Kaśka73 20.07.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Potrzebuję zrobić kosztorys polećcie mi kogoś sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Potrzebuję zrobić kosztorys polećcie mi kogoś sprawdzonego. Niestety Kasiu, nie mamy nikogo, bo sami nie robimy, ale czasem to się zastanawiam, czy nie zrobić, bo mamy mętlik w głowie i nie wiem co ile może kosztować, tyle, że ceny tak się zmieniają i tak są różne, że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 21.07.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Szukam dobrego dekoratora wnetrz .Trzeba dobrac plisy albo moze rolety rzymskie .Czy kogos mozecie polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 22.07.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dizzeeRascal napisał: Szukam dobrego dekoratora wnetrz .Trzeba dobrac plisy albo moze rolety rzymskie .Czy kogos mozecie polecic. TAKIE RZECZY TO TYLKO W ERZE albo NA NAJSTARSZEJ GRUPIE WROCŁAWSKIEJ , bo my to z ziemi ledwo wychodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 03.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Jak tu cicho... Budujecie jeszcze? A może wszyscy na urlopach... bez dostępu do neta...?BeaWroc, żyjesz? Czy M zszedł już z wojennej ścieżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechosia 04.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Forumowiczów Od września zaczynam budować domek w Świętej Katarzynie pod Wrocławiem i jeśli to możliwe proszę o namiary na tanich dostawców:1) piasek kwarcowy o frakcji 0 - 0.2mm - 30t,2) żwir płukany o frakcji 0.8 - 1.6mm - 10t, Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi. PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechosia 04.08.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jeszcze jedna sprawa Jeśli ktoś bedzie chciał robić odwiert na studnie moge dać namiary na priv'a.Jestesmy bardzo zadowoleni z ekipy, ktora wykonala u nas odwiert. Bardzo sprawnie (reczne wiercenie) o śr.75mm ze specjalnej rury PCV, włożyli 2 filtry oraz kolejną rurkę PCV ze śrubunkiem calowym wprost na przykrecenie pompy ssąco-tłoczącej (tak 0.8 - 1 kW). "Testowanie" odwiertu polegało na 1.5h pompowaniu wody w powietrze za pomocą ich motopompy. Po 10 min woda nie odbiega kolorkiem od tej z domowego kranu. Zamierzam pojechać z próbką do Sanepidu w celu określenia późniejszej jej przydatności. Cel odwiertu to prace budowlane, a w przyszłości zrobię automatykę do zraszaczy ogrodu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 05.08.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam Forumowiczów proszę o namiary na tanich dostawców: 1) piasek kwarcowy o frakcji 0 - 0.2mm - 30t, 2) żwir płukany o frakcji 0.8 - 1.6mm - 10t, 601 705 494 Firma z Radwanic (nie pamiętam nazwy) Brałam od nich ponad 100 t podsypki i troche żwiru. Można się z nimi dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechosia 06.08.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Femmee_ Dzięki wielkie za namiar do pana Roberta.Miła i rzeczowa rozmowa. W swojej ofercie ów pan posiada kilka frakcji piasku i żwiru wraz z transportem na wskazane miejsce. Polecam innym budującym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 BeaWroc, żyjesz? Czy M zszedł już z wojennej ścieżki? zyję , M wybaczył, teściowie też sobie poradzili, chyba wracam powoli do łask u nas tygodniowa przerwa w budowie dachu, w tym czasie będę chciała połozyć ocieplenie i tynki na róznice pomiędzy dachami i boki lukarn, ciekawe czy zdążę do przyszłego wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechosia 11.08.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam ponownie, Czy jest ktoś na forum lub znacie kogoś kto ma do sprzedania / wyporzyczenia barak budowlany lub garaż z Wro lub okolic? Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.08.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ania klepka Spotykamy się 28.08.2009 o godz.17 przy Związkach Twórczych, jeśli ktoś nie zdąży może dojść później. Czekamy na chętnych na spotkanie. ZAPRASZAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 17.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 szukam tanich ale dobrych bloczków fundamentowych.. wiem takie rzeczy tylko w erze jakieś 1500 szt. Lechosia, daj mi proszę namiar na studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechosia 19.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Grandzia13 Lechosia, daj mi proszę namiar na studnię. Witam. W sumie podam na forum dla pozostałych, bo gość jest warty polecenia. Szybko, czysto, a co dla nas było najistotniejsze tanio.U mnie odwiert jest o śr.75mm a wode znalazl za pierwszym wierceniem na gł. 5,5m. Studniarz Zbigniew Szwedo tel.698826372 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy_mary 19.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam , chętnie dołącze do Was zaczeliśmy też wiosną. Budujemy się w okolicach Pęgowa -w małej wiosce, w której nawet sklepu nie ma - projekt http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=416 + parę zmian aktualnie jesteśmy na etapie wylewania stropu i do jesieni mamy zamiar (a raczej mus- bo bank tak każe mieć stan zurowy zamknięty i ewentualnie zacząć roboty w środku. to tyle o sobie na razie. pozdrawiam Wszystich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 19.08.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Lechosia, dziękuję ślicznie:)crazy_mary czyżby ozorowice?????? tylko to mi na myśl przyszło:)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy_mary 20.08.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 to nie ozorowice - troche w druga strone - ciekawe czy ktos zgadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 20.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 to pewnie Lubnów lub Golędzinów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witaj crazy_mary Nowosielce ? Uraz ? Raków ? Kotowice ? Innych wiosek w pobliżu Pęgowa nie ma Zgadłam ? A jaka nagroda ?? Megana wręczała cytrynówkę w nagrodę za odgadnięcie, a Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy_mary 20.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ok to ja moge sprezentowac nalewkę Teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts