Anna Wiśniewska 18.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 kosztowałam już pigwówke ...mówie wam NIEBO W GĘBIE Potwierdzam! Moja ulubiona! W przyszłym roku też zrobię, ale więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Heloł witam i ja wywołana przez froszka Miło, że ktoś tu mnie jeszcze pamięta ps. czy ja już Wam mówiłam, że mam dwie córki? ps2. z powodu tej młodszej nie podkuruję się z Wami ani piwkiem ani czosnkiem. ps3. ja też nie jadłam kaszy jaglanej [/b] Funia ale dawno cie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 kosztowałam już pigwówke ...mówie wam NIEBO W GĘBIE Potwierdzam! Moja ulubiona! W przyszłym roku też zrobię, ale więcej Jakbym miała pigwy to też bym zrobiła. Mam jedną małą buteleczkę od mamusi i dawkuję sobie tego nieba po trochu. Koniecznie musze pigwę zasadzić Ale się cieszę że stare ryjki tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Żaba ja kcem przepis na roladę z łososiem a jak kto kce przepis na pyszotną cytrynówkę to ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Żaba ja kcem przepis na roladę z łososiem a jak kto kce przepis na pyszotną cytrynówkę to ja mam No to dawaj bo jeszcze się za nią nie wziełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 2 kg cytryn 1 kg cukru 1 litr wody 1 litr spirytusu Cytryny cieniusieńko obrać ze skórki tak żeby tego białego miąższu na skórce nie było, następnie wycisnąć z nich sok. Cukier z wodą zagotować i zalać skórki. Jak wystygnie wlać sok i spirytus. Odstawić na 3 dni w zakręconym słoju ( żeby spirit nie uciekł ) następnie zlac do buteleczek i spożywać cytrynówka jest absolutnie rewelacyjna można się nią na spokojnie delektować po małym łyczku oczywista można robić z pół porcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Twój przepis taki prostszy mi się wydaję więc tak zrobię, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Veruniu bo on prosty jest i smaczny jak nie wiem dla udokumentowania to powiem że byliśmy raz na imperezie z roboty a kumpel sprowadził sobie fajnego golfa z Niemiec mówię daj się przejechać nie on pił nie będzie on nas po imprezie rozwiezie nagle wchodzi jeden koleś któren specem od cytrynówki był stawia na stole buteleczkę 3 litrową wszystkim łącznie ze mną pysie się uśmiechnęły do buteleczki nagle co widzę przed sobą - kluczyki do golfa ten trunek ma moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 przepis dam jutro lasencje bo dzisiaj juz narzeczony marudzi , ze czas najwyzszy do lozka zbokol jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Żaba to kiedy ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Miłego sponiewierania frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dps-sia jak zdrówko???? frosia dzięki za oświecenie w temacie kaszy, ja na na ostro preferuję i chyba tak ją wypróbuję. Ślubu gratuluję - daj znać kiedy co i jak żebyśmy się na druhny zdążyły wyrychtować pigwówki nigdy nie piłam ... jak takie niebo w gębie to muszę koniecznie pigwy zdobyć na razie skupię się na cytrynówce - dzięki za przepisy Funia gratuluję córci Hania ma teraz towarzyszkę do zabawy poza nawiasem : uprasaza sie wszystkich do zdania krotkiej relacji co i z kim robili jak u nas nie byli !!!!! No to ja melduję,że też córcię urodziłam We wrześniu skończyła rok i jest słodkim małym szkodnikiem kawkę poranną zostawiam http://www.virtualbay.co.nz/totallyroasted/pics/cappucino---new.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 witajcie a to trunek....jakim ja oprócz pigwówki się delektuję arbuz....w rumie,pychota...http://i30.tinypic.com/2nqw481.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kurczę, nietęgo się czuję, do konowała jadę. Oddychać mi trudno jakoś. Monka - gratuluję córeńki, super! I za kawkę dziękuję, skorzystam na pewno. A ja w tym roku cytrynówkę mocno odchorowałam i teraz mnie od niej odrzuca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 DPS to sioooo do lekarza,z tym teraz nie ma żartów Ja wczoraj po południu byłam po receptę w przychodni....i tam jak ktoś kaszlał na samym wejściu dostawał maskę na twarz....po 17 tłum w przychodni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 sponiewierana bylam okrutnie wczorajszego wieczora nim zdazylam sie przytulic do froschka , ten juz smacznie chrapal biedak latal caly dzien po dachu , wiec mu sie wcale nie dziwie monka , tos mnie zaskoczyla wszyscy robia dzieciaki , normalnie plaga jakas ja mimo wszystko poczekam na wnuki tesia , ten arbuz wyglada bardzo apetycznie - poprosze sklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Frosiapodaję sklad....arbuz jest świezutki ,pychota... PrzepisikArbuz pokroic w kostke, usunac pestki, wlozyc do sloikow .Do kazdego sloika wsypac 3 lyzki cukru ( ja sypie brązowy), wlac 100 ml rumu- zdecydowanie bacardi a na wierzchu polozyc 2 plasterki cytryny bez skorki.Zalac wszystko wrzaca wodą.Zakrecic wieczka, pasteryzowac krotko, tylko do zagotowania sie wody.Za tydzien nadaje sie do jedzenia.Przed otwarcie słoik wkladamy do lodówki zeby go schłodzić.aaaa i jak już się otworzy słoik...nie da się delektować, pozera sie całosć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kurczę, nietęgo się czuję, do konowała jadę. Oddychać mi trudno jakoś. Monka - gratuluję córeńki, super! I za kawkę dziękuję, skorzystam na pewno. A ja w tym roku cytrynówkę mocno odchorowałam i teraz mnie od niej odrzuca... oj depeeska , to juz nie przelewki trzeba to jak najszybciej skonsultowac ze specjalista w poradni tez uwazaj przy kontaktach z innymi chorymi moze nawet zaloz tak amaseczke profilaktycznie licho nie spi zycze ci szybkiej poprawy stanu zdrowiu :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Frosia podaję sklad....arbuz jest świezutki ,pychota... Przepisik Arbuz pokroic w kostke, usunac pestki, wlozyc do sloikow . Do kazdego sloika wsypac 3 lyzki cukru ( ja sypie brązowy), wlac 100 ml rumu- zdecydowanie bacardi a na wierzchu polozyc 2 plasterki cytryny bez skorki. Zalac wszystko wrzaca wodą. Zakrecic wieczka, pasteryzowac krotko, tylko do zagotowania sie wody. Za tydzien nadaje sie do jedzenia. Przed otwarcie słoik wkladamy do lodówki zeby go schłodzić. aaaa i jak już się otworzy słoik...nie da się delektować, pozera sie całosć... dziekuje pieknie przyda sie na pewno czesto mam problem , bo musze kupic calego arbuza , a we dwoch ciezko go szybko skonsumowac albo wyjezdzam a w lodowce jest jeszcze polowka teraz nie bedzie sie nic marnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzień dobry arbuzik też coś dla mnie tylko o ten rum mam pytanie bo na zdjeciu i większy i mniejszy słoiczek to jakoś proporcjonalnie mniej do małego słoiczka rumu dawać czy jak leci Żaba nie ściemniaj mów kiedy Śub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.