Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Sowio Wolska

Liseczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mało nas, mało nas... :-?

Dlatego i wpisów mało. Ale jestem pewna, że z nadejściem wiosny i rozpoczęciem nowych budów dołączą nowi. A propos, szukam kontaktu z jakimś sensownym kierownikiem budowy. Masz może jakieś namiary?

Będę wdzięczna. Może być tu lub na priv. :)

Pozdr.

aha, podamy jak Jarek wroci z budowy, pewnie wieczorem, kierownik b sensowny, polecony przez gminnego nadzorce ;-)

pozdr.

Witaj Gasol! Cieszymy się, że jesteś z nami :D , bo ciągle mało nas...

Monika, nie zaginęliśmy we mgle tylko brak dostępu. Młodzież blokuje w domu komputer, a w pracy szef krzywo patrzy :evil: W nocy niestety mam kurzą ślepotę :wink: po całym dniu ślęczenia przed monitorem. A Ty widzę jesteś nocny marek :wink:

Ale zapewniam, że nawet jak nie piszę to tu zaglądam śledzę na bieżąco co się dzieje.

Pozdrawiam.

Witaj Gasol! Cieszymy się, że jesteś z nami :D , bo ciągle mało nas...

Monika, nie zaginęliśmy we mgle tylko brak dostępu. Młodzież blokuje w domu komputer, a w pracy szef krzywo patrzy :evil: W nocy niestety mam kurzą ślepotę :wink: po całym dniu ślęczenia przed monitorem. A Ty widzę jesteś nocny marek :wink:

Ale zapewniam, że nawet jak nie piszę to tu zaglądam śledzę na bieżąco co się dzieje.

Pozdrawiam.

Witaj Gasol,

mysle, ze ewentualnie moj maz bedzie pomocny, ale to za jakas chwilke, pod wieczor raczej...

Maja,

ciesze sie, ze mgle sie nie daliscie, a co do nocnych markow ;) to nie ja a Jarek, oczywiscie, spac nie moze, wciaz cos wymysla... taki to juz los budujacych :)

pozdrawiamy,

monika i reszta

Teraz już wiem po czym poznać kiedy pisze Monika a kiedy Jarek. :) Po godzinie wpisu. Jarek jest nocny a Monika dzienna :wink:

Znów idzie dobra pogoda na weekend. Może pojedziemy na krótko do Sowiej sprawdzić czy przyleciały do nas ptaszki :p

Dwa tygodnie temu powiesiliśmy słoninkę dla sikorek... Ciekawa jestem czy do nas przylecą. W Warszawie przed oknem kuchennym (parter) mamy duży krzyk bzu, na którym co roku wieszmy różne przysmaki dla ptaszków i całą zimą obserwujemy jak sobie pojadają. Wspaniały widok. To samo chcemy mieć kiedyś w Sowiej. Ale nie wiem czy do nas przylecą skoro mają tyle miejsca w Puszczy. Monika, Wy macie dużo drzewek na działce, czy widzieliście tak jakieś ptaszki?

Pozdrawiam

Teraz już wiem po czym poznać kiedy pisze Monika a kiedy Jarek. :) Po godzinie wpisu. Jarek jest nocny a Monika dzienna :wink:

Znów idzie dobra pogoda na weekend. Może pojedziemy na krótko do Sowiej sprawdzić czy przyleciały do nas ptaszki :p

Dwa tygodnie temu powiesiliśmy słoninkę dla sikorek... Ciekawa jestem czy do nas przylecą. W Warszawie przed oknem kuchennym (parter) mamy duży krzyk bzu, na którym co roku wieszmy różne przysmaki dla ptaszków i całą zimą obserwujemy jak sobie pojadają. Wspaniały widok. To samo chcemy mieć kiedyś w Sowiej. Ale nie wiem czy do nas przylecą skoro mają tyle miejsca w Puszczy. Monika, Wy macie dużo drzewek na działce, czy widzieliście tak jakieś ptaszki?

Pozdrawiam

alez przylatuja, choc ja mieszczka jeszcze nie rozrozniam :), ale nauka przede mna ;)

pozdrawiam,

m.

ps. moze uda nam sie zobaczyc w weekend, zajrzyjcie, zapraszamy, moze akurat tez bedziemy :)

m.

A moze ktos zna lub moze polecic jakas firme do robot ziemnych? Chodzi o wykopanie niewielkiego stawu, a z wybranej ziemi zrobienie 'gorki' pod domek.

nie mam telefonu bo na razie nie korzystałem ale jest koleś w Cybulicach, nazwisko na T zajmuje sie hydrauliką i nie tylko ma równiez do dyspozycji koparki i wykonuje takie roboty, a jak sie jedzie przez Małocice/Jesionkę w kierunku Warszawy to po prawej stronie stoi szyld z robotami ziemnymi i usługami koparką i chyba ten właśnie gość u mnie zbierał ziemię

Pzdr

Jarek