libran79 17.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Potrzebi fachowcy od mixokreta, dobrzy i tani. Proszę o sprawdzone osoby Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 18.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Pozdrawiam wszystkich budujących.Po ostatniej rejteradzie mojego tynkarza, który na dwa dni przed umówionym terminem wejścia na budynek „się rozmyślił” znalazłem nową ekipę od tynków. Nauczony jednak doświadczeniem proszę o pomoc w zweryfikowaniu wykonawcy „Maxgips”Monika Sławomir Walczewski ul. Modzelewskiego 81/52WarszawaNIP-521-2151-226 Może ktoś coś wie o firmie i jakości świadczonych przez nią usług i będzie chciał się podzielić doświadczeniami. Nie ukrywam że nie chcę po raz kolejny zbędnie tracić nerwów.Jeżeli uda sie podać szczegóły na priv. będe zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapinek 28.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam, Mam do sprzedania:1. stemple budowlane sosnowe ok. 130 szt. dł. 2,93m-2,97m. Używane tylko raz! Cena: 4 zł/szt.2. 50 szt. (1 paleta) bloczka keramzyt.-.bet. do stropu Teriva. Cena: 3 zł/szt.Lokalizacja: WiązownaOdbiór we własnym zakresie.tel. 0 608 058 488Pozdrawiam serdecznie,Paweł Nowocień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 21.09.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Niestety zmieniły się trochę plany i zaprzyjaźniona ekipa ma termin w październiku na tynki wewnętrzne cementowo wapienne zacierane piaskiem kwarcowym lub elewacje styropian akryl itd. Do tego dodam że są tani. Jak ktoś potrzebuje to prosze o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 11.11.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Zgłaszam obecność (wprawdzie jestem na etapie projektu, ale zawsze to coś)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 14.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morituri 15.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinas 22.07.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam wszystkich My też stawiamy domek w okolicach Garwolina, w kierunku na Lublin. Obecnie czekamy na WZ a projekt jest w adaptacji. Jesli zima nie nadejdzie za szybko to chcemy jeszcze w tym roku zacząć budowę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 22.07.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To może Garwolacy powiecie kogo polecacie do budowy a kogo unikać? Właśnie szukam ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinas 23.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 nam będzie budował szwagier więc się za bardzo nie rozglądałam za ekipą, ale popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 23.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Fajnie, dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 26.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Poszukuje ekipe do wykonania mebli kuchennych na wymiar. Dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markii 19.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 witam Będę budował "Calineczkę 2" między , jeżeli można to tak ująć, Garwolinem a Otwockiem . Może ktoś z formułowiczów mógłby się podzielić informacjami na temat dobrych ekip budowlanych do SSO . Z trzema murarzami już rozmawiałem ale albo zajęci albo cena dosyć odstraszająca . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 20.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja mojego nie polecam a innych nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markii 20.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja mojego nie polecam a innych nie znam Prosze napisz na priv kogo nie polecasz ; będę miał przynajmniej , być może, o jedną rozmowę mniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon77 03.03.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam,potrzebuje zweryfikować firmę, dostawca okien Schuco: EURO-DOM S.C. Kocyk & Kotlarski Adres: Polska 45, 08-400 Garwolin, woj. MazowieckieKontakt: tel.: 25 6823395, fax: 25 6823395e-mail: [email protected] Solidni? uczciwi? obowiązkowi? terminowi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 04.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 witam, mam dom w okolicach Otwocka, pilnie szukam speców od wykończeniówki - ocieplenie wewn. płyta k-g i glazurników. dom dość duży glazury ok. 200m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 07.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam, poszukuję TYNKARZY "prostych i gładkich" Bardzo proszę o namiary na godne polecenia ekipy od tynków tradycyjnych. Będę bardzo wdzięczna za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 19.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam osoby budujące w sąsiedniej grupie garwolińskiej Zbliża się wiosna i wiele osób rozpoczyna poszukiwanie fachowców . Jak ważne jest to decyzja pokazują dopiero późniejsze doświadczenia. Na podstawie własnych i nie tylko, doświadczeni zalecam dużą ostrożność w kontaktach z ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY ELEKTRYCZNO-HYDRAULICZNY Zbigniew Pieńkowski Puznówka 163A Gmina. Pilawa Właściciel, po 50-tce, wygadany, łatwo go poznać po sumiastych wąsach, złotych zębach, kucyku i starym modelu perłowego Audi A8. Po gościnnych występach w okolicach Warszawy SZCZEGÓŁY Firma zmieniła rejon działania i aktualnie bardzo intensywnie szuka nowych zleceń. Ogłasza się w bezpłatnych serwisach w okolicach Siedlec i Garwolina m. in. TU oraz TU Jak widać z treści ogłoszenia zakres usług jest imponujący od „dworków” po hale przemysłowe i budynku użyteczności publicznej. Od prac ciesielskich, murarskich, dekarskich, po wszelkie prace instalacyjne, stolarkę okienną, posadzki itp. Deklaracje oraz 33 letnie doświadczenie na rynku najlepiej zweryfikować samodzielnie , porównując potencjał jakim dysponuje „firma” oraz siedzibę przedsiębiorcy. Jeżeli ktoś miał to szczęście i zawarł umowę z wykonawcą zalecam bezwzględnie 1) weryfikować na bieżąco zgodność prac z projektem. Ewentualne nieprawidłowości lub proponowane ulepszenia konsultować ze swoim kierownikiem budowy, 2) uważać na polecanego przez wykonawcę, taniego i sprawdzonego kierownika budowy . Otrzymane w ten sposób „oszczędności” najlepiej zainwestować w „swojego” inspektora nadzoru 3) nie płacić zaliczek na poczet prac lub materiałów – rzetelna i sprawdzona na rynku firma "nie jest głodna" i ma pieniądze na paliwo, a wydatki rozlicza dopiero po wykonanym etapie prac. 4) sprawdzić , czy dostarczony materiały stanowi własność wykonawcy - potrafią się o nie upomnieć skład budowlany, któremu po prostu nie zapłacono, 5) na bieżąco kontrolować ilość użytych materiałów - pracownikom przez pomyłkę zdarza „coś wrzucić” z budowy inwestora do auta szefa . Opisane informacje wynikają z doświadczeń inwestorów cześć z nich postanowiła opublikować je na forum. CZARNA LISTA Moze ktoś zachce z nich skorzystać przed podpisaniem umowy i powierzeniem swoich pieniędzy wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_1983 09.08.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Czy ktoś tu jeszcze bywa? Jesteśmy nowi na forum i chętnie poznamy sąsiadów bliższych i dalszych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts