Artur_exe 23.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 A ja polecam siebie Jak myślisz kotś z 10 postami to niewiele może polecić wg mnie. Pełno pozakłądanych pseudokont jest dla picu i reklamy pana Edzia czy Rysia. Zainteresowanych elektryka i alarmami zapraszam na http://www.elektrotec.p.ht/ Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Hm ... Po to jest to forum, żeby każdy polecał według własnego doświadczenia. Nie ilość postów tu się liczy a to czy rośnie nam dom w górę. To nie tania reklama a nasze wspólne doświadczenia: przestrzegamy się przed porażkami i polecamy to, na czym się nie przejechaliśmy. Więc fora ze dwora jak się nie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_exe 23.12.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 My na te święta jeszcze w wynajętym mieszkaniu, ale w przyszłe, na wiosnę już wkraczamy do nowego domku. Także optymistycznie zakończymy rok.Wykończeniówka trwa. Wszystkim forumowiczom życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 24.12.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Więc fora ze dwora jak się nie podoba! Szanowny kolego bardzo prosze o pozostawienie sobie takich tekstów na edycje w innych forach. Polecam Onet.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 27.12.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 I tym optymistycznym akcentem kończymy stary rok. Oby w nowym wszystkim toczyło się z górki, samych zniżek w sklepach budowlanych i szybkiego zamieszkania na swoim.My już mieszkamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bw02 30.12.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witamy serdecznie całą oświęcimską Grupę!Mamy małą tremę, bo chociaż regularnie przeglądamy Forum już od jakiegoś czasu, dopiero teraz piszemy powitalnego maila... Mamy nadzieję rozpocząć budowę w przyszłym roku, póki co jesteśmy na etapie adaptacji projektu.Życzymy wszystkim bardzo udanego 2013 roku! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 04.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Na tym forum udzielam się pierwszy raz, ale pewnie nie ostatni. Na wiosnę ruszamy z budową naszego domu i od razu mam pytanie czy może ktoś polecić inspektora nadzworu inwestorskiego w specjalności konstrukcyjno-budowlanej z okolic Oświęcimia , Chełmka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 05.01.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Witam nowych użytkowników.Zapytanie z szuflady papierowej;słyszeliście coś w temacie, że 2013 to ostatni rok, kiedy można się starać o zwrot części VATu za materiały budowlane??Orientował się ktoś w temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tata Tomka 05.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Witam nowych użytkowników. Zapytanie z szuflady papierowej;słyszeliście coś w temacie, że 2013 to ostatni rok, kiedy można się starać o zwrot części VATu za materiały budowlane??Orientował się ktoś w temacie??? Tak to ostatni rok więc trzeba kożystać ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 06.01.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ale to chyba chodzi o złożenie pierwszego wniosku VZM, żeby potem przez max. 5 lat móc jeszcze je składać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorowczykKDR 06.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Poszukuję elektryka z okolic Oświęcimia. Najlepiej takiego z Waszego "polecenia" Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 07.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Wysyłam kontakt do elektryka na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Elektryka to niestety nie mogę polecic. instalacja może wykonaną mam dobrze, ale strasznie długo to trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 07.01.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ale to chyba chodzi o złożenie pierwszego wniosku VZM, żeby potem przez max. 5 lat móc jeszcze je składać? Nie, z tego co wyczytałem jeśli nowelizacja ustawy wprowadzająca te zmiany wejdzie w życie powiedzmy we wrześniu 2013 roku to nie można już będzie odliczyć żadnych towarów zakupionych po tym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorowczykKDR 07.01.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dziękuję Wiosenna1 Skontaktuję się z poleconym elektrykiem. Może ktoś z Was ma jednak miłe wspomnienia z elektrykiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 07.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Wejdz na http://www.elektryk-tarnów.pl Zorientujesz się co do moich robót elektrycznych. Mpże nie jest cudownie tanio , ale zawsze szybko i solidnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Już mam dość samopolecania się !!! GDZIE JEST ADMIN NASZEGO FORUM ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 08.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 WitamProszę o namiary na firmy wykonujące przyłącz wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 10.01.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam Proszę o namiary na firmy wykonujące przyłącz wody. Nie wiem jak to jest u Ciebie, ale u mnie w Bulowicach przyłącz robił mi Miejski Zakłada Wodociągów i Kanalizacji w Kętach. I raczej innej firmy ni chcieli wpuścić, żeby coś nie popsuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 10.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 U nas także Miejski Zakłada Wodociągów i Kanalizacji w Kętach, tylko koparkę mieliśmy swoją. Weź od nich oferty z kopaniem i bez i porównaj. U nas była różnica. My mieliśmy gdzieś 50 m do przekopania. Nie wiem jak to jest w innych gminach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumajunior 22.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Wodociągi Oświęcim, można samemu wykopać i zlecić tylko podłączenie. Kompleksowo u nich w granicach 60zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts