KasiaiKrzyś 11.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witam sluchajcie czy wszyscy tak pochłonięci budową że nikogo nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 11.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 witaj kasiaikrzys najwidoczniej wszyscy pracuje...na swoje domki...co by to nie znaczylo...my puki co najczesciej sledzimy forum ale u nas trwa czas oczekiwania na pnb.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 11.09.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 My juz troszkę dalej jestesmy. choć powoli nam ta budowa idzie, ale idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 12.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam sluchajcie czy wszyscy tak pochłonięci budową że nikogo nie ma ? Hello! dokladnie wszyscy zarobieni po uszy - bo jak sie samo buduje to jest cacy sie buduje a ty tylko patrzysz "jak sie mury pnom do gory" i ewentualnie sie slyszy kultuowy juz tekst "bedzie pani zadowolona ...." ; Ale, ale jak sie dochodzi do etapu wykonczenia i przejmownia budynku od ekipy, a na dodatek trzeba jednoczesnie zgrac pana koparkowego, fachowcow od odwodnienia i co najwazniejsze znalezc na wczoraj solidnego glazurnika z >fantazja< (bo piniadze to musi miec inwestor !) to sie zaczyna naprawde niezla jazda a i jeszcze zapomnialam dodac ze jak ci zalezy na chociaz paru dniach bez deszczu to oczywiscie siarczyste ulewy masz gwarantowane ! W zasadzie nawet plakac nie ma sensu bo ta dodatkowa woda i tak juz zbyteczna . Wiec tak na dobra sprawe pozostaje mi juz tylko wierzyc mojemu kochanemu mezowi ze ... damy rade !!! Pozdrawiam serdecznie, // Anielica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 12.09.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Odpowiem Ci tak. Zastanawiałem się nad tym 5 minut. Wykonałem 3 telefony do fachowców i znawców i nie było dyskusji. DESKOWAĆ. Zawsze lepsza izolacja naturalna a nie folia. Zresztą zobacz jak robią deweloperzy - folia bo tanio. Jak budujesz dla siebie to deskuj. Dzięki za odpowiedź. Pewnie będę deskować. Jeśli chodzi o etap budowy to też się pochwalę - mam już strop!!! Ekipa idzie jak burza.....jak pracuje, bo teraz zeszli na 3 tygodnie. Mam nadzieję że damy radę z dachem w tym roku. Jeśli chodzi o pogodę to rano się budzę i pierwsze co sprawdzam czy pada. Normalnie można oszaleć. Biegania przy budowie jest bardzo dużo, no chyba że koś ma "pod klucz" i nic go nie obchodzi. Mój majster jest dobry w tym co robi ale ciągle mu czegoś brakuje "na zaraz" lub "na wczoraj". Ale pomijając te wszystkie szczegóły to niesamowite patrzeć jak rośnie MÓJ dom ))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daren55 14.09.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam wszystkich. Załączam fotki z kolejnego etapu budowy mojej Agnieszki. Z zewnątrz dom został już ocieplony http://i305.photobucket.com/albums/nn240/daren555/dom/domek001.jpg http://i305.photobucket.com/albums/nn240/daren555/dom/domek003.jpg http://i305.photobucket.com/albums/nn240/daren555/dom/domek002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 16.09.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 gratulujemy śliczna budowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 25.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Sluchajcie czy montujecie rolety elektryczne do okien w agnieszce? Jesli tak to ktore warto a ktore nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 25.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 my nie montujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabawtor 26.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witajcie kochani po długiej, bardzo długiej przerwie. Mieliśmy sporo problemów z rozpoczęciem budowy naszej Agnieszki, ale teraz już wszytsko w toku i mamy nadzieję skończyć stan surowy otwary do zimy. Obecnie zalewamy strop nad garażem i będziemy zalewać strop na resztą budynku. Mam do was jedno pytanko, czy ktoś zaadoptował pomieszczenie nad garażem na pokój? My tam planujemy naszą sypialnię, a w projekcie występują 2 albo 3 schodki właśnie w nim, aby je zgubić zmuszeni zostaliśmy do zwiększenia ilości schodków, przez co wyjechały nam one do korytarza. Czy ktoś jeszcze robił taki zabieg i może pokażać fotki jak to będzie wyglądać. Anielica, Lunetka, Daren wasze Agnieszki są piękne, ale każda inna i muszę powiedzieć że nasza będzie jeszcze się róznić od waszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 27.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 My tez jak tylko dopracujemy wklejanie zdjec to napewno przeslemy. Nasza tez jest zupelnie inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 01.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 witam wszystkich widzę że mocno pochłonięci jesteście pracami..aż wam zazdroszczę...my ruszymy dopiero wiosną 2009...niestety.ale milo jest popatrzeć na efekty innych. KasiaiKrzyś jak nie bylby to problem to poproszę o fotki z placu boju na meila ... [email protected] dzięki z góry. pozdrawiam all i życzę owocnej murarki...bądź wykanczania (się finansowo ) domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 05.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Oto nasza Agnieszka http://images27.fotosik.pl/281/4477845fe318c054.jpg http://images47.fotosik.pl/17/8af482f64c37029b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 06.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 KasiaiKrzyś, bardzo ładny dach. Jaka to dachówka? Ja mam teraz ogromny dylemat. Muszę zdecydować jaki dach. Wiem, że ma być ciemny. Bardzo mi się podoba płaska dachówka (tegalit braasa lub domino) ale nie wiem jak będzie wyglądać na dachu wielospadowym. Widziałam na żywo tylko na dachu dwuspadowym. Wasza też chyba jest trochę inna niż standardowe "S". Będę wdzięczna za informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 06.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ależ proszę bardzo. To COSMO z niemieckiego Jungmeriera. Oto link http://www.jungmeier.de/index.php?id=tondachziegel_cosmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 08.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzięki za info. Sprawdzę ceny. Najgorsze jest to, że w hurtowniach można zobaczyć na żywo tylko standardowe dachówki. Te mniej popularne można wybrać jedynie z katalogu a to trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 09.10.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam was wszystkich Miałam w planach budowedę domku Agnieszka, ale ku naszemu zdziwieniu i niestety po kupueniu palnów okazało się, że nasze warunki zabudowy nie pozwalają na budowę tegoż domku W związku z tym mam do sprzedania pełny komplet projektu Agnieszka ( wariant z garażem po prawej stronie) Jeżeli jest ktoś zainteresowany to czekam na info na priva.... Zazdroszcze, że możecie sobie pozwolić na budowę tego domku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizbuja 09.10.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam wszystkich po przerwie:) widze ze postepy na budowach sa super az miło patrzec:) my cały czas czekamy na warunki zabudowy Mam pytanie do osób które juz buduja o porade w kwestii firm budowlanych? bardzo prosze o polecenia. Budowac sie zamierzamy w Kampinosie koło Warszawy w przyszłym roku. Z góry dziekuje za pomoc pozdrowienia i niech się mury pna do gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 09.10.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 niestety nie pomozemy! Mozemy jednak podpowiedziec, ze przy tym projekcie wykonawcy musza byc dobrzy, naprawde dobrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizbuja 10.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ok dziekuje za checi:) i dobra rade:) zwracam sie w takim razie o pomoc co do namiaru na firmy budowlane do Wszystkich którzy buduja w okolicach Warszawy z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts