ambroma 26.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Poszło Przepraszam za opóżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 27.07.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 jak na razie czarno to widzę... tynkarze mają terminy dopiero na przyszły rok, a niektórzy dopiero na jesień przyszłego roku.... a jak dzwoniłam na wiosnę to mi mówili żeby dzwonić na 1 miesiąc wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 28.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Nie zrażaj się takimi odpowiedziami. Mnie też mówili w maju, że są wolni dopiero we wrześniu Ludzie zaklepują sobie terminy, ale nie wszystko da się tak idealinie zgrać, więc zdarzają się luki w terminach. Trzeba mieć szczęście i wpasować się w tę lukę Dzwoń więc co tydzień, dwa do wszystkich i pytaj czy coś się nie zmieniło. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.07.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Całkowicie zgadzam się z Mają - Lunetko nie przejmuj sie takimi odpowiedziami - terminy w przyszłym roku - to wręcz śmieszne. Na pewno znajdziesz ekipę, która zrobi to już za jakiś czas... tymczasem róbcie coś innego na budowie... Ja nie podaję ci namiarów na mojego tynkarza, bo on chwilowo nie tynkuje, starszy pan przeliczył się z siłami... teraz zapowiedział, że zajmuje się tylko kładzeniem płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;) Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował? Proszę o kontakt Liseczek Poszukaj raczej w dziale projektów na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.07.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A więc wydobywam sie z niebytu. Rodzina mi się 6.7.2008 powiększyła o Hanie Szukam hydraulika do podłogówki i cieśli/stolarza do balkonu. Ot i tyle z ciekawostek Gratulacje!!! oczywiście w sprawie córeczki, a nie poszukiwań stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 28.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 dzięki za wsparcie i wszelakie namiary na tynkarzy na przyszły tydzień umówiłam się z ekipą górali, ale niestety nie z polecenia tylko ogłoszenia, będę musiała zaryzykować .... a czy mógłby ktoś z Was poratować mnie jeszcze jakims namiarem na speca z okolic Raszyna od przyłączy gazowych? chodzi o projekt i wykonastwo, miałam 2 namiary, ale panowie nie pracują w moich okolicach... a swoją drogą ile czasu u Was trwało załatwianie przyłącza gazowego, bo słyszałam już o masakrycznych terminach, na same warunki przyłącza czekaliśmy 3 miesiące, aż się boję jak to będzie z samym przyłączem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 28.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Szukam (...) cieśli/stolarza do balkonu. nie wiem jaki chcesz ten balkon / balustradę (bo chyba o to chodziło), ja sobie wymarzyłam taki drewniany z belek "na krzyż" i na razie jedyny namiar jaki mi sie udało znaleźć to pan spod Bydgoszczy, liczy sobie "wyjazdowo" 230 zł / mb + 1 zł / km transportu, czyli pewnie ok 500 zł http://www.allegro.pl/item404585559_balustrady_drewniane.html a! Grzesiu, gratuluje Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 29.07.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 dzięki za wsparcie i wszelakie namiary na tynkarzy na przyszły tydzień umówiłam się z ekipą górali, ale niestety nie z polecenia tylko ogłoszenia, będę musiała zaryzykować .... a czy mógłby ktoś z Was poratować mnie jeszcze jakims namiarem na speca z okolic Raszyna od przyłączy gazowych? chodzi o projekt i wykonastwo, miałam 2 namiary, ale panowie nie pracują w moich okolicach... a swoją drogą ile czasu u Was trwało załatwianie przyłącza gazowego, bo słyszałam już o masakrycznych terminach, na same warunki przyłącza czekaliśmy 3 miesiące, aż się boję jak to będzie z samym przyłączem.... Lunetko, uważnie wybieraj ekipę z ogłoszenia. Każ sobie pokazać ich robotę, wtedy ocenisz sama co potrafią. Ja o mały włos nie wpakowałam się w niezłą kabałę Tylko mój babski instynkt ochronił mnie przed kłopotami. Co do pytania o gaziarzy to niestety w Twoim rejonie nie mam nikogo. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 29.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 a ja to jednak łatwowierne zwierzę.... jakoś tak mi głupio sprawdzać choć wiem, że nic w tym złego i powinnam się im wprosić na oględziny roboty... chyba przejadę się do tej Jachranki gdzie obecnie pracują nad jakimś hotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 30.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Przejedź się koniecznie! Jak Ci schrzanią ściany to co potem zrobisz? Poprawki najdrożej kosztują i nigdy nie wychodzą dobrze. Na miejscu zobaczysz co to za ekipa, tak pracują itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 08.08.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich po długiej przerwie!W końcu mam nadzieję ruszyć we wrześniu z budową. Mam prośbę o jakieś namiary kto w okolicach może zdjąć humus i ewentualnie potem wykopać pod fundamenty. Proszę również o namiary skąd wziąć najlepiej piasek lub pospółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 09.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 A gdzie dokładnie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 10.08.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dokładnie to Sowia Wola Folwarczna ul Słoneczna, a dokładniej niedaleko strażnicy OSP w sowiej Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 10.08.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witamy w Grupie Co do pytania o namiary na piasek + usługi koparka polecam szczerze p.Grzegorza z Brzozówki. Bardzo porządny gość. Telefon 604.092-189. A tak o w ogole to mam zaćmienie Gdzie w Sowiej jest OSP? Kurcze, jeżdżę przez Folwarczną i jakoś nie pamietam gdzie ta straż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 14.08.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A może jeszcze namiary na dobrego w rozsądnej cenie kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 15.08.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam, Mam do sprzedania ok. 200 szt rzerdzi od 2,5m do 3m. Cena 3 pln/sztOdbiór w Dziekanowie Polskim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Zobaczcie co znalazłam w dzisiejszym Wprost, w artykule o budowie miasteczek przez developerów pt. "Szklane miasta": "Irlandzka firma Kinglet budowę miasteczka w gminie Czosnów rozpocznie od postawienia trzech dużych hoteli oraz centrum konferencyjnego." i jeszcze: IRLANDZKI DESANT "Jedno z największych centrów konferencyjnych w Europie powstanie w gminie Czosnów. Stanie się częścią miasteczka, które wybuduje irlandzka firma Kinglet. Cała inwestycja zajmie 165 ha. Dotychczasowe wydatki inwestor szacuje na 200 mln zł. Hotele i część konferencyjna mają być gotowe do konca 2011 roku." Czy ktoś wie, w którym miejscu powstanie to centrum? Ciekawe jak to będzie wyglądało... na pewno zmieni oblicze naszej Gminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 02.09.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Słyszałam, że w Łomnej, ale gdzie dokładnie nie wiem. Może dzięki temu powstaną nowe drogi, szybka kolej, centra handlowe etc. Czy to lepiej dla nas nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.09.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Temat irlandzkiego desantu to już brodę ma A co powiecie o komunikacji gminnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts