ambroma 24.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Mało nas, mało nas... Dlatego i wpisów mało. Ale jestem pewna, że z nadejściem wiosny i rozpoczęciem nowych budów dołączą nowi. A propos, szukam kontaktu z jakimś sensownym kierownikiem budowy. Masz może jakieś namiary? Będę wdzięczna. Może być tu lub na priv. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 24.11.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Mało nas, mało nas... Dlatego i wpisów mało. Ale jestem pewna, że z nadejściem wiosny i rozpoczęciem nowych budów dołączą nowi. A propos, szukam kontaktu z jakimś sensownym kierownikiem budowy. Masz może jakieś namiary? Będę wdzięczna. Może być tu lub na priv. Pozdr. aha, podamy jak Jarek wroci z budowy, pewnie wieczorem, kierownik b sensowny, polecony przez gminnego nadzorce pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.11.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Monika, bardzo dziekuję, Jarek podał ten kontakt. Jeśli dostaniecie ode mnie dwa razy odpowiedz to sorry, ale coś mi komputer fiksuje (albo to ja nieudolna jestem ) Byliśmy dziś na krótko w Sowiej... Było tak ładnie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 26.11.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ten weekend był naprawdę wspaniały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 29.11.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Co jest?? A gdzie się Sowiowolanie podziewają?? Zaginęliście we mgle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 30.11.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czesc! Witam sowiowolakow:-) Mam dzialke w Czeczotkach, na ktorej mam zamiar bardzo niedlugo zaczac budowe domu z bali drewnianych. Takze dolaczam do grupy:-) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1509341#1509341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 30.11.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witaj Gasol! Cieszymy się, że jesteś z nami , bo ciągle mało nas... Monika, nie zaginęliśmy we mgle tylko brak dostępu. Młodzież blokuje w domu komputer, a w pracy szef krzywo patrzy W nocy niestety mam kurzą ślepotę po całym dniu ślęczenia przed monitorem. A Ty widzę jesteś nocny marek Ale zapewniam, że nawet jak nie piszę to tu zaglądam śledzę na bieżąco co się dzieje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 30.11.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czy znacie kogos, kto moglby pomoc w zalozeniu ogrodu? Najlepiej z okolic Czosnowa. Dodatkowo mam takie pytanie. Do wniosku o pozwolenie na budowe potrzebny jest plan zagospodarowania dzialki. Czy znacie jakiegos czlowieka, ktory to sprawnie i dobrze potrafi zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 30.11.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witaj Gasol! Cieszymy się, że jesteś z nami , bo ciągle mało nas... Monika, nie zaginęliśmy we mgle tylko brak dostępu. Młodzież blokuje w domu komputer, a w pracy szef krzywo patrzy W nocy niestety mam kurzą ślepotę po całym dniu ślęczenia przed monitorem. A Ty widzę jesteś nocny marek Ale zapewniam, że nawet jak nie piszę to tu zaglądam śledzę na bieżąco co się dzieje. Pozdrawiam. Witaj Gasol, mysle, ze ewentualnie moj maz bedzie pomocny, ale to za jakas chwilke, pod wieczor raczej... Maja, ciesze sie, ze mgle sie nie daliscie, a co do nocnych markow to nie ja a Jarek, oczywiscie, spac nie moze, wciaz cos wymysla... taki to juz los budujacych pozdrawiamy, monika i reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 01.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Teraz już wiem po czym poznać kiedy pisze Monika a kiedy Jarek. Po godzinie wpisu. Jarek jest nocny a Monika dzienna Znów idzie dobra pogoda na weekend. Może pojedziemy na krótko do Sowiej sprawdzić czy przyleciały do nas ptaszki Dwa tygodnie temu powiesiliśmy słoninkę dla sikorek... Ciekawa jestem czy do nas przylecą. W Warszawie przed oknem kuchennym (parter) mamy duży krzyk bzu, na którym co roku wieszmy różne przysmaki dla ptaszków i całą zimą obserwujemy jak sobie pojadają. Wspaniały widok. To samo chcemy mieć kiedyś w Sowiej. Ale nie wiem czy do nas przylecą skoro mają tyle miejsca w Puszczy. Monika, Wy macie dużo drzewek na działce, czy widzieliście tak jakieś ptaszki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 01.12.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Teraz już wiem po czym poznać kiedy pisze Monika a kiedy Jarek. Po godzinie wpisu. Jarek jest nocny a Monika dzienna Znów idzie dobra pogoda na weekend. Może pojedziemy na krótko do Sowiej sprawdzić czy przyleciały do nas ptaszki Dwa tygodnie temu powiesiliśmy słoninkę dla sikorek... Ciekawa jestem czy do nas przylecą. W Warszawie przed oknem kuchennym (parter) mamy duży krzyk bzu, na którym co roku wieszmy różne przysmaki dla ptaszków i całą zimą obserwujemy jak sobie pojadają. Wspaniały widok. To samo chcemy mieć kiedyś w Sowiej. Ale nie wiem czy do nas przylecą skoro mają tyle miejsca w Puszczy. Monika, Wy macie dużo drzewek na działce, czy widzieliście tak jakieś ptaszki? Pozdrawiam alez przylatuja, choc ja mieszczka jeszcze nie rozrozniam , ale nauka przede mna pozdrawiam, m. ps. moze uda nam sie zobaczyc w weekend, zajrzyjcie, zapraszamy, moze akurat tez bedziemy m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 01.12.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Monika, dzięki za zaproszenie. Może faktycznie zajrzymy. A tak w ogóle - sorry za literówki Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 01.12.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ...A tak w ogóle - sorry za literówki Pozdr. spokojnie, nie przejmuj sie drobiazgami... ja leze w lozku, daje odpoczac spuchnietym nogom, gadam do Jaska, zeby sie poruszyl Julcia spi, chwila przerwy , pozdrawiamy, m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 02.12.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Monika i JarekDzięki za mile spotkanie i do następnego...pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 05.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Spadamy Apel do budujących w Sowiej Woli. Dołączajcie do nas!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 07.12.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witajcie, kontakt z kierbudem nawiązany Jesteśmy umówieni na sobotę. Zobaczymy co powie. Raz jeszcze dzięki. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 07.12.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A moze ktos zna lub moze polecic jakas firme do robot ziemnych? Chodzi o wykopanie niewielkiego stawu, a z wybranej ziemi zrobienie 'gorki' pod domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 10.12.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 A moze ktos zna lub moze polecic jakas firme do robot ziemnych? Chodzi o wykopanie niewielkiego stawu, a z wybranej ziemi zrobienie 'gorki' pod domek. nie mam telefonu bo na razie nie korzystałem ale jest koleś w Cybulicach, nazwisko na T zajmuje sie hydrauliką i nie tylko ma równiez do dyspozycji koparki i wykonuje takie roboty, a jak sie jedzie przez Małocice/Jesionkę w kierunku Warszawy to po prawej stronie stoi szyld z robotami ziemnymi i usługami koparką i chyba ten właśnie gość u mnie zbierał ziemię Pzdr Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 11.12.2006 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 BARDZO WAŻNA WIADOMOŚĆ 8 grudnia o godzinie 9.15 urodził nam się Jasiek, ważył 3320 g i miał 52 cm wzrostu zdjęcia dostępne na http://www.zielinscy.home.pl , tak więc przybył kolejny mieszkaniec Sowiej Woli i grupowicz budujący zarazem Pzdr Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.12.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Serdeczne gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts