zaba_gonia 21.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 no ja też jestem ciekawa jak niewiemco ziabko -jak tam Twoja nowa pasja? pochwalisz sie zdjeciami ? Ewa pasja sie rozwija. Zaliczyłam juz pierwszy plener w Pradze, podpatrzyłam i dobzre sie bawiłam. Mam troche zdjęc, ale cały czas uważam że nie są na tyle dobre, aby je pokazywać Jeszcze dużo nauki przede mna ps. Wnusio uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 magi witaj kochana gadaj co robisz !!!! fizyk !!!! na jakim forum karawaningowym sie udzielasz ??? (zalogowalam sie kiedys na karawaning.pl) my rowniez od niedawna jestesmy posiadaczami przyczepki depepeska ciesze sie ze zdrowiejesz jak bedziesz chciala wybrac sie na wakacje z P. , to nasza "Ada" jest do waszej dyspozycji dopiero przed godzinka wrocilam z pracy 3 -ci dzien pykam, jutro tez i pojutrze na caly dzien jak nie ma co robic to nie ma , a jak sie sypia oferty to naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Noooo, Frosia, Ty wiesz co, Ty tak nie mów, bo jeszcze uwierzę, i pojedziemy kiedyś z Sołtysem Waszą Adą... A z tą pracą to wiesz przecież, że prawo serii tutaj też obowiązuje, nie? Dobrze, że są jakies oferty, cieszyć się trzeba, kochana, i ja wiem, że Ty się cieszysz. Widział kto Monkę? Przepisa mi obiecała wklepać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dobry wieczór Żaba też obiecała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Bżdąk, bżdąk, pozdrawiam ferajnę Magi, napisz jeszcze jedną fajną sentencję na gg, uwielbiam je czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dps-iu już klepię Ciasto z owocami i pianką 3 szkl. mąki kostka margaryny 1/2 szkl. cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 5 żółtek Z tych składników robimy kruszonkę, lekko rozcierając składniki palcami. pianka 5 białek szczypta soli 1/2 szkl cukru Pianę ubić mikserem. Na blaszkę wykładamy kruszonkę (zostawiając część do posypania na wierzch) na kruszonkę wykładamy owoce (jak robię z jabłkami np. takimi ze słoika to posypuję je cynamonem) na owoce wykładamy pianę z białek i posypujemy resztą kruszonki. Piekę na termoobiegu ok. 40 minut w 160 stopniach. To tyle. Ciasto jest proste i smaczne z różnymi owocami Żaba nie bądź taka pokaż jakieś zdjęcia. To ty myślisz że nie są dobre a nam pewnie i tak kapcie z nóg pospadają z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Znowu o żarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A w zasadzie to może skoczę zrobić szarlotkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Monka jakies znajome to ciasto Moje ulubione, pod sernik i mak tez się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a'propo szkoły, brałam dziś udział w przedstawieniu szkolnym Mamoniu jak odbierasz naszą lokalną telewizję to możesz mnie podziwiać Jestem, jestem, ale jak zwykle trochę poniewczasie Niestety nie oglądałem, psiakrew domyślam się że dużo straciłem A może masz nagrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzięki, Moniś, jeszcze tylko powiedz mi - czy to ciasto w piekarniku bez termoobiegu trzeba piec w 180 czy 200*C? Dzień doberek wszystkim! A kto lubi hafty, decoupage, gobeliny, mase solną i inne rękodzielnicze cudeńka, a do tego ma blisko do Wawy, zapraszam tutaj: http://forum.muratordom.pl/festiwal-sztuki-i-rekodziela-zaproszenie,t174680.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Po tę pigwę to pod Czaplinek, jakby ktoś chciał Na razie walczymy z wykopaniem jej z miejsca, w którym aktualnie przebywa - jest ogromna i zasłania mi całe okno!!!! Ew-ka, a one muszą być z nalewki??? Można zrobić coś bez spirytu??? Kurka, a ja wczoraj dwa razy przez Czaplinek przejeżdżałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 własnie dziś jej stuka 7 m-cy Gratulacje i ....pierdzioszki raczkuje juz ? Moje dzieci z tych nie raczkujących. Myslałam że Nastkę jakoś uda się przekonać, ale moje dziecię nie cierpi leżeć i się męczyć. Troszkę ją do tego raczkowania stymulujemy ale cięzko idzie, ona woli siedzieć i stac na nagocha obecnie ulubiona zabawa spręzynkowanie Pozdrawiam całą ekipę. U nas słonecznie ale wietrznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Monka jakies znajome to ciasto Moje ulubione, pod sernik i mak tez się nadaje no przecież mówiłam dzięki za podpowiedź w temacie innego wykorzystania dps-ia nie mam pojęcia ja to zawsze na oko tą temperaturę ustawiam myślę że 180 to max ale może ullerowa coś podpowie Aga to się Nastka szybko za stawianie wzięła. Może się jeszcze do raczkowania przekona moja też długo siedziała i nie była zainteresowana przemieszczaniem a potem to jakoś szybko poszło. U nas mrok i szaruga, bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 fizyk !!!! na jakim forum karawaningowym sie udzielasz ??? (zalogowalam sie kiedys na karawaning.pl) my rowniez od niedawna jestesmy posiadaczami przyczepki Hej Frosch-ka! Ja pisuję na http://www.forum.karawaning.pl - jako gfizyk Edzia - ja Ciebie też pamiętam! Zresztą 90% tu piszących - również Cześć nawet z jedynego zjadu na którym byłem Fajnie Was znowu czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Oki, Moniś, dzięki. Czy w tę pogodę wszyscy sie pod kocami zakopali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Niestety jeszcze nie wszyscy. Ale ja już wkrótce Tylko mi smyki zasną I herbatka z sokiem malinowo- żurawinowym do tego koca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Aaaaaa, się nie pochwaliłam jeszcze! Dziś było rozdanie ról w przedszkolu. Moje dziecię mi mówi "mamuś, miałem być tatą Jezuska, ale będę pasterzem!" I klepie mi dalej na pamięć z pół przedstawienia Jak ja bym chciała mieć taką pamięć i zdolność zapamiętywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Pasterz lepszy - tata Jezuska miał przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Niee, no z mężem zgodnie stwierdziliśmy, że pasterz (TEN jeden z trzech) to prawie najważniejsza postać w całym przedstawieniu Rola mówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts