nie jest takie łatwe). Pamiętam, że ja też nie mogłam już wytrzymać w zeszłym roku i strasznie mnie nosiło, ale też niesamowicie szybko to zleciało. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy podbeskidzie 03.12.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Poszukuje namiarów na wykonawce wylewek (zastanawiam się nad pół suchą z mixokreta) i tynków. Nie koniecznie musi to być jedna ekipa. Czy ktoś może kogoś polecić, ile kosztuje m2? Czy ktoś wykonywał takie prace w okresie zimowym (dom z oknami - nic nie wieje,szczelne, dach cięgle ocieplany, koza na pokładzie). tylko nie zatrudniaj firmy KRZYSZTOFA NIEDZIELA bodajże z Wadowic !! naciągacze i partacze, mocno odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts