Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa garwolińska

pacific20

Recommended Posts

• Odpowiedzi 508
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja niestety cały materiał przetrzymuję na działce, są już małe straty - dzieci potłukły pare cegieł :-? , ale jeszcze w tym miesiącu ma wkroczyć ekipa murarska więc się im ukróci swawolka :wink:

Tak jak pisała Edzia składy niechętnie przetrzymują towar - nie ma się co dziwić przy dzisiejszym ruchu w biznesie :wink:

a tu z elektrowni ociagają się

TomKa u mnie tez sie ociągają już miesiąc minął. I dlatego stwierdziłam że będę ich zanudzać telefonami. Dzisiaj facet wziął ode mnie numer i powiedział że jutro już będą warunki. Coś mu nie wierzę tydzien temu powiedział że wyślą w zeszłym tygodniu.

No i w koncu trzeba projekt kupic. A jak projekt w ręku to materiały musze pokupowac.

Co do trzymania metarialow to ja chyba boje sie zostawic na tej dzialce co bedziemy budowac (tym bardziej ze poczatek dopiero w siperniu/wrzesniu)i chyba u rodzicow na dzialce trzeba zrobic skladowisko.

do pozwolenia jest potrzebne takie pismo tylko o zapewnieniu dostawy energii

dobrze wiedziec, choc wciaz mam wierze ze sie szybko postaraja o te warunki.

z jakim wyprzedzeniem kupowaliście materiały???

no ja na dniach zaczne sie rozgladac za materialami. Na razie zapewnioną mam tylko cegle - szóstkę - silikaty. Wiem ze musze sie za stalą obejrzec na dniach.

I co jeszcze? Na co bedzie dlugi okres czekania? Aha i do tartaku sie musze szybko wybrac. A po za tym jaka byla kolejnosc kupowania?