Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najnowsza grupa Wrocław i okolice - zaczynamy na wiosnę 2009

Recommended Posts

grupo, znacie może jakiegoś dobrego kierownika budowy?

cięzka sprawa - Ci co chcą pracować mają full budów i już nie wyrabiają lub idą na developerskie budowy gdzie kasa całkiem inna. Inni to sztuka dla sztuki - jak znasz sie coś na budowaniu to sobie poradzisz, jesli nie to szukaj i proś tych dobrych by jeszcze chcieli wziąć jedną budowę.

• Odpowiedzi 664
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czy ktoś zna tę hurtownię?

Chemi-Kas.

Zawidowice,koło Oleśnicy.

Podobno mają ceny konkurencyjne.

Korzystałem... niestety 3 razy i 3 razy nie byłem zadowolony i już więcej nie będę korzystał.

Uważajcie na materiały uszkodzone!!! zamawiałem kiedyś regipsy + profile to nie dosyć że mnie skasowali więcej niż ceny na allegro do tego powiedzieli, że transport będzie gratis a okazało się, że trzreba zapłacić to jeszcze okazało się że regipsy były uszkodzone praktycznie wszystkie - mieli farta bo odberała to moja żona.

Innym razem przywieźli ekogroszek- przez telefon mówili, że będzie "oryginalnie pakowany w kopalni w białe zgrzewane worki - przywieźli i okazało się, że kilka na górze palety jest zgrzewanych a pod spodem szyte, w których było pełno miału i do tego strasznie mokre!! zadzwoniłem - obiecali, że przyjadą i zabiorąi oddadząkasę - do tej pory ich nie widać.

Podsumowując - dałem się nabrać kilka razy na "konkurencyjne ceny" i już nigdy więcej!!!

witajcie,

mam pytanie odnoście bram garażowych i drzwi (zewnętrzne główne i zewnętrzne do kotłowni). Jeśli chodzi o bramy, to wiem, że dobre oferty Hormann można dostać w Irdze. Czy polecicie jakąś firmę, jeśli chodzi o Normstahl? Czy kupowaliście bramę i drzwi w jednej firmie, bo wychodziło taniej niż zamawianie w różnych miejscach? Na ile wcześniej zamawialiście bramy i drzwi i czy zgrywaliście ich montaż z montażem okien?

• 4 weeks później...

witajcie,

mam pytanie odnoście bram garażowych i drzwi (zewnętrzne główne i zewnętrzne do kotłowni). Jeśli chodzi o bramy, to wiem, że dobre oferty Hormann można dostać w Irdze. Czy polecicie jakąś firmę, jeśli chodzi o Normstahl? Czy kupowaliście bramę i drzwi w jednej firmie, bo wychodziło taniej niż zamawianie w różnych miejscach? Na ile wcześniej zamawialiście bramy i drzwi i czy zgrywaliście ich montaż z montażem okien?

My mamy Normstahl ze Strzelina brama Style 60 , a drzwi zewnetrzne będą z Cala .Bramę i drzwi trzeba zamówić co najmniej miesiąc wczesniej niestety ...

mpntaz według własnego uznania, y mielismy bramę juz w zeszlym roku , a teraz czekay na drzwi wejściowe...

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Sprzedam:

* 10 paczek wełny Megarock Rockwoola o grubości 20 cm, łącznie 30 metrów kwadratowych - 400 zł łącznie (13,3 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 18 złotych

* 6 paczek wełny Rockmin Rockwoola o grubości 5 cm, łącznie 64,8 metra kwadratowego - 240 zł łącznie (3,7 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 5 zł

* prawie całą rolkę super membrany dachowej Tyvek Supro - to najlepsza folia Du Ponta i jedna z najlepszych na rynku, mocna, trudna do uszkodzenia, z bardzo dobrymi parametrami; zostało mi conajmniej 3/4 rolki czyli około 60 metrów kwadratowych; sprzedam za mniej niż połowę ceny cennikowej - 5 zł za metr, czyli razem 300 zł

Możliwy transport w okolice Wrocławia - dodatkowo 35 złotych lub odbiór osobisty w Św. Katarzynie

Kontakt: [email protected] lub 512-191-002

• 2 weeks później...

:eek:Witaj,

Możesz mi powiedziweć, gdzie kupiłeś folię Tyvek?

Szukam takiej i nie mogę namierzyć.

pozdrawiam Beata

Sprzedam:

* 10 paczek wełny Megarock Rockwoola o grubości 20 cm, łącznie 30 metrów kwadratowych - 400 zł łącznie (13,3 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 18 złotych

* 6 paczek wełny Rockmin Rockwoola o grubości 5 cm, łącznie 64,8 metra kwadratowego - 240 zł łącznie (3,7 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 5 zł

* prawie całą rolkę super membrany dachowej Tyvek Supro - to najlepsza folia Du Ponta i jedna z najlepszych na rynku, mocna, trudna do uszkodzenia, z bardzo dobrymi parametrami; zostało mi conajmniej 3/4 rolki czyli około 60 metrów kwadratowych; sprzedam za mniej niż połowę ceny cennikowej - 5 zł za metr, czyli razem 300 zł

Możliwy transport w okolice Wrocławia - dodatkowo 35 złotych lub odbiór osobisty w Św. Katarzynie

Kontakt: [email protected] lub 512-191-002