Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa garwolińska

pacific20

Recommended Posts

• Odpowiedzi 508
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Znów cisza w naszej grupie! Wszyscy na urlop wyjechali? Jotpe buduje, ANNNJA też, ale gdzie reszta? Irma wrzuć skan góry! Co do mojego projektu pokoje przy salonie będą powiększone, bez zmniejszania łazienki :D . Wejście do wc i kuchni będzie z wiatrołapu, i jak Irma tak bedzie dobrze? Muszę nauczyć się wklejać zdjęcia... :oops: :roll: Jeszcze tylko 4 dni i biegnę po pieczątkę na WZ!! :lol: 8) :lol:

wrzuc plan koniecznie, jestem ciekawa jak powiekszylas pokoje.

http://images25.fotosik.pl/61/04ad1879c6481653m.jpg

bardzo roboczy plan gory, nie wskanowalam palanow archit. mam tylko plany, ktore mi posluza do robienia projektu wnetrz. a poniewaz wnetrza na razie w fazie koncepcyjnej to i plany sa jakie sa...

jak juz ustale sama ze soba koncepcje wnetrz moge pokazac szkice srodka

Irma wszystko masz przemyślane i dobrze rozplanowane. Rozumiem, że te 2 nieoznaczone pomieszczenia u góry to pokoje dzięcięce, a po prawej to ten płaski dach. Okna nad tym daszkiem wychodzą z łazienek i pokoju? To teraz chętnie obejrzę plany wnętrz. :wink: Irma czy stolarkę będziesz zamawiała w szarościach?

Plan swojego domku wyślę Ci na priva.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
po wielkich trudach w koncu na iskierkę się zdecydowalismy

http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=152

przez pewien czas był naszym faworytem, ale jednak potrzeba pokoju na parterze zwyciężyla tymek/horyzont

czyli projekt "economi" ale jednocześnie uroczy

Witam Tig1 Z tego co przeczytałem to Wy budujecie Tymka z horyzontu i chcecie się wymieniać doświadczenia to zapraszamy na forum dla budujących się Tymka

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=107238&highlight=tymka

Tymowicze z całego kraju, łączcie się

Pozrawiam

• 2 weeks później...

65? to co my tak krótko czekaliśmy? :o

Mój kolega miał skuteczny pomysł na przyspieszenie- co dzień dzwonił i po kilku dniach była decyzja- pozytywna oczywiście. A nam załatwiał architekt. Ja dzwoniłam do niego co dzień a tym samym on do starostwa i też krótko czekaliśmy.

Co do szczęścia to czy może być większy pech niż powódź na działce?

Wiem, wiem każdy ma swoje zmartwienia :roll: