magos1719503354 30.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ja- Brzezia Łąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 31.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja kawałek dalej - Stępin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uriel 01.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witam serdecznie ja również dożywiam nadzieję, że zacznę na wiosnę jesteśmy w trakcie adaptacji projektu Z66 z pracowni Z500 http://z500.pl/projekt/z66.html planowo mamy złożyć wniosek o PnB pod koniec lutego, ale naszej architekt trochę zajmuje wyżywanie się na elewacji (dom ma być jeszcze bardziej nowoczesny niż w oryginale ) działkę mamy w Jerzmanowie we Wrocławiu - jest jakiś sąsiad może? pozdrawiam wszystkich budujących i postaram się aktywnie uczestniczyć w dyskusjach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uriel 01.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 acha! i jestem Kobietą Budującą, więc czeka mnie podwójna trudność... ale i podwójna satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 01.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witam serdecznie ja również dożywiam nadzieję, że zacznę na wiosnę jesteśmy w trakcie adaptacji projektu Z66 z pracowni Z500 http://z500.pl/projekt/z66.html świetny domek:) całkiem niedawno odkryłam Z500 . Fajne mają domki ten twój superowy , podoba mi się jeszcze Z 64 (to faworyt mojej mamy:). Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Bardzo fajny ten projekt - i w ogóle oferta pracowni Z500. Muszę poszukać, czy mnie coś u nich nie wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uriel 01.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 podoba mi się ich nowoczesny design, deskowania są świetne, domki nabierają zupełnie innego charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowaldo 02.02.2010 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witajcie, jak widzę, jestem trochę zapóźniony z ujawnieniem się, mam już SSO i zimową przerwę wykorzystuję na dogranie ekip do dalszych prac. Czy ktoś z Was mógłby polecić ekipę do instalacji elektrycznych? Z góry dzięki za infopozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.02.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Czy ktos z Was posiada namiary na tanie bloczki fundamentowe?Chyba,ze tutaj wszyscy juz z ziemi wyszli haha i tylko ja zostalam podzielcie sie namiarami jezeli cos wiecie w Betardzie Długołęka podali mi cenę 3,4 za sztukę - bloczek M6 25 cm x 14 cm. Jest to cena z dostawą i rabatem. Jak na budowie jest równe podłoże, to złożą i nie trzeba płacić kaucji za palety. Rabat ustalają w oparciu o ilość bloczków i odległość do budowy. Trzeba zadzwonić, żeby uzyskać konkretnie cenę dla siebie. Zamówienie wystarczy złożyć na 2-3 dni przed dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 06.02.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A czy ktoś zna tę hurtownię?Chemi-Kas.Zawidowice,koło Oleśnicy.Podobno mają ceny konkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 chemi-kas wystawia m.in. na allegro i ceny rzeczywiście (przynajmniej na pierwszy rzut oka) wyglądają na niskie. Bloczki fundamentowe na allegro wystawili za 2,85 zl /szt (do kupienia min.500 szt). Jest to cena bez dostawy, ale w okolicach Wrocławia, Oleśnicy, Oławy i Namysłowa dostawa gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 06.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Właśnie wiem, ale czy ktoś korzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.02.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 mozna też skorzystać z wyszukiwarkihttp://forum.muratordom.pl/post3841582.htm?highlight=chemikas#3841582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 06.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzięki, ze mi to pokazałaś.Widziałam to wcześniej dlatego się pytam.Może ktoś jeszcze kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
synopthik 09.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam. planuję zrobić podjazd do garażu, bo jak ten cały śnieg zacznie topnieć to nie dojadę do garażu. Znacie może jakieś firmy z okolic trzebnicy zajmujące się handlem kostki brukowej oraz jakiegoś dobrego fachowca, który to wszystko ułoży. Oczywiście w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.02.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam, poszukuję kierownika budowy. Znalazłam dwa namiary - na Białej Liście Dolnośląskiej i na stronie Misiów. Czy ktoś może jeszcze polecić kogoś? Budowa w okolicach Oleśnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikasz1982 10.02.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam. planuję zrobić podjazd do garażu, bo jak ten cały śnieg zacznie topnieć to nie dojadę do garażu. Znacie może jakieś firmy z okolic trzebnicy zajmujące się handlem kostki brukowej oraz jakiegoś dobrego fachowca, który to wszystko ułoży. Oczywiście w rozsądnej cenie. w Psarach sprawdź!!! Link pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 10.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam, Zastanawiam się czy to dobry wątek, bo to w sumie grupa ludzi, którzy rozpoczęli budowę na wiosnę 2009, a tu prawie wiosnę 2010 mamy...Ale niech tam. Czy ktoś z Was zaczął może jesienią 2009 i jest na podobnym etapie co my? Pierwszą łopatę wbiliśmy 13 listopada, za tydzień kończymy więźbę. Chwilę później, tj. za kilka tygodni idziemy na duże zakupy ociepleniowo - instalacyjne, więc może będzie łatwiej grupą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosi0112 11.02.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam, dawno mnie tu nie bylo, ale powoli zaczynam poszukiwania ekipy do dachu, dlatego chcialam zapytac Was czy macie jakas zaufana i sprawdzona ekipe ?? Dostalam od jednego fachowca wycene 75zl za metr + 200zl za okno dachowe, troszeczke sie przerazilam, ale napiszcie co sądzicie o tej cenie? Buduje Dandysa ( dach czterospadowy- podobno trudny o pow. 260m2) Podajcie jeszcze namiary na tartaki, w ktorych mozna kupic niedrogo więźbę Bede bardzo wdzieczna za pomoc i chetnie tez udziele jakis podpowiedzi Proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 11.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam, dawno mnie tu nie bylo, ale powoli zaczynam poszukiwania ekipy do dachu, dlatego chcialam zapytac Was czy macie jakas zaufana i sprawdzona ekipe ?? Dostalam od jednego fachowca wycene 75zl za metr + 200zl za okno dachowe, troszeczke sie przerazilam, ale napiszcie co sądzicie o tej cenie? Buduje Dandysa ( dach czterospadowy- podobno trudny o pow. 260m2) Podajcie jeszcze namiary na tartaki, w ktorych mozna kupic niedrogo więźbę Bede bardzo wdzieczna za pomoc i chetnie tez udziele jakis podpowiedzi Proszę o kontakt na priv Witam sąsiadów, namiary na dachowców wysyłam na priv, jak tylko zima odpuści też lecimy z dachem. My więźbę bierzemy z trzebnicy, ceramikę chyba też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts