Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa garwolińska

pacific20

Recommended Posts

• Odpowiedzi 508
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Skoro co niektórzy obudzili się to ja jeszcze z jedną prośbą.

Ma ktoś może jakieś namiary na kogoś kto posiada coś do utwardzenia drogi? Chodzi mi o jakiś lesz czy gruz drobnozmielony, coś co można wysypać w koleiny na drodze (hydraulik nie chce nam przyjechać bo boi się że nie wyjedzie :p )

ja chyba mam kogos takiego, ale bede wiedziala dopiero w przyszlym tygodniu

Skoro co niektórzy obudzili się to ja jeszcze z jedną prośbą.

Ma ktoś może jakieś namiary na kogoś kto posiada coś do utwardzenia drogi? Chodzi mi o jakiś lesz czy gruz drobnozmielony, coś co można wysypać w koleiny na drodze (hydraulik nie chce nam przyjechać bo boi się że nie wyjedzie :p )

ja chyba mam kogos takiego, ale bede wiedziala dopiero w przyszlym tygodniu

To ja czekam z niecieprliwością bo mi hydraulik nie wjedzie :p

• 2 weeks później...
Witam W naszych stronach jest problem z tą wodą :cry: Sam to przerabiałem jakiś czas temu Jeżeli jest wodociąg to namawiałbym żeby starać sie go załatwić. U mnie wierciły trzy firmy niestety bez skutku Myśle że moge polecić tylko ludzi z mińska bo oni z góry powiedzieli że wody na mojej działce nie będzie i faktycznie mieli racje tel 608 190290

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Ja co prawda nie użytkuję jeszcze ale według mnie kurzyć może się tak samo jak pod takimi z podstopniami chyba że masz na betonie kładzione. Schody konstrukcyjne można zrobić z prześwitem czyli bez podstopni albo zabudowane. Ja będę miała bez bo takie bardziej mi się podobają są takie delikatniejsze :D Nr tel wysłałam na priva