Gasol 27.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzisiaj zlozylem wniosek o PnB. Odpowiedz - mysle, ze pozytywna - ma byc w przyszlym tygodniu. Calkiem szybko ida sprawy papierkowe, oby tak dalej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 01.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam, Z przyjemnością dopisuję się do grupy sowiowolskiej. Będziemy budować dom w Kazuniu Bielany, mam nadzieję, że zaczniemy na przełomie marca i kwietnia. Pozdrawiam wszystkich przyszłych sasiadów Cieszę się że grupa rośnie w siłe a ludziom żyje się dostatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 01.03.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja też mam zamiar zacząć budowę w tym roku, ale termin jeszcze nieznany Mam nadzieję że uda się w maju Pozdrawiam Szczególnie że będąc dzisiaj "u siebie" widziałem że w Folwarcznej budowa wodociągu idzie całkiem sprawnie. Sorry, nie rozumiem Ja nie jestem z Folwarcznej tylko w normalnej Sowiej, ul.Wierzbowa, chyb niedaleko Ciebie I wodę już mamy Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 01.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A to mi się pomieszało. Trzeba się koniecznie spotkać coby utrwalić co, kto i jak. Złożyłem dzisiaj wniosek o PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 02.03.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A to mi się pomieszało. Trzeba się koniecznie spotkać coby utrwalić co, kto i jak. Złożyłem dzisiaj wniosek o PnB. Nie ma sprawy Co do spotkania, to aby do wiosny ale musimy się sprężać bo jak wpadniemy w tryby maszyny budowlanej może być kiepsko Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.03.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Sorry, nie rozumiem Ja nie jestem z Folwarcznej tylko w normalnej Sowiej, ul.Wierzbowa, chyb niedaleko Ciebie I wodę już mamy Pozdr. Mh... Wierzbowa... A w którą to strone od Piwnej? Rozwój Panie pełną gębą... nazwy "ulic" mamy we wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.03.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 A to mi się pomieszało. Trzeba się koniecznie spotkać coby utrwalić co, kto i jak. Złożyłem dzisiaj wniosek o PnB. Nie ma sprawy Co do spotkania, to aby do wiosny ale musimy się sprężać bo jak wpadniemy w tryby maszyny budowlanej może być kiepsko Pozdr. Jak wpadniecie w te tryby to wtedy będziemy się na budowach odwiedzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 07.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Sorry, nie rozumiem Ja nie jestem z Folwarcznej tylko w normalnej Sowiej, ul.Wierzbowa, chyb niedaleko Ciebie I wodę już mamy Pozdr. Mh... Wierzbowa... A w którą to strone od Piwnej? Rozwój Panie pełną gębą... nazwy "ulic" mamy we wsi. Bardzo blisko.... Jadąc od strony szkoły, mijam po prawej Piwną, dojeżdżam do końca i skręcam w lewo. Na łuku szosy, pierwsza w prawo to Wierzbowa. Jest to prywatna droga więc wygląda dość niepozornie brak asfaltu , ale nazwę ma. Nasza działka jest po lewej stronie, w głębi. Stoi tam teraz drewniana szopka i kibelek Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A nawet pojechałem wczoraj coby sprawdzić gdzie Wierzbowa. Zlokalizowana z dokładnościa do szopy i kibelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.03.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A obok przecudnej "urody" betonowy płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Bez pudła, jestem pod wrażeniem Zatem goście trafią bez problemu. My też "zachwycamy" się tym płotem, mało nie padliśmy jak to cudo pojawiło sie latem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A bo to prosta zagadka była Takich płotów i takich domów z bala dużo w okolicy nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dodam, że jeżeli chodzi o płoty to na szczęście. Chociaż i tak wydaje mi się po krótkiej wycieczce w Polskę, że cały kraj jest pozagradzany tymi "potworkami". Być może to dlatego, że tak przyciągaja wzrok swoją brzydotą... Myślałam, że zagadka nie bedzie łatwa, bo nie widać drogi z NDM do Leszna. Zjeździliśmy całą okolicę poszukując działki, ale aż tak dobrze się jeszcze nie orientuję, aby poznawać miejsce po wybudowanych domach, cóż wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Praktyka czyni mistrza. Potem to już po nazwiskach znasz okilice. Ja ekipie wczoraj wyjaśniałem że mam działke koło Józka i już wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 No i właśnie również dlatego warto się przeprowadzić na wieś z warszawskiego mrówkowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Z bloków (szczególnie tych dużych) to zawsze należy się jak najszybciej wyprowadzać. Tak mnie dzisiaj tą zagadką zanęciłaś że chyba pojade zaraz na wieś pooglądać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A to rozumiem, my tez ciągniemy na działeczkę kiedy tyko można. Teraz już długo nie byłam, bo albo Jas chory, albo wyjazdy... już mnie ciągnie niesamowicie, aby sobie tam pobyć... Jak zacznie się budowa liczę, że będę częstszym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 08.03.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Odebralem PnB. Tylko tydzien czekania - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.03.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 O - to może i ja sie spytam czy moje już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts