BeaWroc 11.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne257s.jpg przyłączam się do zyczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 16.04.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Przeglądałam forum w poszukiwaniu informacji na temat pustaka Roben Poroton 24, jednak te do których się dokopałam są dość stare. Jakie Wy macie doświadczenia z tym materiałem, a przede wszystkim jak wypada w porównaniu z Porothermem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyd 17.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a ja trochę z innej beczki... Gdzie udać się po okna, żeby kupić je w logicznej cenie?Jakiego rzędu rabatów mogę się spodziewać przy zakupie 23 okien? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 17.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Proponuję wysłać zapytania mailowe wraz z projektem okien do kilku producentów - tych dużych i takich małych, lokalnych. Często mają jakieś promocje, ale ciężko je wszystkie zebrać na raz, a tak będziesz miec ofertę na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a ja trochę z innej beczki... Gdzie udać się po okna, żeby kupić je w logicznej cenie? Jakiego rzędu rabatów mogę się spodziewać przy zakupie 23 okien? pozdrawiam,Nie pytaj się o rabaty tylko o cenę finalną. Co z tego, że dostaniesz 20% rabatu jeżeli cena wyjściowa będzie o 30% wyższa od innej oferty z 10% rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 17.04.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam szanownych forumowiczów, śledzę te wszystkie wątki na innych wrocławskich forach od kilku miesięcy i nawet nie zauważyłem, że powstaje kolejna "najnowsza grupa wrocławska" co się bardzo dobrze składa, bowiem również w tym roku planuję postawić swoje własne cztery kąty. Zamierzam wybudować się w Radwanicach k/Wrocławia. Plan mam taki, że chcę postawić domek jednorodzinny z poddaszem użytkowym oraz obok dwustanowiskowy garaż wolnostojący również z poddaszem użytkowym. A to dlatego, że nigdy nie wiadomo jak to będzie z pracą więc postanowiłem, że poddasze nad garażem wynajmę. Ponieważ w chwili obecnej mieszkam za granicą toteż większość kwestii papierkowych zleciłem pracowni projektowej ETKA w Oławie - poleconej notabene na poprzednich forach wrocławskich. Niestety na chwilę obecną czy pracownia jest dobra czy zła nie jestem w stanie nic powiedzieć, bowiem wszystko jest w trakcie. Na pewno dam znać czy są warci swojej ceny. Gdyby ktoś chciał to mogę podrzucić ich cennik na którym bazowaliśmy naszą wycenę za zagosp terenu, wszelkie przyłącza i projekty oraz oczywiście zmiany w projekcie. Ufff ale się rozpisałem, nie odzywałem się od miesięcy, a teraz proszę - maksymalny wylew słów pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.04.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Plan mam taki, że chcę postawić domek jednorodzinny z poddaszem użytkowym oraz obok dwustanowiskowy garaż wolnostojący również z poddaszem użytkowym. A to dlatego, że nigdy nie wiadomo jak to będzie z pracą więc postanowiłem, że poddasze nad garażem wynajmę. Mam nadzieję, że wiesz, że za budynek nie mieszkalny płaci się o wiele większy podatek aniżeli mieszkalny. Jeżeli więc planujesz nad garażem zrobić "mieszkanie" to zgłaszaj garaż jako budynek mieszkalny a nie garaż/gospodarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzisiaj zostały złożone nasze dokumenty o pozwolenie na budowę do starostwa. 65 dni i możemy startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 17.04.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam Waszą Grupę Budujacą i przepraszam za spam ale.... "SOS!!!! 14 kwietnia b.r. w Wągrodnie /Piaseczno spalił się doszczętnie dach domu, naszych weterynarzy i sąsiadów. Przeprowadzając się pod Piaseczno nawet nie sądziliśmy, że spotkamy tu tak miłych i życzliwych ludzi, którzy wspaniale potrafią pomagać naszym czworonogom.Teraz sami potrzebują pomocy! Liczy się każda złotówka. My wszyscy, którzy ich znamy prosimy o pomoc dla nich!" http://pogorzelcy.sos.pl/ Wątek: http://forum.muratordom.pl/piaseczno-i-okolice,t2135-12540.htm 17 Kwiecień 2009 12:25 Temat postu: SOS!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 albert07 - - witamy i miło, że się przyłaczyłeś do grupy Aniu - GRATULACJE, super, że udało Wam się złożyć dokumenciki :) już zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 17.04.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Plan mam taki, że chcę postawić domek jednorodzinny z poddaszem użytkowym oraz obok dwustanowiskowy garaż wolnostojący również z poddaszem użytkowym. A to dlatego, że nigdy nie wiadomo jak to będzie z pracą więc postanowiłem, że poddasze nad garażem wynajmę. Mam nadzieję, że wiesz, że za budynek nie mieszkalny płaci się o wiele większy podatek aniżeli mieszkalny. Jeżeli więc planujesz nad garażem zrobić "mieszkanie" to zgłaszaj garaż jako budynek mieszkalny a nie garaż/gospodarczy. Tak też mam w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 24.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 pamparampampam zaczęliśmy (dokładnie to dziś już bloczki na ławach układają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 24.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Gratulacje teraz to już mury będą piąć się w górę u mnie kończą strop nad parterem... i na dzień dzień dzisiejszy mają 4 tyg poślizgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 24.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a do mnie Moniko do tej pory się nie odezwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 25.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Proszę o namiary na architekta do zmian i adaptacji projektu.Z góry bardzo dziękuje.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 25.04.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Proszę o namiary na architekta do zmian i adaptacji projektu. Z góry bardzo dziękuje. pozdrówka Witam, ja właśnie jestem na etapie zmian w projektach i robi to dla mnie firma ETKA z Oławy, na chwilę obecną jedyne co mogę powiedzieć, to to że wyglądają na kompetentnych, ale czy są w rzeczywistości to się jeszcze okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 27.04.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Gratulacje teraz to już mury będą piąć się w górę nie chcę zapeszać ale sami dali sobie termin do 31 lipca. na pokrycie dachu. w tydzień ściągnęli humus, wytyczyli, zrobili wykopy pod ławy, uzbroili, zalali ławy, i ułożyli ~połowę bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 w tydzień ściągnęli humus, wytyczyli, zrobili wykopy pod ławy, uzbroili, zalali ławy, i ułożyli ~połowę bloczków Gratuluję tak sprawnej ekipy !!! U mnie miesiąc potrzebowali na wylanie ław i to nie do końca. Bloczki też już częściowo stawiają. To teraz będzie widać że sie coś dzieje ? nie chcę zapeszać ale sami dali sobie termin do 31 lipca. na pokrycie dachu. Hi, hi u nas w umowie jest 31 sierpień (to chyba ten miesiąc na kopanie ław ) Dobrze, że ładna pogoda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 27.04.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a u mnie nic, cisza, kasy nie mam:) myślałam, że działkę sprzedam i z tego zacznę. Nie ma chętnych....będę czekać, w najgorszym wypadku, założźę grupę 2011:) pozdr. seeeeeeerdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts