Irma 13.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 my jestesmy budowlancy gawedziarze, a Iwcia - 43 posty, ale za to naprawde buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 13.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 no tak w pisaniu się ociąga a juz fundamenty ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 13.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 no tak na zimę się wprowadzamy - tylko jeszcze nie wiadomo na którą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 13.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 jaaaaaaaaaaaaasne słyszałam że już meble wybierasz tak naprawde to ja też zawsze można pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Dotychczas zazdrościłam, że macie już z głowy papierologię, a tu proszę iwcia78 działa na całego i ma jeszcze więcej . Ja też tak chcę , a tu z elektrowni ociagają się ... Piszecie, że kupujecie juz materiały. Mam pytanie, ale gdzie to wszystko trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 15.04.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ja się umówiłam ze sprzedawca w jednym sk ładzie że odbiorę w czerwcu ale przeważnie nie chca się na to godzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 16.04.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ja niestety cały materiał przetrzymuję na działce, są już małe straty - dzieci potłukły pare cegieł , ale jeszcze w tym miesiącu ma wkroczyć ekipa murarska więc się im ukróci swawolka Tak jak pisała Edzia składy niechętnie przetrzymują towar - nie ma się co dziwić przy dzisiejszym ruchu w biznesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 16.04.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 super czekamy na dziennik i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 16.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 no nie, dziękuję, chyba się nie odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 16.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 a tu z elektrowni ociagają się TomKa u mnie tez sie ociągają już miesiąc minął. I dlatego stwierdziłam że będę ich zanudzać telefonami. Dzisiaj facet wziął ode mnie numer i powiedział że jutro już będą warunki. Coś mu nie wierzę tydzien temu powiedział że wyślą w zeszłym tygodniu. No i w koncu trzeba projekt kupic. A jak projekt w ręku to materiały musze pokupowac. Co do trzymania metarialow to ja chyba boje sie zostawic na tej dzialce co bedziemy budowac (tym bardziej ze poczatek dopiero w siperniu/wrzesniu)i chyba u rodzicow na dzialce trzeba zrobic skladowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 16.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja też już ponad miesiąc czekam na warunki przyłącza energetycznego Chyba też rozpocznę telefoniczne nękanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 16.04.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja też już ponad miesiąc czekam na warunki przyłącza energetycznego Chyba też rozpocznę telefoniczne nękanie. to mozna zaczac sie budowac bez tych warunkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 16.04.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja też już ponad miesiąc czekam na warunki przyłącza energetycznego Chyba też rozpocznę telefoniczne nękanie. to mozna zaczac sie budowac bez tych warunkow? tak do pozwolenia jest potrzebne takie pismo tylko o zapewnieniu dostawy energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tig1 16.04.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Jak u was z materiałami ???Dzwoniłem dzisiaj do hurtowni (Bojpol - Iganie) z pytaniem o bloczki z gazobetonumiła pani odpowiedziała że były by do odbioru WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK ???z jakim wyprzedzeniem kupowaliście materiały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 16.04.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 do pozwolenia jest potrzebne takie pismo tylko o zapewnieniu dostawy energii dobrze wiedziec, choc wciaz mam wierze ze sie szybko postaraja o te warunki. z jakim wyprzedzeniem kupowaliście materiały??? no ja na dniach zaczne sie rozgladac za materialami. Na razie zapewnioną mam tylko cegle - szóstkę - silikaty. Wiem ze musze sie za stalą obejrzec na dniach. I co jeszcze? Na co bedzie dlugi okres czekania? Aha i do tartaku sie musze szybko wybrac. A po za tym jaka byla kolejnosc kupowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tig1 16.04.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Na razie zapewnioną mam tylko cegle - szóstkę - silikaty jak rozumiem ściany trójwarstwowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 17.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ale zbieg okoliczności, wczoraj narzekałam że już ponad miesiąc czekam na warunki przył. ener. a tu po powrocie do domu niespodzianka - SĄ . Co prawda umowa pisana jest prawie po hebrajsku - dla takiego laika jak ja A materiał zaczeliśmy kupować w styczniu, drewno na dach w marcu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.04.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ja troche materiałów kupiłam w lutym (niestety juz po pierwszej podwyżce) jescze nie mam kominowej i małego maxa ale w składach przewidują że się wszystko niebawem uspokoi - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 apropos materialow: Mam wrazenie, ze w tej chwili bloczki komorkowe sa drozsze niz ceramika i silikaty i ze tak jak kiedys najbardziej oplacalo sie z nich budowac, tak teraz oplaca sie to najmniej, co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 17.04.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 nie wiem dokladnie jak to wychodzi w przeliczeniu na metr ściany bo ja od poczatku byłam zdecydowana na ceramike ale podobno się nie opłaca z bloczków komórkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts