Ewa7506 13.05.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Namiary na bardzo solidnego geodetę- wysłąłam na priva. Ja też bardzo proszę, bo tego co mi robił mapkę do celów projektowych mam nadzieję nigdy na oczy nie ujrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzct 13.05.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 czesc Wam wszystkimponowie swoja prosbe w tym watku, moze tutaj dostane szybciej jakas porade i namiary a mianowicie potrzebuje na "gwalt" ekipy do stanu surowego jesli ktos zna jakies firmy i ma jakies namiary bede bardzo wdziecznypozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 13.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 a k a napisała:szukam geodety, bardzo proszę o namiary ile płaciliście za wytyczenie budynku / ogrodzenia ? Też bym prosiłile płaciliście za wytyczenie budynku / ogrodzenia ? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 14.05.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 14.05.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam wszystkich: Doszło Mroovka dzięki Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 14.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Poszło na priva. Doszło. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 15.05.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ewa7506 jarek2012 Cieszę się, mam nadzieję, że namiary sie przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 15.05.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Moge spokojnie polecic betoniarnie ze Spiczyna, kopali, zbroili i zalewali z gruszek u mnie fundamenty, wlasciciel p. Jacek bardzo kontaktowy wszystko do negocjacji...ale przede wszystkim błyskawiczna robota. W ciągi dwoch dni wykopali a trzeciego dnia pracowali do 23.00, pompa w cenie. Jak chcesz numer tel mow. Mogę prosić o namiary na tę betoniarnię? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 15.05.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Od pewnego czasu szukam kogoś z lubelszczyzny kto buduje ten sam projekt co ja. Może ktoś z Was?Projekt "Dom w Lukrecji" w Archonuhttp://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m43eb46ccc1ced Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 15.05.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Gdzie można dobrze (w miarę tanio) kupić cement?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 16.05.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Jeśli ktoś ma namiary na niedrogi piasek i "koparkowego" - bardzo proszę o informacje. Z góry dziekuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 16.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Szukam w grupie lubelskiej czy ktoś budował-buduje taki domeczek lub się otarł gdzieś na forum? http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Pozdro. Ja tez buduje z Archiprojektu ale 151 .Ja juz mam zalany strop a zaczelismy w kwietniu a po niedzieli chlopaki beda smigac z dachem. pozdrawiam wszystkich zmagajacych sie z trudami budowania Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aqarius 16.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Wszystkim zainteresowanym przeslalem namiary na betoniarnie i wycene via prv. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aqarius 16.05.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Proszę Państwa ! Pytanie za sto punktów: skąd OKNA? Moze ktoś z was robił już rozeznanie w tym zakresie. Będe wdzięczny za wszelkie sugestie. PozdrowieniaMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 17.05.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Proszę Państwa ! Pytanie za sto punktów: skąd OKNA? Moze ktoś z was robił już rozeznanie w tym zakresie. Będe wdzięczny za wszelkie sugestie. Pozdrowienia Marek Witam My robiliśmy wstępne rozeznanie chociaż i tak chyba przed zimą nie wstawimy. Najbardziej podobał nam się Goran, potem Bas ale droższy, polskone i urzędowski Narazie jednak przystopowaliśmy i ruszymy z tematem w zimie. Co do dachu to sprawdzę wieczorem w projekcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 17.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 My zdecydujemy sie chyba na oknoplast z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 17.05.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dzis domowilam jedna palete pustaka bo zabraklo i zgadnijcie w jakiej cenie....15 zl za szt to jakis skandal!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 17.05.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 witampotrzebuje ekipy do stanu surowego w terminie sierpien, wrzesien brczy ktos moze zna sensowna ekipe, ktora byc moze bedzie miala luke w robocie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 24.05.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jak wycenili wam robociznę za samą chałupę??? Stan otwart bez okien, drzwi z dachem. Bo coś mi sie wydaje że trochę za dużo moja wstępna ekipa chce za to. Dom z użytkowym poddaszem 135m kw. protokąt bez żadnych wykwitów, bez piwnicy, dach dwuspadowy, dwa balkony, 3 kominy, bez garażu. I za to z pokryciem dachowym (blachodachówka) ale BEZ ocieplenia wełną i bez tynku chce 45tys. zł!!! Czy nie za dużo jak na tak prosty i mały dom??? Poradzcie na gwałt bo musze decydować szybko.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 24.05.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 dom 22 tys. + dach ok. 12 tys.dom 140 m2 + duży garaż i stryszek, razem 195 m2bez podpiwniczenia, z poddaszem użytkowym, dwie lukarny, jeden balkon, 2 kominy, dachówkaekipy ( do murów i dachu ) umawiane na początku roku ekipa umówiona od 1 lipca, kilka dni temu zadzwonili że już chcą wchodzića my ... w polu, dosłownie i w przenośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts