Grzegorz Saczek 25.05.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 W odpowiedzi na wniosek nie mam nić przeciw. Wprost przeciwnie.Odwiedzam i budowe i grupe.Z ekipą pogadałem, gmine odwiedziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.05.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Nie pamiętam czy Tobie pisałem. Najlepiej zawołac na CB na 19 o kierowców wywrotek z ziemią i się z nimi umówić. Można jeszcze np. skorzystać z ogłoszeń z forum np.http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1807451&highlight=#1807451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.05.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Spadamy I myślę, że jeśli inni nadal tak będą się udzielać przyjdzie nam zmienić nazwę grupy na: "Grupa Mai i Grzesia" Ależ nie jest tak źle Ja zagladam tutaj dużo cześciej niż się wpisuję, jak bedę miała jakieś "budujące: info w rodzaju "mam stan zero" albo "własnie skończyli mi ściany" to będę pisać częściej ... na razie tkwimy w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 A z ciekawostek lokalnych"Wychodząc naprzeciw prośbom mieszkańców, godziny pracy Urzędu Gminy Czosnów zostają wydłużone. W związku z tym od 4 czerwca, w każdy poniedziałek, urząd czynny będzie w godzinach 8.00 - 18.00." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 31.05.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ambroma, Grzegorz, Jak sytuacja budowlana? Dostałam namiary na ponoć sensownych miejscowych instalatorów od wody i elektryczności. Będę się z nimi kontaktować to powiem jak to wygląda w rzeczywistości... My nadal w ziemi więc nie dodam nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 31.05.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ambroma, Grzegorz, Jak sytuacja budowlana? Dostałam namiary na ponoć sensownych miejscowych instalatorów od wody i elektryczności. Będę się z nimi kontaktować to powiem jak to wygląda w rzeczywistości... My nadal w ziemi więc nie dodam nic wiecej Czekamy na majstra Musi wylać strop tam gdzie teraz buduje, potem idzie na drugą budowę postawić więźbę, potem na troche do nas, znów do tych co na początku... itd Mam nadzieję, że nie zostanę z rozbarbraną budową na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 31.05.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 To ja tylko gwoli ostrzeżenia powiem ci, że mój wykonawca, z którym podpisałam umowę w marcu, miał tylko skończyć kawałek dachu na budowie z ubiegłego roku, zrobić fundamenty, które też już były zaawansowane w Cybulicach i wejść na moja działkę 1 kwietnia - rezultat: 31 maja, a ja jestem w ziemi!!! Obiecywał, że jak zrobi nasze fundamenty wróci na tamtą budowę murować ściany - rezultat - tam jest strop a u mnie jak wyżej... Sprawdziłaś swojego dobrze? Na pewno dotrzyma słowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 31.05.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Jak sprawdzić Słyszałam o nim że to dobry fachowiec bo postawił w okolicy kilka domów, a teraz buduje u mojej sąsiadki garaż, taki duży dwustanowiskowy i na razie spisuje się w miarę terminowo. Ale co będzie dalej tego nie wie nikt Obawiam się że cale lato i jesień będziemy walczyć z tempem pracy naszych budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 31.05.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 A ja właśnie wróciłem z działki. Tak - o 01:30 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 01.06.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Co tak późno ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 01.06.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Późno?Prawie wcześnie bo z pracy (do której potem pojechałem) wyszedłem 02.30A dzisiaj z rana juz na działce i spowrotem w pracyA odbierałem transport materiałów.Trafił mi sie nawet rozsądny kierowca który przed wjechaniem na działkę obejrzał teren i przez telefon wypytał czy oprócz palików i rury wodnej nie ma jakiś niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 01.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 No to jest dobra wiadomość z tymi materiałami Czyli wszystko zgodnie z planem? A działkę ogrodzona? Mam trochę mieszane uczucia tak poprostu zostawić wszystko na placu, ale z drugiej strony materiały bud.to nie bochenek chleba, że można wynieść pod pachą Zawsze to dobrze jakby ktoś miał na nie oko Powiedz mi która to jest twoja działka Bo wiem gdzie ul.Piwna, ale w którym miejscu? przy samej drodze głównej czy gdzieś w głębi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 02.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Która? Podejdz i zobacz gdzie stoją palety A co do planu to tak - planowo z 10miesięcznym opóźnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 02.06.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 OK, zaraz jedziemy jak przestanie padac, to podejde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 02.06.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A ja właśnie wróciłem z pokwitowania rozładunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 04.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Dzięki za odwiedziny. A propos, co będziesz robił z ziemią z wykopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.06.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 I również dziękuje. Ziemią będę obsypywał ścianki fundamentowe. I tak za malo będzie Pogadaj z kierowcami jeżdzącymi do sąsiada na hacjende (ze stawami). Może pomogą w temacie ziemi.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 04.06.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Pogadaj z kierowcami jeżdzącymi do sąsiada na hacjende (ze stawami). Może pomogą w temacie ziemi.[/url] A gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Mhh... dochodzisz do asfaltu - w prawo 100m i po lewej widać prace ziemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 04.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts