bartilop 06.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 bartilop napisał: Ja bede zamawial szambo okolo lipca sierpnia. A Wy jak planujecie? moze być lipiec albo sierpień , chociaż wolę lipiec , im szybciej zakopię to coś , tym lepiej bedzie wyglądała działka My budujemy się po zachodniej stronie Wrocławia- czyli naŚrodę Śląską Ja pod koniec lipca mam planowany SSZ wiec po tym etapie bede zajmowal sie takimi sprawami jak instalacje i wlasnie szambo. Ja tez buduje sie na zachod, okolice Lutyni. Wiec bylo by dobrze sie zgrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 09.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 zalałem strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 zalałem strop Gratuluję :) fajnie uczucie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 09.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 bartilop napisał: Ja pod koniec lipca mam planowany SSZ wiec po tym etapie bede zajmowal sie takimi sprawami jak instalacje i wlasnie szambo. Ja tez buduje sie na zachod, okolice Lutyni. Wiec bylo by dobrze sie zgrac. no to super bo my okolice Brzezinki Sredzkiej skoro tak to powiem tacie zeby szukał w miare tanich i dobrych , poczekamy do konca lipca , toz to przeciez za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 10.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Megana super uczucie zwłaszcza jak już można chodzić po stropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 zalałem strop Również gratuluję !!! teraz można grillować na podłodze Ja mam wrażenie że tego nigdy nie doczekam Powoli załapuje doła psychicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 10.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 doczekasz, doczekasz. ja miałem takie wrażenie z kredytem ale wreszcie sie udało grill na dachu - pomysł niezły no i wreszcie mogę ciepłą herbatę na działce wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 zalałem strop Ryska -Również gratuluję !!! teraz można grillować na podłodze Ja mam wrażenie że tego nigdy nie doczekam Powoli załapuje doła psychicznego Ryska - napiszę Ci co mówię innym - pomyśl, że inni nie mogą zrobić nic są chorzy, lub nie mają pracy, a ty ''BUDUJESZ DOM'' i myślę, że po za tymi wszystkimi dołami, dołkami i kałużami w duchu się cieszysz i ciesz się chwilą, bo nikt nie powiedział, że nie może być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 pomyśl, że inni nie mogą zrobić nic są chorzy, lub nie mają pracy, a ty ''BUDUJESZ DOM'' i myślę, że po za tymi wszystkimi dołami, dołkami i kałużami w duchu się cieszysz i ciesz się chwilą, bo nikt nie powiedział, że nie może być gorzej święta prawda, wiem, że nie zauważa się zdrowia, pracy, tego co się ma, ale jesteśmy tylko ludźmi i rzadko kiedy porównujemy się do tych "gorszych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 pomyśl, że inni nie mogą zrobić nic są chorzy, lub nie mają pracy, a ty ''BUDUJESZ DOM'' i myślę, że po za tymi wszystkimi dołami, dołkami i kałużami w duchu się cieszysz i ciesz się chwilą, bo nikt nie powiedział, że nie może być gorzej święta prawda, wiem, że nie zauważa się zdrowia, pracy, tego co się ma, ale jesteśmy tylko ludźmi i rzadko kiedy porównujemy się do tych "gorszych". Słowo ''gorsi'' trochę dziwnie brzmi, ale pewnie chodziło Ci o tych, którym się nie wiedzie , ale koło fortuną się toczy.............mam nadzieję, że będziemy wszyscy mieć pracę, zdrowie i siły na budowę, a później możliwość spłaty kredytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 i żeby .............. jeszcze zostało na wycieczkę z ciepłym morzem (oczywiście dla wszystkich którzy lubią) a tak sobie powybrzydzam, a co dostałam wiadomość że na wtorek mam zamawiać chudziaka jednak coś idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 i żeby .............. jeszcze zostało na wycieczkę z ciepłym morzem (oczywiście dla wszystkich którzy lubią) a tak sobie powybrzydzam, a co dostałam wiadomość że na wtorek mam zamawiać chudziaka jednak coś idzie do przodu To my w górki No proszę, ktoś tu marudził przed chwilką, a już chudziaczka będzie lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 podoba mi się to już . 2 m-ce i 22 dni od wejścia ekipy na budowę - raczej by pasowało nareszcie , alle .... patrz 5 postów wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 12.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A ja tak trochę z innej beczki. Potrzebuję wykonać przyłącze wody i gazu, a co za tym idzie całą niezbędną (?) papierologę. Mam już zgodę na warunki przyłącza wody i złożyłam już pismo o przyłącze gazu (zarówno infrastruktura gazu jak i wody jest już w drodze). Kwestia mapek... Geodeci wołają sobie 800-1000zł. Biura projektowe średnio 800. No i oczywiście wszędzie trzeba czekać kilka tygodni. Stąd moje pytanie - jak zgrać załatwienie przyłącza wody i gazu, aby dwa razy nie płacić za mapy do celów projektowych (woda będzie pewnie za miesiąc, a gaz najszybcie przyłączą za rok ). A może macie jakichś tańszych geodetów i projektantów? Będę wdzięczna za namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.06.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja mam wrażenie że tego nigdy nie doczekam Powoli załapuje doła psychicznego To ta cholerna pogoda Budowanie idzie później bardzo szybko, wykańczanie (się) już wolniej, a jakby nie było to w 12-18 miesięcy można się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ryska[/b] GRATULUJE CHUDZIAKA Meganka ma racje ,trzeba sie cieszyc tym co mamy ,mimo frustracji zwiazanych z budowa Mnie denerwuje ,ze jeszcze nie zaczelam ,ale obiecalam sobie ,ze w wakacje zaczynam zalatwiac papierki .Ciekawe ile mi zejdzie i czy nie osiwieje z nerwow [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ryska[/b] GRATULUJE CHUDZIAKA Meganka ma racje ,trzeba sie cieszyc tym co mamy ,mimo frustracji zwiazanych z budowa Mnie denerwuje ,ze jeszcze nie zaczelam ,ale obiecalam sobie ,ze w wakacje zaczynam zalatwiac papierki .Ciekawe ile mi zejdzie i czy nie osiwieje z nerwow [/b] MRS.CONSTR. - będzie dobrze, a potknięcia muszą być, więc wkalkuluj je w załatwianie, będzie łatwiej , gdy coś pójdzie nie tak Nam zajęło jakieś 2 m-c, ale teraz z wodą to powalczymy i zaraz się okaże, żę będziemy wybudowani, a nie będziemy mieć wody W najborszym przypadku sołtys zajmuje się rozwożeniem wody - czyż nie cudownie........................... więc po co walczyć o to, żeby ludzie mieli wodę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ryska[/b] GRATULUJE CHUDZIAKA Meganka ma racje ,trzeba sie cieszyc tym co mamy ,mimo frustracji zwiazanych z budowa Mnie denerwuje ,ze jeszcze nie zaczelam ,ale obiecalam sobie ,ze w wakacje zaczynam zalatwiac papierki .Ciekawe ile mi zejdzie i czy nie osiwieje z nerwow [/b] MRS.CONSTR. - będzie dobrze, a potknięcia muszą być, więc wkalkuluj je w załatwianie, będzie łatwiej , gdy coś pójdzie nie tak Nam zajęło jakieś 2 m-c, ale teraz z wodą to powalczymy i zaraz się okaże, żę będziemy wybudowani, a nie będziemy mieć wody W najborszym przypadku sołtys zajmuje się rozwożeniem wody - czyż nie cudownie........................... więc po co walczyć o to, żeby ludzie mieli wodę w domu Co racja to racja Meganko Hmm.. Z tym rozwozeniem przez soltysa to moze byc niezly pomysl zawsze jakies informacje naplyna ze wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Co racja to racja Meganko Hmm.. Z tym rozwozeniem przez soltysa to moze byc niezly pomysl zawsze jakies informacje naplyna ze wsi Albo w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.06.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Co racja to racja Meganko Hmm.. Z tym rozwozeniem przez soltysa to moze byc niezly pomysl zawsze jakies informacje naplyna ze wsi Albo w drugą stronę Tez moze sie zdarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts