jamles 20.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ...... A Wy? Ubraliście już Wasze choinki? ... jeszcze w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Mój mąż właśnie pojechał do lasu do leśniczego po drzewko Ciekawe co przywiezie A ubierać dziś chyba będziemy. Nie wytrzymam do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Mój mąż właśnie pojechał do lasu do leśniczego po drzewko Ciekawe co przywiezie A ubierać dziś chyba będziemy. Nie wytrzymam do czwartku a ten leśniczy to dzisiaj przy niedzieli jest w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jak ma lesniczówkę pod lasem albo i w lesie, to jest. U nas niezależnie kiedy, zawsze można pójść do leśniczego 2 domy od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.12.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Dzień doberek! Słonko u nas świeci, -16*C, śnieg dokoła - ależ zima piękna! Dzisiaj chyba choinkę ubierzemy, już doczekać się nie mogę! A Wy? Ubraliście już Wasze choinki? My dzisiaj ubralismy. Ale pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 My też ubraliśmy Tylko słabo pachnie bo mąż wybrał jodłę kaukaską do samego sufitu Piękna jest Tylko słabo pachnie, hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.12.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 cos sie zdublowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.12.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Witam przedswiatecznie i zaraz znikam......bo jakos nic samo sie nie zrobi. Ślicznie dziękuje za życzenia Wczoraj udało mi sie upiec placki do królewca i zrobic śledzie z rodzynkami, no i oczywiscie popakowac prezenty Dzisiaj lajcikowo sprzatanie, pranie, gotowanie obiadu a w międzyczasie szykowanie do świąt. Muszę dzisiaj jeszcze przygotowac kapuste do farszu na pierogi Całe szczęście ze chłopaki juz prawie zdrowi (znowu angina sie przyplątała ) to choinke sami będą w środę albo czwartek z rana stroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 WSZYSTKIM WYTRWAŁYMradosnych, szczęśliwych, rodzinnych,pełnych miłości, uśmiechu, odpoczynku, Świąt- życzy tola http://www.belzec.pl/files/20071217zyczenia_html_m22139983.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wszystkim wytrwałym życzę spokojnych i radosnych Świąt w miłej rodzinnej atmosferze http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3986.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Kochani!Niech te Święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam radość, rodzinne ciepło i miłość, oraz dużo, dużo zdrowia!Niech pachną choinką i babcinymi piernikami, tak aby ten czas na zawsze pozostał w Waszych sercach! Ania z rodziną http://www.grybow.diecezja.tarnow.pl/galeria/BozeNarodzenie2008/thumbs/Boze%20Narodzenie%202008%20243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.12.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://zyczenia.web21.pl/uploads/2008/10/8is3aakrll1.gif Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Ullerowa z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Moi roztomiliNiych Wom bydom dane wszystkie dobre życia dary,szczegolnie tyj Świontecznyj chwili!Zdrowko niych Wom dopisuje i rybka smakujeDary Boskie niych bydom Wom kożdy chwilki udziałymCieszcie sie świontecznym czasym wroz ze światym całym!Kej już zawito Nowy 2010 Rok w nasze życia progiSzczynście miłość, zdrowie i radość sercaNiych Wasze życie stale zdobi!życzy Wom wszyskim bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.12.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 u mnie 1 kg na plusie a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.12.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nie przyznam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 DPS-ia ....zrobiłam chleby na zakwasie z Twojego bloga ....wyszły fantastycznie Popakowałam w celofan ,zawiązałam czerwone kokardki i porozdawałam Rodzinie i znajomym jako prezenty w Wigiliję .....zrobiły furorę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 ja dopiero jak pojechalam do rodzicow w drugi dzien swiat i zjadlam makowki i liniochy to poczulam swieta!!!!!!!!!!!!!! niebo w gebie!!!! Pozdrawiam wszytskich poswiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.12.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 d.bry poświątecznie nie chce mi się wszystkiego czytać więc wysyłam wszystkim buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cześć wszystkim wytrwałym! Jak radzicie sobie z bólem i bezsilnością gdy ktoś bliski cierpi masakrycznie i nikt nie potrafi mu pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts