Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najnowsza grupa Wrocław i okolice - zaczynamy na wiosnę 2009

Recommended Posts

Malawi, dzięki za odp. Mam wycenę od Jezierskiego ale niestety jest o 5 tys. wyższa od tych wycen. Wimarol tak jak Jezierski robi na Schuco i okuciach Winkhaus, mam w ofercie Wimarolu to samo co w ofercie Jezerskiego, więc po co przepłacać ;)

witam

zwróć uwage na ramkę w zestawie szybowym

Jezierski Exlusive pakiet 3-szybowy 44.4/16/4 a Wimarol 44.4/12/4 - my taką dostaliśmy ofertę. Czy nie jest to samo.

oczywiście robią na tych sanych profilach, okuciach

• Odpowiedzi 664
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Klodziki, moim zdaniem najważniejszy jest montaż okien , ja wybrałem Jezierskiego bo widziałem , że i właściciel firmy jest bardzo solidny i pracownicy montujący okna są profesjonalistami, dlatego się na nich zdecydowałem. Właściciel jest w branży lat kilkanaście, zrobił mi 4 godzinny wykład o oknach i profilach. Cena taka sama jak Avente, a okna 100 razy lepsze. Firma jest z Oleśnicy.

Klodziki, moim zdaniem najważniejszy jest montaż okien , ja wybrałem Jezierskiego bo widziałem , że i właściciel firmy jest bardzo solidny i pracownicy montujący okna są profesjonalistami, dlatego się na nich zdecydowałem. Właściciel jest w branży lat kilkanaście, zrobił mi 4 godzinny wykład o oknach i profilach. Cena taka sama jak Avente, a okna 100 razy lepsze. Firma jest z Oleśnicy.

Chyba zamawialiśmy w tej samej firmie. Też zdecydowaliśmy się na okna Jezierskiego, trzyszybowe z dwustronną okleiną. Firma Bauman dała nam najlepszą wycenę, do tego zakupiliśmy tam bramę garażową oraz rolety elektryczne. Zakup bramy był po kosztach producenta.

Rzeczywiście firma Bauman, biuro w Oleśnicy i we Wrocławiu na Jaracza. Okna Jezierskiego i tańsze Salamandry są zamontowane w biurze w Oleśnicy. Ja brałem okna, bramę garażową z Krispola, żaluzje z siłownikami, wszystko w kolorze orzecha. Najlepiej zadzwoń do właściciela i umów się na rozmowę wtedy zobaczysz różnicę w traktowaniu klientów przez niego w porównaniu z innymi firmami. tel. 501349473 Pan Mariusz Sobiela. Pozdawiam.

Malawi, potwierdzam Twoją opinię o Panu Mariuszu Sobieli. My z mężem byliśmy w Oleśnicy i w biurze we Wrocławiu. Ten Pan Mariusz poświęca wiele czasu dla jednego klienta. Jest otwarty na negocjacje cenowe, doradza itp. Mamy podobne zamówienie jak Wy tylko w kolorze złotego dębu. Jesteśmy zadowoleni z obsługi i z ceny.

Klodziki daj znać jak oferta od Pana Mariusza? My z pierwszej wyceny jeszcze zeszliśmy w dół.

Dziękuje Wam bardzo za namiary na firmę Bauman i Pana Mariusza. Rzeczywiście bardzo fajny i miły człowiek, poświęcił mi sporo czasu na rozmowę tel. Wycenę już mam, podoba mi się :) Jeszcze pojedziemy do Oleśnicy pooglądać okna i porozmawiać i no i mam nadzieję ponegocjować cenę, zresztą sam Pan Mariusz powiedział, że cena jeszcze do rozmowy. Jeśli dostanę dobrą cenę to też wzięłabym bramy garażowe i może drzwi i rolety.

Tylko nie wiem czy zakładać te rolety czy nie, kurka ile ludzi tyle zdań. Byłam przekonana, że nie chcę, a moi sąsiedzi jednak namawiają nas żeby zakładać. :( ...zwariować można...

klodziki,

jeśli chodzi o rolety to kwestia jaki system możesz u siebie zamontować. Z roletami ciszej, cieplej, bezpieczniej i dłużej sie śpi jak zasłoniete.

ale jeśli masz je założyć kosztem zmniejszenia okna to bym się zastanowił. Mnie np. montowane na zewnątrz i sterczące puszki nie podobają.

Sprawdź rolety w firmie Schweiker w Długołęce - to po drodze jadąc do Oleśnicy, wg mnie mają bardzo dobre warunki cenowe.

Chyba zamawialiśmy w tej samej firmie. Też zdecydowaliśmy się na okna Jezierskiego, trzyszybowe z dwustronną okleiną. Firma Bauman dała nam najlepszą wycenę, do tego zakupiliśmy tam bramę garażową oraz rolety elektryczne. Zakup bramy był po kosztach producenta.

Ania, napisz proszę jaką bramę braliście,w jakim kolorze i jaki rozmiar i ile Was kosztowała po kosztach producenta?