Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To jeszcze oświadcz kto jest zwyciężcą :D I kiedy wręczenie nagrody (to juz może być na priv.) :wink: :D

Chyba trochę Cię wkręciłam z tą nagrodą, co ? Ale jak piszesz "czy ktoś zgadnie ?" to nie tak za friko się zgaduje - prawda ? :wink: :D

• Odpowiedzi 664
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lubnów od samego początki nam sie strasznie spodobał ...ale to nie tu :)

a przy okazji - szukamy drewna na więźbę - oczywiście dobrego, tanio i gdzieś w okolicach :) może ktoś ma jakis namiar?

crazy_mary

Tartak masz w Obornikach Śląskich.

Możesz też sprawdzić w Siedlcu, ul. wrocławska 17,.

Ja biore więźbę od nich, w nast. tygodniu bedę miał ją na budowie, bede mogl wiecej powiedziec o jakosci.

pozdr.

Pijaki

Też właśnie myslimy o zamówieniu drewna z Obornik, chyba że znajdzie sie coś lepszego.

A gdzie zamawiacie okna? Jestem na etapie poszukiwań solidnej firmy - i generalnie nie możemy się zdecydować czy brać drewniane czy pcv?

drewniane lepiej będa pasowoały do okiennic i drewnianych elementów balkonów itp, ale z kolei słyszałam i widziałam :) że drewnianie trzeba często konserwowac bo inaczej kiepsko wyglądaja .

PiJaki daj znac jak wiezba z Siedlca

Witam, jeśli ktoś szuka sprawdzonej, szybkiej i dobrej ekipy budowlanej, mogą zaczynać nawet teraz, to podaję namiary:

Bogusław Zych

tel. 600588140

Jak budują? Zapraszam do naszego dziennika

Ja mam okna od Braci Kowalskich z Szymanowa k/Rawicza. Jestem bardzo zadowolona z okien i z obsługi. Teraz robia dla mnie drzwi zewnętrzne.

A więźbe brałam z Łaz Wielkich k/Milicza. Super drewno - na razie po półtora roku żadnych zastrzeżeń.

Grupo,

potrzebuję namiar na dobre i tanie (wiem, wiem, to się podobno wyklucza) biuro projektowe - przyszedł czas na projekt przyłacza wody. Wiem, że czas jakiś temu wątek się przewinał, ale nie pamiętam na której grupie wrocławskiej. Nie mogę się do tego dokopać. Pomóżcie :oops:

Witam ponownie,

Czy jest ktoś na forum lub znacie kogoś kto ma do sprzedania / wyporzyczenia barak budowlany lub garaż z Wro lub okolic?

Dzieki za info

no witam sąsiadów :)

ja będę chciał "pogonić po taniości" swój baraczek ale gdzieś dopiero za miesiąc... nie wiem czy możecie tyle czekać

Witam,

my zaczęliśmy budowę domku

http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w2112b.

Na razie mamy wybudowany gospodarczo-mieszkalny, w którym mieszkamy.

Budujemy sie w Brzeziej Łące(za Kiełczowem).

Mamy wylany fundament, no i szukamy teraz ekipy do stanu surowego otwartego.Zobaczymy jak się uda..

Pozdrawiam :D

Tak szukam, jeśli możesz to mi podeślij namiary :D

z czystym sumieniem polecam:

http://www.perspectiv.pl

Pan Jacek Dobrzański

tel 604 274 611

ja wręcz przeciwnie.Mimo,że były ceny uzgodnione wyszło jakoś drożej :(

Beton w poniedziałek zamawiałam z hurtowni budowlanej w Miekini Czystopole się nazywa, oni sprzedali mi B20 za 235 zł (m3)plus 350 za pompę ryczałtowo

beton mają z

Berger Beton sp. z o.o.

Wrocław, ul. Szczecińska 11 ,

http://www.bergerbeton.pl ,

maja tak tanio bo im podobno piasek sprzedaja więc jest to forma wymiany :wink:

Brutto czy netto?Bo jak netto to dużo.