ambroma 04.09.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Warszawa-Czosnów to podobno nieźle, ale do Sowiej już gorzej Dlatego podszkoliłam się w jazdach i kupiłam stary samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Bardziej chodziło mi o:http://www.czosnow.pl/news.php?readmore=235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Temat irlandzkiego desantu to już brodę ma A co powiecie o komunikacji gminnej? O szkoda już miałam nadzieję, że za kilka lat nie bedę dojeżdżać do pracy do Warszawy, tylko gdzieś bliżej Dobrze słyszeć, że jest komunikacja gminna. Zawsze to jakaś szansa dotarcia do domu w sytuacji awaryjnej. Chociaż jak popatrzyłam na częstotliwość kursów to prędzej zadzwonię po sąsiada, po pomoc niż bedę czekać na autobus 3 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLUGI_ 02.10.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witajcie Sąsiedzi, poszukuję ekipy do tynków wewnętrznych, może macie namiary na sprawdzonych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 02.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam, Czy znacie kogos, kto wyrownalby dzialke i wyprofilowal wjazd do garazu? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.10.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Kilka postow wyżej masz telefon do p.Grzegorza z Brzozówki. Myślę, że będzie mógł Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 06.10.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kilka postow wyżej masz telefon do p.Grzegorza z Brzozówki. Myślę, że będzie mógł Ci pomóc. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patty 28.10.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Macie może namiar na szklarza w okolicy. Potrzebuję lustro szklane na wymiar w ramie drewnianej, które będzie pełniło funkcję drzwi do pomieszczenia pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeWu 14.01.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam grupę sowiowolską! My będziemy się budować w Kaliszkach (niedaleko ). Na razie jesteśmy na etapie projektu. Oto to, co wybraliśmy: http://wuwo.home.pl/project.php?cat=2&project=75 Jeśli macie sprawdzonych projektantów i ekipy do stanu surowego, to bardzo bym prosił o jakieś kontakty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 15.01.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witamy i zapraszamy do aktywnego udziału na forum, bo nasza grupa bardzo leniwa jest Co do ekip, to szukaj tu na forum http://forum.muratordom.pl/solidni-warszawa-i-okolice,t61043.htm Bierz ludzi sprawdzonych i z polecenia. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeWu 20.01.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dzięki! Faktycznie sporo tam kontaktów można znaleźć. Jak na razie zajmujemy się całą papierkologią. Obecnie budujemy jedynie swoje wyobrażenie na temat tego, co ma powstać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 14.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witam grupę sowiowolską! My będziemy się budować w Kaliszkach (niedaleko ). Na razie jesteśmy na etapie projektu. Oto to, co wybraliśmy: http://wuwo.home.pl/project.php?cat=2&project=75 Jeśli macie sprawdzonych projektantów i ekipy do stanu surowego, to bardzo bym prosił o jakieś kontakty. Pozdrawiam! Witamy rownież, do Kaliszek córcie do przedszkola wozimy, ale w sumie sama wioske omijamy boczkiem, kiedys tez szukalismy tam miejsca, ale w koncu na Sowia Wole padlo, niestety ekipy polecic nie mozemy, obecnie sie z nia sadzimy, nawet musimy sie pochwalic, ze pierwsza sprawa z Sokulskim wygrana, choc jeszcze apelacje przed nami wiec to jeszcze nie koniec, na czarnej liscie o Adamie Sokulskim mozna sobie poczytac i o jego obecnej firmie Faberdom, ale to tak przy okazji, ostrzezenie, bo na firmy absolutnie uwazac trzeba, kazdy z nas tu zapisanych ma swoje te dobre i te zle doswiadczenia... ale koniec o tym, a za Maja dolaczamy prosbe o czeste wizyty na forum, bo faktycznie sie LENIWIE (zimowo) zrobilo... pozdrawiamy i powodzenia zyczymy, polecamy sie na przyszlosc, co mozemy to pomozemy monika i jjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niebieska_2004 28.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja również chciałam się przywitać ze wszystkimi Już niedługo rozpoczynamy budowę w Jesonce więc postanowiłam przyłączyć się do Grupy Sowiowolskiej. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 04.03.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam czy ktokolwiek budował, buduje lub będzie w najbliższym czasie budował z thermomuru lub może w podobnym systemie np izodom.Szukam wszelkich danych na taki temat. Doświadczeń z budowy i z mieszkania. No i szukam kierownka budowy, który ma doświadczenie w domach w tym systemieInfo proszę bezpośrednio na maila [email protected]pozdrawiamLiseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 09.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja również chciałam się przywitać ze wszystkimi Już niedługo rozpoczynamy budowę w Jesonce więc postanowiłam przyłączyć się do Grupy Sowiowolskiej. Pozdrawiam, Ania[/quote Witamy serdecznie w grupie. W razie czego możesz liczyć na sąsiedzką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 24.04.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich ponownie!Mam pytanko czy coś wiecie na temat kanalizacji w Sowiej Woli Folwarcznej bo żadko tam przebywam i ostatnio widziałem że coś ciągną w wioskach wcześniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 13.05.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam Wszystkich ponownie! Mam pytanko czy coś wiecie na temat kanalizacji w Sowiej Woli Folwarcznej bo żadko tam przebywam i ostatnio widziałem że coś ciągną w wioskach wcześniejszych. witam, ano z ta kanalizacja to jest tak: zebranka nt. byly jeszcze w 2008 przed wakacjami, obecnie mamy oplacony projekt doprowadzajacy (koszt - jakies chyba 250zl), choc najpierw podobno glowna droga pojdzie, idzie im to jak krew z nosa, niestety, dziur narobili, ze ho ho, szczegolow szukaj: http://www.czosnow.pl/news.php pozdrawiamy majowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 13.05.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Haaalooooo, a gdzie to sie wszyscy podziewaja ??? wiosna w pelni a tu u nas na forum kompletna ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaa Grzesiu, czy Wy sie tu jeszcze pokazujecie? wiem, ze pewnie zajec macie mnostwo, ale chałupka taaaaaka pusta stoi ... pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 22.06.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Domek powoli się stawia w Cybulicach. Z uporem maniaka trzymam się technologii Thermomur;) Przypominają mi sie dziecięce czasy zabawy klockami;)Gdyby nie pogoda to by pewnie więcej juz stało. A tak własnymi rękami we dwóch z ojcem powoli stawiamy domek. Fundamenty staneły szybko, ściany się powoli budują, już podniosły się na dwa metry przeszło. Dla mnie to wiele bo sam je stawiam;)I tak powoli szukam kogoś kto zrobi to czego sam nie dam rady.I tak pytam czytających:Czy macie może namiar do kogoś kto zrobiłby mi więźbę a później położył dachówkę na to. Szukam jakiegoś naprawdę godnego zaufania gościa no i oczywiście mozliwie najtańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 07.07.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Czyżby? na forum już nikt nie zagląda? Czy może nikt nie ma dachu i stąd milczenie na moje pytanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts