bestyjeczka 03.09.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Sam poszukuję za to ekipy do ocieplenia zewnętrznego i elewacji pozdrawiam Adam Ja też poszukuję sprawdzonej ekipy do ocieplenia zewnętrznego - możecie kogoś polecić? Jakoś wyszukiwanie po grupie wrocławskiej mi nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.09.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ja też poszukuję sprawdzonej ekipy do ocieplenia zewnętrznego - możecie kogoś polecić? Jakoś wyszukiwanie po grupie wrocławskiej mi nie idzie na ostatnich 10stronach grupy wroclawskiej znajdziesz 2lub 3 namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 05.10.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Klodziki, moim zdaniem najważniejszy jest montaż okien , ja wybrałem Jezierskiego bo widziałem , że i właściciel firmy jest bardzo solidny i pracownicy montujący okna są profesjonalistami, dlatego się na nich zdecydowałem. Właściciel jest w branży lat kilkanaście, zrobił mi 4 godzinny wykład o oknach i profilach. Cena taka sama jak Avente, a okna 100 razy lepsze. Firma jest z Oleśnicy. I się może jeszcze Bauman nazywa ? Zgadzałby się ta metoda na wykład itd. Obyś reklamacji nie musiał zgłaszać - bo wtedy pan Mariusz ma Cie w dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 05.10.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Rzeczywiście firma Bauman, biuro w Oleśnicy i we Wrocławiu na Jaracza. Okna Jezierskiego i tańsze Salamandry są zamontowane w biurze w Oleśnicy. Ja brałem okna, bramę garażową z Krispola, żaluzje z siłownikami, wszystko w kolorze orzecha. Najlepiej zadzwoń do właściciela i umów się na rozmowę wtedy zobaczysz różnicę w traktowaniu klientów przez niego w porównaniu z innymi firmami. tel. 501349473 Pan Mariusz Sobiela. Pozdawiam. No jak kupujesz Zareklamuj a poczujesz różnicę. Dwa miechy czekam i ciagle albo nie wie, albo na wakacjach, albo na wyjeździe albo coś tam innego........... generalnie zawiodłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 09.02.2016 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 witajcie, czy ma może ktoś namiary na jakąś niedrogą firmę architektoniczną która wprowadziłaby pewne zmiany w projekcie lub też wykonała go od podstaw. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts