TMK 15.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 gdyby ktoś nie zaglądał na starą wrocławską: W Niedzielę moja żona Dorta (na forum Dosia) urodziła syna. Po porodzie wystąpiły poważne komplikacje po których została poddana 10 godzinnej operacji ratującej życie, podano jej 24 jednostki krwi. W tej chwili nieprzytomna w stanie ciężkim czeka na kolejną operację która ma odbyć się we wtorek. Lekarze proszą o zabezpieczenie jak największej ilości krwi. Wszystkie osoby które mają grupę krwi A+ lub dowolną każdą inną (jeśli jest inna podmieniana jest na właściwą z banku krwi) są proszone o oddanie krwi w punkcie krwiodawstwa We Wrocławiu przy ulicy Czerwonego Krzyża 5/9 , na pobranie należy zgłosić się z dowodem osobistym i po posiłku, w rejestracji proszę podać „ krew dla Doroty Pal ”. Telefon do punktu 071 371 58 10 / 071 371 58 12 W imieniu Doroty oraz naszym dziękuję wszystkim za pomoc Grzegorz (Secam) Ważne aby w recepcji podać że krew jest dla Doroty Pal - zaświadczenie które dają po pobraniu krwi dla szpitala można zostawić w recepcji odbiorę je i zawiozę sam Jeszcze raz dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dannywrocek 19.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam,Szukam niedrogiego geodety z okolic Oborników Śląskich (mapa do celów projektowych). Z góry dziękuję za namiary.Pozdrawiamd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 19.06.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 gdyby ktoś nie zaglądał na starą wrocławską: W Niedzielę moja żona Dorta (na forum Dosia) urodziła syna. Po porodzie wystąpiły poważne komplikacje po których została poddana 10 godzinnej operacji ratującej życie, podano jej 24 jednostki krwi. W tej chwili nieprzytomna w stanie ciężkim czeka na kolejną operację która ma odbyć się we wtorek. Lekarze proszą o zabezpieczenie jak największej ilości krwi. Wszystkie osoby które mają grupę krwi A+ lub dowolną każdą inną (jeśli jest inna podmieniana jest na właściwą z banku krwi) są proszone o oddanie krwi w punkcie krwiodawstwa We Wrocławiu przy ulicy Czerwonego Krzyża 5/9 , na pobranie należy zgłosić się z dowodem osobistym i po posiłku, w rejestracji proszę podać „ krew dla Doroty Pal ”. Telefon do punktu 071 371 58 10 / 071 371 58 12 W imieniu Doroty oraz naszym dziękuję wszystkim za pomoc Grzegorz (Secam) Ważne aby w recepcji podać że krew jest dla Doroty Pal - zaświadczenie które dają po pobraniu krwi dla szpitala można zostawić w recepcji odbiorę je i zawiozę sam Jeszcze raz dziekuję Jasne ,ze tak i staramy sie byc na bierzaco ,przynajmniej ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Pragnę poinformować, że dzisiaj o godzinie 13:20 skończyliśmy zalewanie betonem stropu i tym samym osiągnęliśmy stan 0! Trwało to ( od wejścia ekipy na budowę ) dokładnie 2 miesiące i 27 dni. Niesamowite uczucie Jutro idziemy stanąć na naszej podłodze Czas podliczyć koszty Podobno stan 0 to około 30% inwestycji. Aż się boję za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.06.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Pragnę poinformować, że dzisiaj o godzinie 13:20 skończyliśmy zalewanie betonem stropu i tym samym osiągnęliśmy stan 0! Trwało to ( od wejścia ekipy na budowę ) dokładnie 2 miesiące i 27 dni. Niesamowite uczucie Jutro idziemy stanąć na naszej podłodze Czas podliczyć koszty Podobno stan 0 to około 30% inwestycji. Aż się boję za to zabrać Ryska, gratulujemy Napisz, czy ekipa miała jakieś dłuższe przestoje? Jak policzysz ile Cię to kosztowało, to proszę napisz ile wyniosła robocizna, a ile materiały. A jutro będziesz mógł zaśpiewać "Mój jest ten kawałek podłogi.................." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 21.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Poszukuję chętnych do zakupu szamba betonowego z Radomia...Zakup do końca lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 22.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Poszukuję chętnych do zakupu szamba betonowego z Radomia...Zakup do końca lipca Rozumiem, że samo szambo bez instalacji? Czy jest może opcja kompletnej usługi? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 22.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam, szukam jakiegoś blaszaka lub baraku lub innego "pomieszczenia" nadającego się na magazynek budowlany i schronienie przed deszczem. Jeśli komuś coś podobnego już przeszkadza na budowie to ja jestem zainteresowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 22.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No i wszystko już wiem o szambie z Radomia. Szambo 10m3 z transportem do Wrocka i montażem 2900zł. Nie ma różnicy w ile osób byśmy chcieli zamawiać ponieważ oni i tak robią transporty łączone więc cena się nie zmieni.Obdzoniłam również firmy, które obsługują kompleksowo montaż szamba włącznie z wykopaniem dziury przez ich koparkę. Najtańsza oferta 5500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 22.06.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No i wszystko już wiem o szambie z Radomia. Szambo 10m3 z transportem do Wrocka i montażem 2900zł. Nie ma różnicy w ile osób byśmy chcieli zamawiać ponieważ oni i tak robią transporty łączone więc cena się nie zmieni. Obdzoniłam również firmy, które obsługują kompleksowo montaż szamba włącznie z wykopaniem dziury przez ich koparkę. Najtańsza oferta 5500zł. To i tak nieźle - ja dostałem najtańszą ofertę jak na razie na 5900 (tez all inclusive). Liczyłaś ile wyniosą Cię dodatkowe prace (wykopy, przyłącze, szybkozłączka, pomiar stan, etc) oprócz szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Prosze o namiary na Geodete!!!!! Zaczelam dzisiaj zalatwiac papiery do PNB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Prosze o namiary na Geodete!!!!! Zaczelam dzisiaj zalatwiac papiery do PNB. MRS.CONSTR - Już wcześnie polecałam swojego geodetę, fajny człowiek i słowny i chyba nie drogi jeszcze http://www.szurkowski.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 22.06.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Prosze o namiary na Geodete!!!!! Zaczelam dzisiaj zalatwiac papiery do PNB. MRS.CONSTR - Już wcześnie polecałam swojego geodetę, fajny człowiek i słowny i chyba nie drogi jeszcze http://www.szurkowski.com.pl/ Wlasnie bylam u Ciebie i jeszcze raz go szukalam skleroza ze mnie Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 02.07.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No i wszystko już wiem o szambie z Radomia. Szambo 10m3 z transportem do Wrocka i montażem 2900zł. Nie ma różnicy w ile osób byśmy chcieli zamawiać ponieważ oni i tak robią transporty łączone więc cena się nie zmieni. Obdzoniłam również firmy, które obsługują kompleksowo montaż szamba włącznie z wykopaniem dziury przez ich koparkę. Najtańsza oferta 5500zł. Witam Ja też jestem zainteresowany szambem z Radomia o poj.10m3. Czy mogę prosić o namiary na te szamba po 2900zł ? Z drugiej strony chyba lepiej poczekać aż deszcze ustaną, ponieważ teraz zakopywać szambo to masakra - basen na działce a nie szambo wyjdzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 02.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Radom tel. 512385512 szambo 10m3 cena 2900zł w tym transport i montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 03.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 jakby ktos szukal wykonawce ogrodzen to chcialem przestrzec przed uslugami p. Berezański ego z Kamienca WroclawskiegoWprawdzie nie zdecydowalem sie na jego uslugi ale sposob kontaktu i kultura osobista odbiegaja znacznie od przyjetych norm.Do tego jeszcze bardzo wysokie ceny (chociaz na poczatku wydaje sie ok)z pozdrowieniami z Wojnowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 07.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, Może wiosna już minęła a jestem dopiero na etapie papierologii do PNB, ale i tak chciałabym do Was dołączyć!Będziemy budować dom wg projektu Na Miarę 2 z pracowni Domy z Wizją. http://www.domyzwizja.pl/Miejsce Wrocław -> okolice zachodnie. Poszukuję kierownika budowy oraz solidnej ekipy budowlanej. Jakby ktoś mógłby kogoś sprawdzonego polecić, byłabym baaardzo wdzięczna. PozdrawiamKa*sia PS Za mapkę do celów projektowych zapłaciliśmy ok 600 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, Może wiosna już minęła a jestem dopiero na etapie papierologii do PNB, ale i tak chciałabym do Was dołączyć! Będziemy budować dom wg projektu Na Miarę 2 z pracowni Domy z Wizją. http://www.domyzwizja.pl/ Miejsce Wrocław -> okolice zachodnie. Poszukuję kierownika budowy oraz solidnej ekipy budowlanej. Jakby ktoś mógłby kogoś sprawdzonego polecić, byłabym baaardzo wdzięczna. Pozdrawiam Ka*sia PS Za mapkę do celów projektowych zapłaciliśmy ok 600 PLN. Ka*siu - U nas zaczynają budowę pod koniec lipca, jak się sprawdzą, to podam Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 10.07.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 musze podciagnąc nasza grupę, bo na druga stonę spadliśmy my mamy na razie tyle http://foto0.m.onet.pl/_m/03959ef69be4f3784b07568f6931cb54,10,19,0.jpg i robia się kominy http://foto3.m.onet.pl/_m/3eeffcd06377eeb5c43f459175f81523,10,19,0.jpg moja ekipa jest solidna ale niestety droga jak szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 10.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 moja ekipa jest solidna ale niestety droga jak szlag Witam wszystkich, również szukam ekipy i nie bardzo wiem od czego zacząć. Ile to jest "droga ekipa"? Jakie są teraz ceny w okolicach Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts