majki 28.07.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Czy już nikt nie buduje D24? RANY BOSKIE Z zaświatów ... Dawno już Cie nie było ... Co u Ciebie, jak budowa, a chyba już "mieszkanie" w domu Ano widzisz, chyba nie budują, ludzie nie wybierają pięknych projektów, tylko jakieś inne badziewia pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 jak to nie ja buduję i ostatnio moi znajomi ze Świnoujścia zaczęli jak zobaczyli nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 jak to nie ja buduję i ostatnio moi znajomi ze Świnoujścia zaczęli jak zobaczyli nasz A to się chwali Bo my to takie rodzynki tu jesteśmy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bentul 28.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No rzeczywiście... Trochę mnie tu nie było... Ale po najświeższe informacje zapraszam do mojego dziennika (bez kilkunastu stron niestety... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroma 22.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam Wszystkich. My również szykujemy się do budowy troche zmienionego D24. Super się czyta Wasze posty, mysle że są równiez bardzo pomocne. Od prawie dwóch lat szukaliśmy projektu i zawsze wracaliśmy do D24- coś w nim jest Pozdrawiam de-dwudziestkoczwórkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bentul 23.11.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Heya! Ostatnio trochę się tutaj cicho zrobiło, ale może za Twoją przyczyną odezwą się głosy (stare i nowe)? Z tego co zauważyłem podpiwniczacie dość znaczną część domu...? Pozdrawiam i życzę szczęścia w doborze wszelkiego rodzaju ekip budowlanych (mogą się też niestety trafić "ekipy" ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Wszystkich. My również szykujemy się do budowy troche zmienionego D24. Super się czyta Wasze posty, mysle że są równiez bardzo pomocne. Od prawie dwóch lat szukaliśmy projektu i zawsze wracaliśmy do D24- coś w nim jest Pozdrawiam de-dwudziestkoczwórkowców Witajcie Gratulacje z wyboru jedynie słusznego projektu W razie czego zapraszam do mojego dziennika, dość dokładnie chyba opisałem na razie budowę tego pięknego domu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroma 23.11.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Otak Majki, Twój dziennik przeczytany już kilka razy. Jest super! Nasz dom w przeciwieństwie do Twojego jest znacznie mniejszy - 133m2 ale podpiwniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroma 23.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Heya! Z tego co zauważyłem podpiwniczacie dość znaczną część domu...? . Tak, całość bez garażu. Musi być piec na węgiel czy coś alternatywnego, poza tym jest nas 2+3 więc pełno różnych bliżej nieokreślonych rzeczy będzie w domu potrzebnych. Acha, jeszcze 2 psy i kot (na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts