SONYA 15.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zapraszam wszystkich do wymiany doświadczeń na temat budowy wg projektów Agnieszka lub Agnieszka II z mg projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 16.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam, my dopiero na poczatku papierologii Architekt czeka na projekt. Zazdroszcze stanu zerowego PS. Chetnie obejrzalabym jakies fotki Czy ktoś buduje Agnieszkę w okolicach Warszawy Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 17.06.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam i życzę cierpliwości i powodzenia na drodze papierkowej. Którą wersję planujecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 17.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzieki za mile slowa,planujemyAgnieszke I w wersji podstawowej, a ty? Jakies uwagi na wstepie do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 17.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nasz dom to w zasadzie kompilacja Agnieszki w wersji podstawowej (co do zasady wnętrze poddasza i elewacja poddasza - z tą różnicą, że okna wykończone łukowato) i wersji C (w przybliżeniu rozkład pomieszczeń i okien na parterze). Do tego jeszcze drobne zmiany np. połączenie łazienki z garderobą na poddaszu i zrobienie z tego jednej dużej łazienki z wejściami z sypialni i korytarza, z przeniesieniem garderoby do pomieszczenia dawnej łazienki przy sypialni i przeniesienie kotłowni do łazienki przy gabinecie na dole. Co z tego wyjdzie w naturze to sie dopiero okaże Na razie dopiero zbroją ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 17.06.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 No wiec czekam na postepy, trzymam kciuki i powodzonka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 21.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Naprawdę nikt więcej nie buduje według tych projektów??? Odezwijce się !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 28.06.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Jest tam kto ???Wydawalo się na forum projektów,że jest trochę zainteresowania tym domem. Czy wszyscy zrezygnowali albo pokończyli budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bisia 05.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 My zaczynamy budowę Agnieszki II (mocna zmiana aranżacij poddasza).Jak już się zacznie na poważnie, to wrzucę parę fotek z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 06.07.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 My zaczynamy budowę Agnieszki II (mocna zmiana aranżacij poddasza). Jak już się zacznie na poważnie, to wrzucę parę fotek z budowy. Super, że ktoś się wreszcie znalazł Na jakim jesteście etapie? U mnie dopiero wylane ławy ale mam nadzieję, że na dniach wszystko ruszy na dobre. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 07.07.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Hej Bisia, a gdzie w Warszawce budujecie te swoja Agnieszke? Pozdrawiamy i trzymamy kciuki, my jeszcze jestesmy na etapie papierkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 10.07.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 My wreszcie mamy projekt w ręku. Teraz nanosimy już tylko poprawki i załatwiamy sprawy papierkowe do pozwolenia. Nasza wersja to Agnieszka II z podwójnym garażem. Pozdrawiam wszystkich pozostałych Agnieszkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 10.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam wszystkich w klubie "Agnieszek" Miło mi poinformować że w chwili obecnej czekamy juz tylko na pozwolenie na budowe - mam nadzieje ze ruszymy w sierpniu. Budujemy "Agnieszke" zwykłą, w okolicach Piaseczna a dokładnie gmina Lesznowola. Bardzo zależy nam aby móc obejrzec jakiś Agnieszkowy domek w "realu" gdzieś w południowych okolicach Warszawy - czy moze już ktoś z was ma stan surowy? Sami chętnie potem udostępnimy swój dom w fazie budowy ... Bardzo prosimy o kontakt! Pozdrawiamy serdecznie, Angelika i Piotr M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 10.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 My też budujemy się na południe od Warszawy - gm. raszyn, ale zaczynamy dopiero na wiosnę. I jeśli można to już się zapisujemy do Was, Anielica, na obejrzenie stanu surowego (obecnie mieszkamy w gm. lesznowola ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 10.07.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cześć Lunetka, miło poznać - jesteście wiec nr 1 na liście "zwiedzających". Nie mogę się juz doczekac az ruszy budowa i bedzie się samo budowalo, w tej chwili dobijają nas sprawy doprowadzenia mediów. Prawdziwa masakra, a wodę to chyba bedziemy na budowe z Auchan w butlach przywozić no chyba ze zrobimy zrzutkę z sąsiadami na studnię Pozdrawiam tymczaskiem, // Angelika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 12.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Z Auchan, Anielica, to nie tak prosto teraz, wszystko tam rozkopane... Czy ktoś z Was robił kosztorys swojego projektu Agnieszki do banku i mógłbym mi pomóc. Kosztorys MG Projektu wydaje mi się mocno nieaktualny... Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki. Serdecznie pozdrawiam, Lunetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 12.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Z Auchan, Anielica, to nie tak prosto teraz, wszystko tam rozkopane... Czy ktoś z Was robił kosztorys swojego projektu Agnieszki do banku i mógłbym mi pomóc. Kosztorys MG Projektu wydaje mi się mocno nieaktualny... Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki. Serdecznie pozdrawiam, Lunetka Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 12.07.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Poszło na priva Dziekować, dziękować. To teraz kolejna prośba, do tych co to ich mury już stoją: pochwalcie się jak to wygląda na chwile obecną, pokażcie jakies fotki, szczegołnie prosiłabym o wklejenie fotki poddasza, jak wyglądaja te skosy - plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 12.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Cześć, ja też się dołączam do prośby Lunetki - bardzo bardzo gorąco proszę o jakieś fotki !!! My już za chwileczkę już za momencik zaczynamy budowlę i fajnie byłoby móc coś podejrzeć już gotowego ... Poza tym nie wszyskto idzie sobie tak dokładnie wyobrazić, na dodatek dochodzą jakieś drobne zmiany czy korekty w stosunku do oryginału i nawet na jakiś wizualizacjach trudno to uchwycić. A przy okazji jeśli to kogoś interesuje to polecam bardzo dobry (czytaj łatwy) program do projektowania łazienek na stronach KOŁA Ja sama już w ten sposób zaprojektowałam dwie z naszych łazienek - i tutaj uwaga dziewczyny: projekty zyskały aprobatę mojego Małżonka, więc chyba o czymś to świadczy ! Pozdrawiam serdecznie, // Angelika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 12.07.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 No to gratulacje Anielica A czy mi się tylko wydaje czy tu same kobiety zaglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts