Tatarak 20.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Hej,Nie wiem, czy ktoś tu zagląda?Szukam dobrego doradcy kredytowego z Wrocławia, czy możecie mi kogoś polecić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.06.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 zobacz na grupę wrocławską - tam niedawno ktos polecal jakiegoś Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 25.06.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 czy ktoś z was budował może z ES POLSKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luka 27.06.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam, Czy ktoś ma doświadczenia z firmą R-BUD Rafał Stankiewicz z Paniowic (okolice Wrocławia)? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 jesli ktoś się zastanawia nad wyborem instalatora to polecam P.Adama Radaszkiewicza - szybko, sprawnie, kulturalnie i porządnie zrobiona instalacja wod-kan, co i kanaliza.u mnie własnie skończyli i jestem zadowolony.w razie dodatkowych pytań odpowiem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 27.07.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Puściłem już na pchlim targu, a także na grupie wrocławskiej - ale na razie bez odzewu - to pozwolę sobie tutaj.Mam do sprzedania dwie palety pustaków stropowych teriva keramzytobetonowych - jedne puste, drugie deklowane - oddam w dobrej cenie - bo mi zaczyna przeszkadzać na placu. Nie zapewniam transportu.Po szczegóły zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianka71 28.07.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Chętnie kupię terive. ile ich jedt dokładnie i ile kasiorki chciałbys. Może napiszesz na private [email protected]pozdrawiam Bianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianka71 28.07.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Pilnie potzrebuje rozdzielnicy budowlanej zamykanej na kluczyk oraz desek na szalunek do fundamentów. Może ktoś ma namiary na fajnego kieronika budowy z okolic Żórawiny. Pozdrawiam Bianka ([email protected])). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 10.08.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 hejho zaczynający wiosną 2009 - na jakim jesteście etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 10.08.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 jesli ktoś się zastanawia nad wyborem instalatora to polecam P.Adama Radaszkiewicza - szybko, sprawnie, kulturalnie i porządnie zrobiona instalacja wod-kan, co i kanaliza. u mnie własnie skończyli i jestem zadowolony. w razie dodatkowych pytań odpowiem na PW Poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.08.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Poproszę o namiary poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 10.08.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
postaw_piwo 11.08.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Szukam kogos z domem budowanym(badz wybudowanym) z kształtek styropianowych z rdzeniem betonowym. Chetnie dowiem się czegoś na temat samej technologi budowy, jak i wrazenia z uzytkowania takiego obiektu. Gotow jestem tez posiwcic jeden dzien na pomoc przy budowie, zeby zobaczyc jak to wyglada taka "styropianowa" praca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.08.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witamszukam pilnie dobrej ekipy do postawienia więźby dachowej lub całego dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry1982 19.08.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam, w związku z budową mam takie pytanie - potrzebuję podjąć decyzję jakie schody będą na piętro: drewniane czy betonowe obudowane drewnem? Czy ma ktoś doświadczenia ze schodami drewnianymi? czy faktycznie skrzypią? Może macie jakieś namiary na dobrych, sprawdzonych i nie zdzierających z klienta stolarzy.- ile styropianu dajecie pod posadzkę? - będziemy mieli podłogówkę po całości- czy 2000 za projekt odcinka sieci wodociągowej i przyłącza do wodociągu to normalna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.08.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam, w związku z budową mam takie pytanie - potrzebuję podjąć decyzję jakie schody będą na piętro: drewniane czy betonowe obudowane drewnem? Czy ma ktoś doświadczenia ze schodami drewnianymi? czy faktycznie skrzypią? Może macie jakieś namiary na dobrych, sprawdzonych i nie zdzierających z klienta stolarzy. - ile styropianu dajecie pod posadzkę? - będziemy mieli podłogówkę po całości - czy 2000 za projekt odcinka sieci wodociągowej i przyłącza do wodociągu to normalna cena? Prawidłowo wykonane nie skrzypią. Ja mam jednak betonowe obite drewnem - jakieś takie solidniejsze są Pod posadzkę dałem 2x5 cm styro. 2000 to dużo - chyba, że ten odcinek spory Najlepiej spytaj w miejscowej komunalce kogo polecają to będzie tanio i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.08.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 hejho zaczynający wiosną 2009 - na jakim jesteście etapie? zaczynaliśmy latem 2009, zaczęła się wykończeniówka a tu się okazuje, że dach nam sie wali. Rozebrano nam dachówki, więźba do wzmocnienia al;bo nowy dach. no a potem sprawa sądowa - moja pierwsza w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.08.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam, w związku z budową mam takie pytanie - potrzebuję podjąć decyzję jakie schody będą na piętro: drewniane czy betonowe obudowane drewnem? Czy ma ktoś doświadczenia ze schodami drewnianymi? czy faktycznie skrzypią? Może macie jakieś namiary na dobrych, sprawdzonych i nie zdzierających z klienta stolarzy. - ile styropianu dajecie pod posadzkę? - będziemy mieli podłogówkę po całości - czy 2000 za projekt odcinka sieci wodociągowej i przyłącza do wodociągu to normalna cena? ja bym zrobił betonowe i obłożył drewnem. Co do ilości styro to niewazne kto ile dał - zrób tak ja masz w projekcie i ile Ci wychodzi do Twojego "0". Ja tez robie pogłogówkę na całości i mam miec u siebie 13cm styro i 8cm wylewki. Kupiłem zwykły styro a osobno folię aluminiową z siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 21.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Jeszcze co do nie skrzypiących schodów drewnianych - sąsiad ma takie i faktycznie nie skrzypią, bo stolarze zrobili je z jego drewna, które schło ponad 2 lata, a spocznik zrobili z własnego - ponoć też suchego i niestety on trochę skrzypi.Wynika z tego, że drewno na takie schody musi być naprawdę wyschnięte, a takiego w Polsce raczej się nie znajdzie ... niestety - chyba, że sam sobie przechowasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 23.08.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 grupo, znacie może jakiegoś dobrego kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts