SławekD-żonka 04.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Noworocznie Moi Mili przyjmijcie najlepsze życzenia na Nowy Rok, oby nie był gorszy od minionego i cobyśmy zdrowi byli!!!!! Matko jedyna - jacyśmy chorzy na święta [i przed i po] byli - cała rodzina, kto mógł to leżał w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kochani, bawcie się odjazdowo w tę ostatnią noc Starego Roku A na Nowy Rok Życzę Wam i Waszym Najbliższym zdrowia i tylko zdrowia, bo jak mawia moja druga połowa, resztę sobie załatwimy Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia No ja nie mogę, nawet Maxi nam się objawiła! Kochani, wszystkim najlepszego w nowym roku, pędzę, bo jakoś w ogóle nie mam czasu w tym roku na przełomie starego i nowego, może w końcu uda się któregoś dnia... Aniu - Ty wiesz, że wspieram z całej siły, wiem, przez co przechodzisz... Buziaki dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 i ja wróciłam już z urlopu napiakłam się jak osioł ale tak to jest jak się żadko do domu zagląda w S. nasypało sniegu po kostki , co jest tutaj naprawdę żadkością nic mi się nie chce ..taka zmęczona jestem a tu walizki czekają na rozpakowanie Frosch walczy już od rana w pracy ale obiecał wrócić dziś wcześniej wreeszcie jesteśmy razem , tylko dla siebie żadnych dzieci przeszkadzających WSZYSTKIM ZYCZE DOBREGO ROKU !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Już ja to wiem, że Wy lubicie ze sobą być sami... A daj Wam Boże jak najwięcej dni spędzonych razem bez żadnych przeszkadzaczy. Ale za dziećmi i tak zatęsknicie, to też wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 pewnie , że tęsknimy jak ich nie ma jednak mamy już swoje przyzwyczajenia, nawyki , sposoby spedzania czasu i fakt, że w Pl mamy osobne "domy" sprawia nam wielką trudność mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni a dzieciaki zaakceptują nową sytuację a mówiłam wam , że frosch straaasznie się cieszył z prezentu pod choinką ? chwalił się nim na około i siedział na nim nawet podczas imprezy sylwestrowej ( w kolejce do tańca ze mna ) właśnie się dowiedziałam , że moja babcia w czerwcu po raz pierwszy zostanie praprababcią zaczyna się zatem nowy rozdział w historii mej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ............... właśnie się dowiedziałam , że moja babcia w czerwcu po raz pierwszy zostanie praprababcią zaczyna się zatem nowy rozdział w historii mej rodziny gratulacje dlo młodyj ........ omy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ............... właśnie się dowiedziałam , że moja babcia w czerwcu po raz pierwszy zostanie praprababcią zaczyna się zatem nowy rozdział w historii mej rodziny gratulacje dlo młodyj ........ omy powiym jij znosz moja kuzynka ze Szczecina? chyba żeś nie myśloł , że to jo moje bajtle lepij niech narazie bajtlów nie robiom nie ryncza za siebie ...........zjadłabych własnych wnuków .... byda okropnom omą ...rozpuszcza wszystkich na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 właśnie się dowiedziałam , że moja babcia w czerwcu po raz pierwszy zostanie praprababcią a my się dowiedzieliśmy, że moja Mama zostanie w sierpniu prababcią, a Tata pradziadkiem jak pomyślę, że moja chrześniaczka zostanie mamą...to...no właśnie...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 właśnie się dowiedziałam , że moja babcia w czerwcu po raz pierwszy zostanie praprababcią zaczyna się zatem nowy rozdział w historii mej rodziny Oj, w pierwszej chwili pomyslałam ze bedziesz babcią frosią to by było nawet zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 właśnie się dowiedziałam , że moja babcia w czerwcu po raz pierwszy zostanie praprababcią zaczyna się zatem nowy rozdział w historii mej rodziny Oj, w pierwszej chwili pomyslałam ze bedziesz babcią frosią to by było nawet zabawne czy ktoś tu sie śmieje z babć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 właśnie się dowiedziałam , że moja babcia w czerwcu po raz pierwszy zostanie praprababcią zaczyna się zatem nowy rozdział w historii mej rodziny Oj, w pierwszej chwili pomyslałam ze bedziesz babcią frosią to by było nawet zabawne czy ktoś tu sie śmieje z babć ? Nieee, no BABCIA to najlepsza instytucja na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 gdzież ja bym smiała się z babć smiać, sama moge (tfu, tfu) niedługo nia zostać ale nazywać babcią taką młodą laskę jak froschka to tak trochę smiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.01.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 właśnie się dowiedziałam , że moja babcia w czerwcu po raz pierwszy zostanie praprababcią zaczyna się zatem nowy rozdział w historii mej rodziny Oj, w pierwszej chwili pomyslałam ze bedziesz babcią frosią to by było nawet zabawne czy ktoś tu sie śmieje z babć ? Nieee, no BABCIA to najlepsza instytucja na świecie bez watpienia Dobra Babcia nie jest zła A moja babcia ma już pełnoletnią prawnuczkę więc ma szanse na bycie praprababcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ... A moja babcia ma już pełnoletnią prawnuczkę więc ma szanse na bycie praprababcia a moja ... mama też ma pełnoletnią prawnuczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ja mam na razie 9-miesiecznego wnuka Stasia http://img705.imageshack.us/img705/7347/sta1a.jpg o prawnukach jeszcze nie myślę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Widzę, że się tu zebrało niezłe Babcine Towarzystwo Witajcie Kobitki, nie miałam jeszcze okazji więc teraz prędziutko: Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!!! Aniu, życzenia zdrowia dla Taty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzięki Brazunia! Ty to pewnie jesteś teraz zasypana po uszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.01.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Cześć u nas tylko śnieg po pachy chyba zimowe atrakcje znowu nam sie szykują kawę przyniosłam http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/zdjecia/kawa/45292-1-pol-PL/kawa_popup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam prawie w środku tygodnia Jeszcze 3 dni robocze [nie licząc dzisiejszego] i urlop - booosko PS. gdyby nastąpił jakiś nagły zwrot akcji to napiszę Koniecznie 3mam kciuki za pomyślny i szybki przebieg sprawy! już umożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts