gosia888 19.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 jotpe super!!!Ale jeszcze w dzienniku nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 23.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam! Pilnie poszukuję ekipy na dokończenie stanu surowego otwartego po leniwej brygadzie. Jeżeli możecie pomóc to pomóżcie ale tylko godnych polecenia. Nie chcę już więcej współpracować z oszustami. Wiadomość na priva poproszę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 24.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 witaj a konkretnie o jakiego architekta Ci chodzi? o adaptacje projektu czy może indywidualny?? bo to kwestia odpowiednich uprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 24.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 intersuje mnie projekt indywidualny , więc szukam jakiegoś Pana z doświadczeniem ... znasz kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.07.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Oddam kilka transportów ziemi z wykopów:poszlo juuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 25.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 intersuje mnie projekt indywidualny , więc szukam jakiegoś Pana z doświadczeniem ... znasz kogoś? Niestety z uprawnieniami do projeków indywidualnych jest niewiele osób w naszym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 25.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 kolega zaczął robic projekt indywidualny (potem sie rozmyslil i kupil segment), i on polecał firmę w siedlcach która się miesci na armii krajowej w budynku tygodnika siedleckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 26.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 hmmm.. do Siedlec to mi trochę daleko, bo ja i tak do Waszej grupy zajrzałam po sąsiedzku ... spod Otwocka jestem .. ale dzięki za inf !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.07.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Czy może mi Ktoś polecić dobrego (i niedrogiego) architekta z Siedlec? Proszę o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.07.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.08.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 wczoraj złożyłam wniosek! Pani w urzedzie powiedziała,ze będe czekac do 30dni. Ekipa umowiona na 15-20 wrzesnia. Prad niestety prowizorka, wodociag załatwiony, wycinka drzew tez...ech, przebieram nogami z niecierpliwoscipoza tym: Wreszcie sie dowiedzialam jakiej wielkości bede miec chalupe:) 184 po podlogach, 159 uzytkowej. W sam raz, mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 02.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 wczoraj złożyłam wniosek! Pani w urzedzie powiedziała,ze będe czekac do 30dni. Ekipa umowiona na 15-20 wrzesnia. Prad niestety prowizorka, wodociag załatwiony, wycinka drzew tez...ech, przebieram nogami z niecierpliwosci poza tym: Wreszcie sie dowiedzialam jakiej wielkości bede miec chalupe:) 184 po podlogach, 159 uzytkowej. W sam raz, mysle... to widze ze podobnie zaczynamy. A co masz zaplanowany na ten rok??? Tylko fundamenty czy cały dom? A co do domu to myslalam ze bedziesz miala dużo wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.08.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 chce zrobic jak najwiecej, ale to zależy od zimy.dom jest prosty i wykonawca twierdzi, ze w 2 miesiace postawi sciany, nie wiekm ile czasu potrzeba na dach. tez jest prosty, dwuspadowy ledwie 150 m2 + 20 m2 płaskiego nad salonem. powierzchnia domu jest niewielka w stosunku do programu uzytkowego, ale o to mi wlasnie chodziło. Niemniej jednak bedzie prawie 7m2 garderoby i 6,5 m2 łazienki tylko dla nas, pralnia z suszarnia 7m i spizarnia 3,5m2. Jestem zadowolona. ale projekt indywidualny po znajomosci to droga przez meke, nie wiem czy zdecydowała bym sie na to jeszcze raz. to tak ku przestrodze, mam nadzieje, ze jak domek bedzie zbudowany to zapomne jakie to bylo piekielko:) A ty juz zaczełas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 02.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 wczoraj złożyłam wniosek! Pani w urzedzie powiedziała,ze będe czekac do 30dni. Ekipa umowiona na 15-20 wrzesnia. Prad niestety prowizorka, wodociag załatwiony, wycinka drzew tez...ech, przebieram nogami z niecierpliwosci poza tym: Wreszcie sie dowiedzialam jakiej wielkości bede miec chalupe:) 184 po podlogach, 159 uzytkowej. W sam raz, mysle... No to superowo Ja chyba na Was poczekam bo mam stan zerowy (po wielu mękach z ekipą - nie mam jej nic do zarzucenia poza niesłownościa i przekładaniem terminów - ale cóż im zrobić ) a teraz czekam aż laskawie przyjdą ściany stawiać Ale mam ambicje zrobić stan surowy murarze mowią że spox pozostaje mi tylko im wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 03.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 To widze ze jest nas już trzy. Które zamierzają zrobić stan surowy przed zimą. Modlmy się tylko o długą i ciepłą jesien bez przymrozków. U mnie jeszcze nic nie ma zrobionego czekam na ekipe na fundamenty, mają przyjsc pod koniec sierpnia a ściany w połowie wrzesnia. Co do dachu chce robic pelne deskowanie, wiec jak nie zdazymy pokryc dachowką to najwyzej papę zostawimy na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.08.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 03.08.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 słyszałam że zimy ma w tym roku nie być Tylko ciiiiiii - nikomu ani słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.08.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 a skad masz te cudowne wiesci? gorale drewna na opal nie zbieraja:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 03.08.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 a skad masz te cudowne wiesci? gorale drewna na opal nie zbieraja:)? tez sie podlaczam do tego pytania Chociaz ja nie wierze w prognozy tegoroczne lato mialo byc takie upalne, a z kolei zeszle lato zimne tylko tydzien mial byc pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.08.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 wreszcie moge sie pochwalic jak bedzie wygladala nasza stodolahttp://images30.fotosik.pl/46/f3cd845e132ffddcm.jpg http://images24.fotosik.pl/46/707eab5fd1a3226fm.jpg nie chcialam lesnej chatki, ani dworku, ani nic w stylu typowo wiejskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts