ketiso 31.01.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Mąż z żoną uprawiają w swojej sypialni bardzo udany seks(pierwszy taki od wielu,wielu lat).Nagle pukanie do drzwi.Żona krzyczy-o Boże to mój mąż i naciąga kołderkę .Mąż zaś błyskawicznie chowa się pod łoże.Po chwili żona zaczyna się wychylać spod kołderki ,a mąż wychodzi spod łóżeczka i mówi -widzisz kochanie jacy oboje jesteśmy zestresowani.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 31.01.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 punkt dla ketiso !!!!!!!!!!! i punkt dla dziuby :!!!!!!!!!!!!!!! A EDZIA MIODZIO byle byśmy sie tego szybko nauczyli............... <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2003-01-31 21:28 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 31.01.2003 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 On 2003-01-31 16:24, dziuba wrote: ... Pytanie : kto hoduje rybę ? ... Odpowiedź: Niemiec, mieszkający w czwartym - zielonym domu, pijący kawę i palący "Rothmans" Dobrze? am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 No nie, mnie wyszło inaczej: Rybę hoduje norweg mieszkajacy w pierwszym zielonym domu, pijący kawę i palący marlboro Zagadkę rozwiązywałam z punktu widzenia obserwatora stojącego naprzeciwko domów. Dokładnie to wyszło mi tak: od lewej strony zielony norweg marlboro kawa ryba niebieski niemiec rothmans woda kot żółty szwed dunhil mleko pies czerwony anglik winfield piwo koń biały duńczyk pall mall herbata ptaszek :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.02.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Mi też wyszło, że niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Oczywiście, że niemiec pijący kawę i mieszkający w zielonym czwartym domku. TYlko, że pali Marlboro.Rothmansy pali Duńczyk z drugiego... Kurcze, fajne tu się porobiłuy klimaty. To ja też rzucę gimnastyką umysłową. Na początek zagadka, którą kiedyś pewna firma zadawała chcącym się w tej firmie zatrudnić : Jedziesz samotnie samochodem noca w burzy. Mijasz przystanek autobusowy iwidzisz troje ludzi oczekujacych na autobus:1. staruszke, ktora wyglada, jakby wlasnie umierala,2. twojego dobrego przyjaciela, ktory kiedys uratowal Ci zycie3. cudowna kobiete (lub faceta), dokladnie taka o jakiej zawsze marzyles.Komu z nich zaproponowalbys podwiezienie, zakladajac, ze masz tylko jednowolne miejsce w samochodzie (powiedzmy, ze jedziesz malym kabrioletem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 01.02.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 On 2003-02-01 22:24, Maco wrote: ...Jedziesz samotnie samochodem noca w burzy. Mijasz przystanek autobusowy i widzisz troje ludzi oczekujacych na autobus: 1. staruszke, ktora wyglada, jakby wlasnie umierala, 2. twojego dobrego przyjaciela, ktory kiedys uratowal Ci zycie 3. cudowna kobiete (lub faceta), dokladnie taka o jakiej zawsze marzyles. Komu z nich zaproponowalbys podwiezienie, zakladajac, ze masz tylko jedno wolne miejsce w samochodzie (powiedzmy, ze jedziesz malym kabrioletem)? Oddałbym kluczyki przyjacielowi, żeby zawiózł staruszkę do szpitala a sam zostałbym z tą cudowną kobietą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Brawo !!! Ta firma by Cię zatrudniła ! Widzę że am to tęga głowa ! ... A jak tam z zagadkami "na krawędzi" albo jak mówią inni lateralnymi... ? np. Pewien facet jest ubrany całkowicie na czarno. Ma czarne buty, skarpetki, spodnie, sweter, rękawiczki i kominiarkę. Idzie czarną ulicą, na której nie świeci się żadna latarnia. Nie widać też księżyca, a niebo jest zachmurzone. Naprzeciw niego z dużą prędkością jedzie czarny samochód z wyłączonymi światłami - jednak w jakiś sposób kierowca zobaczył mężczyznę i się zatrzymał. Jak to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Może palił papierosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 01.02.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 On 2003-02-01 22:24, Maco wrote: Oczywiście, że niemiec pijący kawę i mieszkający w zielonym czwartym domku. TYlko, że pali Marlboro. Rothmansy pali Duńczyk z drugiego... Maco - Duńczyk nie pali Rothmansy - sprzeczne z "podpowiedziami" To Niemiec pali Rothmansy - jedno z założeń zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 01.02.2003 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 On 2003-02-01 10:01, Majka wrote: No nie, mnie wyszło inaczej: Rybę hoduje norweg mieszkajacy w pierwszym zielonym domu, pijący kawę i palący marlboro Zagadkę rozwiązywałam z punktu widzenia obserwatora stojącego naprzeciwko domów. Dokładnie to wyszło mi tak: od lewej strony zielony norweg marlboro kawa ryba niebieski niemiec rothmans woda kot żółty szwed dunhil mleko pies czerwony anglik winfield piwo koń biały duńczyk pall mall herbata ptaszek :grin: Majka - a jak się ma do tego rozwiązania założenie: - Zielony dom stoi na lewo od białego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Uppsss.. am. Masz rację. Miałem tę zagadkę już kiedyś rozwiązaną a w moich założeniach Rothmansy były zamienione z Marlboro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 opal. Nikt tam nie palił papirosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 01.02.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 MacoKażdy by się zatrzymał po przejechaniu ubranego na czarno faceta. Być może zobaczył go na masce swojego samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Zatrzymał się przed nim. Nikomu się nie stała żadna krzywda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 01.02.2003 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 To ja na razie pas - idę się przespać Pozdrawiam Ps Dziuba - te "trzy razy 1/3" też dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 No to dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2003 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 1.Szedł z białą laską (nie blondyną ) 2.Miał okulary w fosofryzujących ramkach. 3.Albo naklejkę fosforyzującą na zębach i akurat się uśmiechnął na widok nadjeżdżającego samochodu. 4.To był ksiądz i miał wystającą koloratkę. 5.Rzecz dzieje się w piekle i się diabły zwąchały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Dobrze kombinujesz Cieplej cieplej... Ale nie miał niczego o czym nie napisano w zagadce. I rzecz sie dzieje w obecnych czasach (niektórzy mówią, że jest piekło ale to chyba nie o to chodzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 02.02.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 w zadaniu o ptaszku chodzi o to jak sądzę ,żeby zrobić to bez żadnych założeń tj Norweg w pierwszym ale z której strony. Oczywiście można sobie zrobić założenie i działać (nie z jednej to z drugiej).Póki co ten moment w moim przypadku tłumi sens dalszego rozwiązywania.Może ktoś wydedukował dlaczego z jednej a nie z drugiej?HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts