Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa budujących "AGNIESZKI"

Recommended Posts

U nas jeszcze prace w toku, ale latem powinno być ok. więc zapraszamy.Wymiana doświadczeń i nauka na błędach innych jest bardzo cenna :-).

super!!! czy zaproszenie jest jeszcze aktualne? z chęcią bym przyjechał i zobaczył... proszę o informację na maila: [email protected].

pozdrawiam

B.L.

• Odpowiedzi 601
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...

Witam Wszystkich po długiej przerwie. Po wielu zmaganiach z urzędami mamy wymarzone pozwolenie pond pół roku papierologii.

Mam pytanie do osób, którzy już wybudowali Agnieszki Zastanawiamy sie z mężem z jakiego materiału budową z YTONGA czy POROTHERMU. Byłabym wdzięczna za podpowiedzi.

• 2 weeks później...
Witam Wszystkich po długiej przerwie. Po wielu zmaganiach z urzędami mamy wymarzone pozwolenie pond pół roku papierologii.

Mam pytanie do osób, którzy już wybudowali Agnieszki Zastanawiamy sie z mężem z jakiego materiału budową z YTONGA czy POROTHERMU. Byłabym wdzięczna za podpowiedzi.

No to już trzecia Agnieszka w okolicy Lublina:-) A jaki wariant wybraliście, jakieś własne zmiany dorzuciliście do projektu?

• 2 weeks później...
No to już trzecia Agnieszka w okolicy Lublina:-) A jaki wariant wybraliście, jakieś własne zmiany dorzuciliście do projektu?

Powiększyliśmy salon kosztem półcienia, dodaliśmy jedno okno w salonie tzn. do wyjścia na ogród i garaż został wydłużony z obu stron. (Kominek będzie z płaszczem wodnym). I miejsce na schody zostało powiększone (za Państwa podpowiedzią)

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

:welcome: Ulubieńców Agnieszek!

Ja również zauroczyłam się projektem tego domu :-)

Na 99% z mężem zdecydowaliśmy się na zakup tego projektu, do szczęścia przydałoby się obejrzeć dom na "żywo" :-)

Jeśli ktoś z Państwa byłby tak miły i udostępnił by nam taką możliwość, będziemy dozgonnie wdzięczni, jesteśmy z Lublina, więc w tym rejonie interesuje nas zobaczenie Agnieszek.

Pozdrowionka

witam wszystkich wielbicieli Agnieszki.

Moja już powstaje... dzielę się paroma fotkami.

Pozdrawiam

.... no właśnie - tylko nie wiem jak...

coś słaby jestem w tym forumowaniu.... ale jak sie kiedyś nauczę to pokaże jak Agnieszka z porotherma pnie się ładnie wśród stuletnich drzew na skraju puszczy bydgoskiej.

:wiggle:

Witam!

W sierpniu zaczęliśmy budowę Agnieszki odbicie lustrzane, budujemy na Warmii w Olsztynie. Czy ktoś w tych stronach buduje taki domek? Chciałbym dodać zdjęcia ale zzy ktoś wie jak tu wkleić foto, czy to jest możliwe jedynie przez jakiś serwer?

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Witam wszystkich "agnieszkowiczów"!

Od dzisiaj dołączam do "klubu":) Miesiąc temu zacząłem walkę z kwitologią. Zamierzam w kwietniu rozpocząć budowę "Agnieszka-wersja podstawowa" w okolicach Kielc. Wprowadziłem kilka zmian, najważniejsza do podpiwniczenie w którym będzie kotłownia. To narazie tyle. Pozdrawiam.

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
Witam -no to i ja sie pochwale nasza Agnieszka!

Spi sobie teraz iczeka na cieplejsza aure,

http://ihttp://img27.imageshack.us/img27/6053/s7002382.jpg

http://img403.imageshack.us/img403/8248/s7002391.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img811.imageshack.us/img811/2317/s7002394.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 9 months później...

Witam

Mam do sprzedania projekt domu Agnieszka firmy MG PROJEKT. Sprzedaje bo w ostatniej chwili zmieniliśmy zdanie i pobudowaliśmy domek parterowy bez poddasza. Dokumentacja jest pełna i oryginalna, pozwolenia na zmiany w projekcie, garaż po lewej stronie. Nowy projekt kosztuje 2400 wiec jest różnica. Cena to 1500.

Polecam i proszę o kontakt na maila [email protected]