frosch 27.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 upss ....niedawno wrocilam z pracy (od rana) , dobrze , ze obiad wczoraj ugotowalam ta "Gwiazdka" po prawej pokazana przez Kasie jest fantastyczna !!!! nalewka bozonarodzeniowa sie robi , sok z pigwy tez (ew-cia a to nie sfermentuje ? ) kwitna mi 2 kaktusy bozonarodzeniowe - grudnik , zygokaktus czy jak to ktos jeszcze nazywa (co ciekawe w zeszlym roku jeden byl bialy , a drugi rozowy ....a teraz oba sa biale ) mam jeszcze pomaranczowego ale kwitnie zawsze w okolicach Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Frosia, a mój bożonarodzeniowy mocno się pospieszył i już przekwita Siedziałam sobie przy kominku, wcinałam sezamki i trach...poleciało kawałek jedynki na stycznej Zadzwoniłam do swojej stomatolog przerażona, dobrze, że mnie wcisnęła bez kolejki. Przed chwilą wróciłam z jedyneczką naprawioną, ale lżejsza o 140zł dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ceny wojewódzkie widzę u mnie 20zł taniej Froszka z tą pigwą to nie czekaj wypij przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A ja dzisiaj po południu odpłynęłam i zasnęłam. Dziecko ze szkoły wróciło, to matke dopiero obudziło. Frosia, Jamles to chyba rację ma. A bildy kaktusów kwitnących kaj som? Tolunia, no ja Ci współczuję, znam temat z autopsji. Tylko mnie się pół jedynki ułamało, a nie kawałeczek. Bez mostka się nie obeszło. A ile kasy - Veruniu, a gdzie Ty właściwie pracujesz? Tzn. czym się zajmujesz zawodowo? Projektowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Nie ma to jak kawa w sobotni poranek! oczywiście, pod warunkiem, że jest to po 10-tej ! TOLA - kopę lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 nalewka bozonarodzeniowa sie robi , sok z pigwy tez (ew-cia a to nie sfermentuje ? ) sok z pigwy bez alkoholu najwyżej 5 dni !!!! musisz codziennie sprawdzać organoleptycznie czyli wąchać albo niuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dzień doberek, znowu wszystkich wywiało... Dzisiaj sie twórczo rzy maszynie do szycia zrealizowałam, uszyłam Sołtysowi pod choimkę taki worek na skarpety brudne, bo wszędzie mi je rozwala. Nie wiem, czy to bardziej dla niego czy dla mnie prezent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ew-cia , dzieki - narazie jest ok ale pewnie jutro wymieszam ten sok z wóda depeesia narazie obsypane sa tylko paczkami , ale juz jeden dal mi znac ,ze wcale nie jest bialy , tylko ma rozowe preciki w srodku moze jutro cykne fotosa to wam pokaze padnieta jestem okrutnie ale jutro na szczescie woooolne kurde , nie kupilam sobie farby do wlosow a Frosch mi mial wlosy farbowac rosna mi te kłaki jak wsciekle odrosty mi sie porobily u was tez pada ? bo u mnie nonstper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 U nas to dzisiaj piekny słoneczny dzionek był, aż miło było na dwór wyjść. No z tych włosów to się tylko ciesz, kochana. Wiesz przecież, ilu ludzi o takich marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Cześć! Jednak Tata Jezuska, czyli Święty Józek! Bo Kuba (któyr miał być Tatą Jezuska) na próbach się ksywił i stanęło na tym, że to mój syn będzie Józkiem Ubrany będzie w prześcieradło i sznur Cieszy się bardzo, bo Mamą Jezuska jest Martynka, jedna z jego ukochanych koleżanek (ma ich trzy ) Pewnie się zryczę na tym przedstawieniu Szaro, buro i deszczowo u nas. A takie miałam piękne plany na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Cztery swiece na stroiku adwentowym Na stroiku adwentowym palily sie cztery swiece. Bylo cicho. Tak cicho, ze mozna bylo uslyszec, jak owe swieczki zaczynaja rozmawiac. Pierwsza swieca wzdechnela i powiedziala: "Nazywam sie pokoj. Moje swiatlo sie pali, ale ludzie nie utrzymuja pokoju, oni mnie nie chca". Jej swiatlo stawalo sie coraz mniejsze az calkiem zgaslo. Druga swieca migotala i migotala i powiedziala: "Nazywam sie wiara. Ja tez jestem zbyteczna. Ludzie nie chca nic wiedziec o Bogu. Nie ma sensu, zebym dalej sie palila". Przelecial przeciag po calym pomieszczeniu i swieca zgasla. Cicho i bardzo smutno odzywa sie trzecia swieca: "Nazywam sie milosc - Nie mam juz wiecej sily, zeby sie palic. Ludzie odstawili mnie na bok. Oni widza tylko siebie, a nie widza innych, ktorych powinni kochac". I z ostatnim migotaniem zgaslo i jej swiatlo. Wtedy weszlo dziecko do pokoju. Popatrzylo na swiece i powiedzialo: "Ale, ale wy musicie sie palic, nie mozecie byc zgaszone!" I zaczelo plakac. Wtedy odezwala sie czwarta swieczka i powiedziala: "Nie boj sie! Jak dlugo ja sie pale, mozna znowu zapalic inne swieczki. Nazywam sie nadzieja". Dziecko wzielo zapalke do reki, zapalilo ja od czwartej swieczki i zapalilo pozostale....... Dopóki trwa nadzieja nic nie jest skonczone. http://2.bp.blogspot.com/_ikaGfO6Wkmo/SSvqq0eJWgI/AAAAAAAAASQ/3qeQ_jN2DVY/s400/adwent.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ew-ka - już to kiedyś czytałem.Bardzo fajne i oddaje sens życia, bo .. "nadzieja umiera ostatnia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no hej Robaczki kawka wypita lece na miasto jak wroce to bede acha , wunia , jeszcze raz wszystkiego naj naj !!!! http://www.meinsachsen.net/ecards/denken_fuehlen/gefuehle_liebe/pic/~_liebe_blumen_rot_rose_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bry dzień a w zasadzie witam popołudniowo Ewunia świętuję? to się przyłączę i najlepszości http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/0/5/8/2/5820_52085820_801.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a to ja i moje 2 córki: http://1.bp.blogspot.com/_Sof-I8As76Q/So_OZqoNhqI/AAAAAAAAAA4/3nB1L05k4eQ/s320/image-upload-46-770096.jpg Funia, a Ty kiedy dokładnie się rozpakowywujesz? Na urodziny Hani, ale kiedy to wypada? PS: JA tez mam 2 córki, tylko już obie po tej stronie _edit_ Qrcze Funia, to Ty już rozpakowana, matko jakie to skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.11.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja też się często gubię w forumowych newsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 zwlaszcza ostatnio mozna sie pogubic w tych dzieciach poszlam do sklepu w celu zakupienia jakichs ozdobek swiatecznych do dekoracji mieszkania a wrocilam ......z bielizna ,..... ..ponczoszkami , rajstopkami i koszulkami coz , bede musiala w adwencie siebie dekorowac czy moze jest post, hę mysle , ze prowokowac mozna , coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Czeeeeść! Też pojechałam do miasta. Nic nie kupiłam. Doszłam do wniosku, że sama coś zrobię, te dekoracje jakies takie wszystkie jednakowe i plastikowe... Nawet jak nie sa plastikowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Nie czujecie się trochę chorzy? Dostałem od kolegów przepis na lekarstwo od grypy! Czy deszcz pada, czy to rosa? Nie! To żonie kapie z nosa! W uszach szumi, w głowie dudni, jakby wpadła gdzieś do studni. Oczy mętne,w gardle chrypa, dopadła ją świńska grypa! Ja też się już gorzej czuję więc kurację zastosuję. By wirusa zlikwidować, trzeba zacząć się kurować. Już mikstury namieszane, w barku są przygotowane. Jest Martini z oliwkami i spirytus jest z wiśniami, a do tego czysta z miodem, ochłodzona lekko lodem. No i jeszcze Brendy z colą, dobra jest gdy zęby bolą. By się wzmocnić witaminą to Tequila jest z cytryną. A do tego jeszcze rum, by wyleczyć w głowie szum. A na katar prosta sprawa, w Żubrówce się moczy trawa. Wirus ostrzy na mnie zęby, a ja lejek robię z gęby. Kiedy wszystko to wypiję, to bakcyla wnet zabiję. A na koniec zrobię grzańca i załatwię tym skubańca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam grudniowo kiedy to się stało, niedawno był styczeń'09 poszlam do sklepu w celu zakupienia jakichs ozdobek swiatecznych do dekoracji mieszkania a wrocilam ......z bielizna ,..... ..ponczoszkami , rajstopkami i koszulkami coz , bede musiala w adwencie siebie dekorowac czy moze jest post, hę mysle , ze prowokowac mozna , coooo ? No nie uchodzi Froszku, nie uchodzi http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/k050.gif Nie czujecie się trochę chorzy? U nas chyba skroi się opieka na krasnoludka grzańcem jej skubańca nie załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts