siemka 06.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam! Poszukuję dobrych bloczków fundamentowych. A może ktoś ma jakies informacje nt bloczków z : 1.Wibro-Lubartów, 2. od Wolińskiego-Skrobów 3. od Urbana-Lisów?? Dolacze sie do prosby....ja takze bardzo poprosze o info dt. w/w bloczków oraz solidnej cegly i styropianu eksdraduru please ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 16.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam! Ja w kwestii bloczków.A próbowaliście w Kraśniku?"Tag-Bud"(Można wygooglać, a jak nie, to służę namiarami - wiadomość na P.W.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kagusia7 17.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam wszystkich budujacych Mam pytanko do tych którzy polozyli dach i mogliby polecici fachowców od dachu. Oczywiscie i cena jest wazna, bo co niektórzy to z cenami przesadzaja. dzieki czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aqarius 17.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja moge spokojnie polecic swoich. W zeszlym roku placilem 55zl/m na gotowo. Jesli cie to interesuje pisz na prv. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 22.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Mam serdeczne zapytanie : Proszę o podpowiedź jakie okna kupić ?, przeszukałem już internecik i rynek lubelskich sprzedawców, ale jak to w zyciu bywa....ofert internetowe są piękne i gładkie...a efekt koncowy nie zawsze rózowy Znalazłem takie firmy jak: 1. GORAN 2. URZEDOWSKI 3. OKNOPLAST 4. OKNODOM Dodam, iż nie mam preferencji czy maja to byc plastiki czy drewno, chce po prostu kupic dobre okna i mić bezproblemową dostawę i montaż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aqarius 29.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Witam, Ja okna zalatwialem u swojego znajomego - Veka 5-ci komorowa obła - perfectline swing. Pewnie z racji znajomosci wyszlo konkurencyjnie, nie mniej jednak moge podac kontakt. Mam jednak pytanie do lubelakow na etapie wylewek: JESLI NIE KAńCZUGOWSKI TO KTO ? Jesli mozecie polecic JKOSC prosze o posty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 04.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam!A ja o ogrodzeniu z siatki. Czy może ma ktoś siatkę ZGRZEWANĄ? Jest w takiej cenie co powlekana ocynkowana - najgrubsza- a podobno jest lepsza trwalsza i ładniejsza. Bardzo proszę o opinię! A bramy i bramki zamawiacie, czy kupujecie gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 04.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Temat bram mam na świerzo Ja kupiłem gotową. Kompletna brama z furtką (4+1m). Koszt 820 PLN (+50 za transport) Jest to najtańsza brama jaką spotkałem. Są inne, znacznie solidniejsze, a niewiele droższe. Można kupić za ok. 1000PLN ->http://www.hzr.pl/ Brama robiona na zamówienie to koszt ok. 1500PLN. Chyba nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 10.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzięki za info, też tam byłąm, ale wymysliłam sobie bramę do poszycia sztachetkami a takie mają z Pułtuska i wychodzi podobnie jakza zamówionąpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts