Megana 27.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a u mnie nic, cisza, kasy nie mam:) myślałam, że działkę sprzedam i z tego zacznę. Nie ma chętnych....będę czekać, w najgorszym wypadku, założźę grupę 2011:) pozdr. seeeeeeerdecznie Grandzia13, nie martw się co się odwlecze to nie uciecze. Na pewno niedługo sprzedasz działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 27.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a u mnie nic, cisza, kasy nie mam:) myślałam, że działkę sprzedam i z tego zacznę. Nie ma chętnych....będę czekać, w najgorszym wypadku, założźę grupę 2011:) pozdr. seeeeeeerdecznie Grandzia13, nie martw się co się odwlecze to nie uciecze. Na pewno niedługo sprzedasz działkę dokładnie nie ma tego złego, przynajmniej dzidzia podrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Grandzia13 a tobie teraz nie wolno się denerwować ! Także spokojnie, powolutku , co ma być to będzie a marzenia się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 06.05.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 no i stało się Rozstaliśmy sie z ekipą budowlaną Stanęło na ułożeniu stropu nad parterem... nawet h...m nie wylał...teraz musimy szukeć nowej ekipy budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 no i stało się Rozstaliśmy sie z ekipą budowlaną Stanęło na ułożeniu stropu nad parterem... nawet h...m nie wylał...teraz musimy szukeć nowej ekipy budowlanej Hej, przykro gdy ludzie są nieodpowiedzialni my dziś zrezygnowaliśmy z pana od płotu, a jeszcze nie zaczął............. na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 06.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mój ślubny też miał przeczucie żeby umowy z nim nie podpisywać...no ale podpisał...teraz szukamy nowej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mój ślubny też miał przeczucie żeby umowy z nim nie podpisywać...no ale podpisał...teraz szukamy nowej ekipy Na pewno kogoś znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.05.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no i stało się Rozstaliśmy sie z ekipą budowlaną Stanęło na ułożeniu stropu nad parterem... nawet h...m nie wylał...teraz musimy szukeć nowej ekipy budowlanej Hej, przykro gdy ludzie są nieodpowiedzialni my dziś zrezygnowaliśmy z pana od płotu, a jeszcze nie zaczął............. na szczęście. Meganko a co sie stalo z Panem od plotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Meganko a co sie stalo z Panem od plotu? Hej MRS.CONSTR.- zapraszam do mojego dziennika opisałam tam wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 10.05.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 czy ktoś już myślał o betonowym szambie bo ja zaczęłam ... myśleć , bo kupić to tak za bardzo jeszcze nie wiem gdzie, może ktoś mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JadwigaW 12.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 BeaWroc w której betoniarni kupujesz beton ponieważ cena jest atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Beton w poniedziałek zamawiałam z hurtowni budowlanej w Miekini Czystopole się nazywa, oni sprzedali mi B20 za 235 zł (m3)plus 350 za pompę ryczałtowo beton mają z Berger Beton sp. z o.o. Wrocław, ul. Szczecińska 11 , http://www.bergerbeton.pl , maja tak tanio bo im podobno piasek sprzedaja więc jest to forma wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 JadwigaW jeśli chodzi o beton to zadzwoń jeszcze do Sanbetu. Dla mnie Sanbet okazał się bardziej atrakcyjny cenowo zarówno jeśli chodzi o pompę jak i beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 13.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Potwierdzam Sanbet dał mi też dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 14.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Potwierdzam Sanbet dał mi też dobrą cenę. spróbujcie dyckerhoffa na ul. rychtalskiej - w marcu - 205 netto, a pompa 240, dojazd 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IrekiOla 17.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam! PnB otrzymaliśmy, w przyszłym tygodniu ściąganie humusu, budowlańcy ugadani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartilop 17.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 czy ktoś już myślał o betonowym szambie bo ja zaczęłam ... myśleć , bo kupić to tak za bardzo jeszcze nie wiem gdzie, może ktoś mi pomoże Jesli chodzi o szambo to dobrze bylo by sie zgrac w dwie trzy osoby i zamowic z okolic Radomia. Szambo 10m3 z transportem i montazem okolo 3000. Jak transport 2-3 szt to moze byc taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 17.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 czy ktoś już myślał o betonowym szambie bo ja zaczęłam ... myśleć , bo kupić to tak za bardzo jeszcze nie wiem gdzie, może ktoś mi pomoże Jesli chodzi o szambo to dobrze bylo by sie zgrac w dwie trzy osoby i zamowic z okolic Radomia. Szambo 10m3 z transportem i montazem okolo 3000. Jak transport 2-3 szt to moze byc taniej. Ja też byłabym zainteresowana zakupem szamba...może w grupie będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jesli chodzi o szambo to dobrze bylo by sie zgrac w dwie trzy osoby i zamowic z okolic Radomia. Szambo 10m3 z transportem i montazem okolo 3000. Jak transport 2-3 szt to moze byc taniej. Te 3000 PLN masz na myśli betonowe czy plastikowe ? Na razie jestem laikiem w tych sprawach ale skoro ma się zbierać grupa to się zainteresuje i poprawiajcie mnie jakbym strzelała gafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jesli chodzi o szambo to dobrze bylo by sie zgrac w dwie trzy osoby i zamowic z okolic Radomia. Szambo 10m3 z transportem i montazem okolo 3000. Jak transport 2-3 szt to moze byc taniej. Te 3000 PLN masz na myśli betonowe czy plastikowe ? Na razie jestem laikiem w tych sprawach ale skoro ma się zbierać grupa to się zainteresuje i poprawiajcie mnie jakbym strzelała gafy Jak z Radomia to tylko betonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts