wojgoc 23.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 grupo, znacie może jakiegoś dobrego kierownika budowy? cięzka sprawa - Ci co chcą pracować mają full budów i już nie wyrabiają lub idą na developerskie budowy gdzie kasa całkiem inna. Inni to sztuka dla sztuki - jak znasz sie coś na budowaniu to sobie poradzisz, jesli nie to szukaj i proś tych dobrych by jeszcze chcieli wziąć jedną budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 30.08.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 A czy ktoś zna tę hurtownię? Chemi-Kas. Zawidowice,koło Oleśnicy. Podobno mają ceny konkurencyjne. Korzystałem... niestety 3 razy i 3 razy nie byłem zadowolony i już więcej nie będę korzystał. Uważajcie na materiały uszkodzone!!! zamawiałem kiedyś regipsy + profile to nie dosyć że mnie skasowali więcej niż ceny na allegro do tego powiedzieli, że transport będzie gratis a okazało się, że trzreba zapłacić to jeszcze okazało się że regipsy były uszkodzone praktycznie wszystkie - mieli farta bo odberała to moja żona. Innym razem przywieźli ekogroszek- przez telefon mówili, że będzie "oryginalnie pakowany w kopalni w białe zgrzewane worki - przywieźli i okazało się, że kilka na górze palety jest zgrzewanych a pod spodem szyte, w których było pełno miału i do tego strasznie mokre!! zadzwoniłem - obiecali, że przyjadą i zabiorąi oddadząkasę - do tej pory ich nie widać. Podsumowując - dałem się nabrać kilka razy na "konkurencyjne ceny" i już nigdy więcej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 31.08.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja też miałem od nich ekogroszek "Pieklorz" w białych workach bez napisów - to jest niezły numer, bo w ekogroszku była wyraźna domieszka mokrego miału, więc polecam kupować węgiel TYLKO z podanymi na workach parametrami u porządnego dystrybutora jak np. Resover, Angora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry1982 01.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy ktoś z Was robił u siebie oczyszczalnie biologiczną i może polecić dobrych fachowców, którzy nie tylko zamontują ale załatwią też wszelkie formalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.09.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 witajcie, mam pytanie odnoście bram garażowych i drzwi (zewnętrzne główne i zewnętrzne do kotłowni). Jeśli chodzi o bramy, to wiem, że dobre oferty Hormann można dostać w Irdze. Czy polecicie jakąś firmę, jeśli chodzi o Normstahl? Czy kupowaliście bramę i drzwi w jednej firmie, bo wychodziło taniej niż zamawianie w różnych miejscach? Na ile wcześniej zamawialiście bramy i drzwi i czy zgrywaliście ich montaż z montażem okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 28.09.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Jerry1982- czy 2000 za projekt odcinka sieci wodociągowej i przyłącza do wodociągu to normalna cena? wydaje mi się że dużo. Spróbuj u nich http://www.ecoteq.pl/index.php/oferta/projektowanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 30.09.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 witajcie,mam pytanie odnoście bram garażowych i drzwi (zewnętrzne główne i zewnętrzne do kotłowni). Jeśli chodzi o bramy, to wiem, że dobre oferty Hormann można dostać w Irdze. Czy polecicie jakąś firmę, jeśli chodzi o Normstahl? Czy kupowaliście bramę i drzwi w jednej firmie, bo wychodziło taniej niż zamawianie w różnych miejscach? Na ile wcześniej zamawialiście bramy i drzwi i czy zgrywaliście ich montaż z montażem okien? My mamy Normstahl ze Strzelina brama Style 60 , a drzwi zewnetrzne będą z Cala .Bramę i drzwi trzeba zamówić co najmniej miesiąc wczesniej niestety ...mpntaz według własnego uznania, y mielismy bramę juz w zeszlym roku , a teraz czekay na drzwi wejściowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 02.10.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 jakby ktos z okolic Wrocław-Środa Śląska potrzebował elewatorów (nie olewatorów) to podaje namiary p.Marcina tel 796-97-10-36oczywiscie zabraniam umawiac się z nimi na ten tydzien, bo sa u nas...a to jak pracuja widac u nas w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry1982 05.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 wydaje mi się że dużo. Spróbuj u nich http://www.ecoteq.pl/index.php/oferta/projektowanie/ sprawdzeni? bo jak do tej pory trafiam na doskonałe ekipy zarówno budowlaną jak i dekarzy - nie chciałbym tego zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 06.10.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 sprawdzeni? bo jak do tej pory trafiam na doskonałe ekipy zarówno budowlaną jak i dekarzy - nie chciałbym tego zmienić sprawdzeni, robiłam u nich projekt przyłączenia wody i z czystym sumieniem mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 15.10.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 jakby ktos z okolic Wrocław-Środa Śląska potrzebował elewatorów (nie olewatorów) to podaje namiary p.Marcina tel 796-97-10-36 oczywiscie zabraniam umawiac się z nimi na ten tydzien, bo sa u nas... a to jak pracuja widac u nas w dzienniku Ile biorą za m kw.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 26.10.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ile biorą za m kw.? 40 zł na gtowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 28.10.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 40 zł na gtowo ... Dziękuje za odp. to chyba nie drogo i jak sprawdzeni to zapisuje nr tel, na wiosnę jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Levar 12.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Sprzedam:* 10 paczek wełny Megarock Rockwoola o grubości 20 cm, łącznie 30 metrów kwadratowych - 400 zł łącznie (13,3 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 18 złotych* 6 paczek wełny Rockmin Rockwoola o grubości 5 cm, łącznie 64,8 metra kwadratowego - 240 zł łącznie (3,7 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 5 zł* prawie całą rolkę super membrany dachowej Tyvek Supro - to najlepsza folia Du Ponta i jedna z najlepszych na rynku, mocna, trudna do uszkodzenia, z bardzo dobrymi parametrami; zostało mi conajmniej 3/4 rolki czyli około 60 metrów kwadratowych; sprzedam za mniej niż połowę ceny cennikowej - 5 zł za metr, czyli razem 300 złMożliwy transport w okolice Wrocławia - dodatkowo 35 złotych lub odbiór osobisty w Św. KatarzynieKontakt: [email protected] lub 512-191-002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson32 14.11.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam mam pytanie gdzie mozna kupic najtaniej materialy w okolicach Olawy(piach na podsypke,ytong,strop,wiezbe i dachowke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 24.11.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Czy mógłby mi ktoś polecić ekipę do postawienia stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianka71 27.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 :eek:Witaj, Możesz mi powiedziweć, gdzie kupiłeś folię Tyvek? Szukam takiej i nie mogę namierzyć. pozdrawiam Beata Sprzedam: * 10 paczek wełny Megarock Rockwoola o grubości 20 cm, łącznie 30 metrów kwadratowych - 400 zł łącznie (13,3 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 18 złotych * 6 paczek wełny Rockmin Rockwoola o grubości 5 cm, łącznie 64,8 metra kwadratowego - 240 zł łącznie (3,7 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 5 zł * prawie całą rolkę super membrany dachowej Tyvek Supro - to najlepsza folia Du Ponta i jedna z najlepszych na rynku, mocna, trudna do uszkodzenia, z bardzo dobrymi parametrami; zostało mi conajmniej 3/4 rolki czyli około 60 metrów kwadratowych; sprzedam za mniej niż połowę ceny cennikowej - 5 zł za metr, czyli razem 300 zł Możliwy transport w okolice Wrocławia - dodatkowo 35 złotych lub odbiór osobisty w Św. Katarzynie Kontakt: [email protected] lub 512-191-002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianka71 27.11.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 [Witaj, mogę prosić o kontakt do instalatora>??pozdrawiam Beata:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.11.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 :eek:Witaj, Możesz mi powiedziweć, gdzie kupiłeś folię Tyvek? Szukam takiej i nie mogę namierzyć. pozdrawiam Beata http://www.folnet.pl - zarówno wszelkie folie, tasmy klejące wg mnie w dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.11.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 [Witaj, mogę prosić o kontakt do instalatora>?? pozdrawiam Beata:yes: o jakiego instalatora Ci chodzi? bo do wody, c-o i kotłowni moge polecic P.Adama Radaszkiewicza - 602 253 166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts